Varainkeruu wc-paperia, suklaata vai sukkia myymällä?

Varainhankinnassa onnistuminen riippuu pitkälti oikeanlaisesta tuotteesta, jota on helppo ja mielekäs myydä. Paras varainhankintatuote on sellainen, jonka asiakkaasi kokee joka tapauksessa omassa arjessaan tarpeelliseksi. Kun tuote tarjoaa pitkäaikaista iloa ja hyötyä, asiakkaasi osallistuu varainhankintakampanjaasi todennäköisesti uudelleenkin. Samalla hän on valmiimpi suosittelemaan kampanjaasi myös muille.

Olemme auttaneet pitkään urheiluseuroja ja kouluryhmiä menestyksekkään varainhankinnan toteuttamisessa. Useimmat ryhmät keräävät tuotteidemme avulla keskimäärin 1200 euroa jo hyvin perustason myyntityöllä.

Jos luokkaretken tai harrastustoiminnan rahoitus on teille ajankohtaista, olet tullut oikeaan paikkaan. Kokosimme tähän blogiin parhaat ja yleisimmät vinkit, joiden avulla sinunkin on helpompi valita paras varainkeruutuote omaan kampanjaanne.

Valitse varainkeruutuote, jota mahdollisimman moni tarvitsee

Paras varainkeruutuote on sellainen, jolle on kysyntää. Valitse sellainen tuote, jota jokainen suomalainen tarvitsee, mielellään ympäri vuoden. Näin tuotteen myyminen ei ole kiinni siitä, kenelle tai mihin aikaan vuodesta myyt.

Valitsemalla tuotteen, jonka hankkimista ei tarvitse kummemmin perustella tai ”myydä”, helpotat varainkeruuta ja maksimoit sillä aikaansaamanne tulokset. Näin kenen vain kampanjaanne osallistuvan myyjän on helppo kertoa tuotteiden eduista ja hyödyistä potentiaalisille ostajille.

Esimerkiksi suklaa tai kalenteri eivät ole kaikkien mieleen, ja niiden kysyntä saattaa olla tiettyinä kuukausina vähäistä. Sukkia taas käyttävät kaikki suomalaiset, joten niille on kotimaassa käytännössä yli 5 miljoonan ostajasta muodostuva kohderyhmä. Sukat on myös helppo ja kevyt toimittaa ostajille, ainakin wc-paperin suurpakkauksiin, helposti särkyviin tuotteisiin tai lämpötiloille herkkiin elintarvikkeisiin verrattuna.

Panosta laatuun, niin asiakkaasi tukevat kampanjaasi mielellään uudestaankin

Esimerkiksi elintarvikkeet eivät välttämättä sovi kaikille allergioiden, makumieltymysten tai säilyvyyshaasteiden vuoksi. Tyytyväisyystakuulla varustetut tekstiilit taas, kuten laadukkaat GreenGo-sukat, ovat ostajan silmissä riskitön ostos. Ne eivät mene pilalle tai hukkaan. Ne ovat myös erinomainen ja ajaton lahjaidea. Yleensä jokaiselle ostajalla on mielessä joku, jolle tuotteemme sopivat, elleivät ne mene omaan käyttöön.

Kun valitset laadukkaan tuotteen, voit myydä niin tutuille kuin tuntemattomille hyvillä mielin. Positiivinen kokemus avaa kysyntää myös jatkoa varten. Kun asiakas on kerran saanut sinulta laadukkaan ja mieluisan käyttötuotteen, hän todennäköisesti ostaa myös uudelleen ja suosittelee varainkeruukampanjaasi muille.

Suosi suomalaista tuotantoa, sillä se on myyntityössä toimiva valtti

Suomessa paras varainhankintatuote on sellainen, joka tukee kotimaista työtä. Näin voit vedota ostajien tärkeiksi kokemiin arvoihin ja madaltaa kynnystä kampanjaan osallistumiselle. Asiakkaat arvostavat, kun he tietävät mistä tuote tulee ja miten se tukee esimerkiksi kotimaista yritystoimintaa koulu- tai harrastustoimintanne lisäksi.

Omat GreenGo-sukkamme valmistetaan Orivedellä ja niille on myönnetty avainlippu-merkki. Tämä on usein myyntivaltti, jota jokainen potentiaalinen ostaja arvostaa! Myös tuotteen tyytyväisyystakuu herättää luottamusta sekä saa ostoksen tuntumaan riskittömältä. Asiakkaasi ei siis tarvitse ostaa niin sanotusti sikaa säkissä. Sukkamme ovat kaiken lisäksi päässeet Aalto-yliopiston muotinäytökseen asti!

GreenGo-sukat ovat paras varainkeruutuote kouluille ja urheiluseuroille

Olemme luoneet GreenGo-tuotteidemme valikoiman tarjotaksemme sinulle tehokkaan, mielekkään ja helpon tavan varainkeruun toteuttamiseen. Voit huoletta seisoa tarjoamiesi tuotteiden takana. Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää ja haluamme, että asiakkaasi innostuvat tukemaan kampanjaasi sekä suosittelemaan sitä myös muille.

Tuotteistamme on saatavilla paljon tietoa, jonka avulla voit esitellä tuotteiden parhaat puolet jokaiselle ostajallesi. Saat käyttöösi houkuttelevan katalogimme, joka auttaa onnistumaan omassa myyntityössäsi, vaikka en tuntisikaan tuotteita syvällisesti.

GreenGo-sukat ovat pitkäaikainen, kestävä ja vastuullinen valinta, sillä ne tuottavat iloa ja hyötyä paljon pidempään kuin vaikkapa varainkeruun karkkirasia ja wc-paperi! Sukkiimme ei ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita ja niissä käytetään Mulesing-vapaata villaa. Kestävänä tuotteena ne jättävät kaikkiaan pienemmän ekologisen ”jalanjäljen” moneen muuhun vastaavaan tuotteeseen verrattuna.

Mietitkö varainhankintaa?

Lataa napakka oppaamme ja opit

  • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
  • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
  • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
  • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
  • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
  • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.

1 kommentti

  1. […] Lue myös: Mikä on paras varainkeruutuote? […]

Kirjoita kommentti