Tarvitseeko joukkueenne rahaa nopeasti? Aloita varainkeruu joukkueelle!

Varainkeruu joukkueelle sujuu vaivattomasti kotimaisten GoGreen-tuotteiden ja -sukkien myynnillä. Jo yli 10 000 joukkuetta ja koululuokkaa on tehnyt menestyksekästä varainkeruuta tuotteillamme. Joukkueet tekevät keskimäärin 1 200 € tuoton, eikä heidän aikaansa kulu kuin n. 2 h per henkilö.

💡 Huomasitko kampanjaamme, josta saatte 100 € lisäpalkkion?

Lue lisää kampanjasta, jossa tarjoamme teille 100 € lisäpalkkion

Urheilujoukkueen varainhankinta tähtää usein esim. turnausmatkan rahoittamiseen, hallivuorojen kustannusten kattamiseen tai uusien pelipaitojen hankkimiseen. Joukkueen varainkeruussa onnistumiseen tarvitaan hyvä tuote, jota on helppo ja mielekäs myydä. 

Joukkueen varainkeruukampanjassa myyntipalkkio on 30 %

1 200 € varainkeruu joukkueelle vaatii vain

2-3 viikon kampanja-ajan

n. 2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

Huom! Tutustu etämyynnin mahdollisuuksiin ja kerää varoja joukkueelle vaikka omalla kotisohvalla istuen.

Miksi tuotteemme ovat helppo ja tuloksellinen tapa varainkeruuseen joukkueelle?

Edulliset Avainlippu-sukat on helppo myydä

Joukkueen varainkeruuseen on järkevää valita luotettava ja reilu kumppani, jonka tuotteita ihan jokainen tarvitsee arjessa ja joita on siksi helppo myydä. Laadukas, kotimainen ja edullinen sukka on tähän erinomainen tuote!

Avainlipun ansiosta ostaja tietää tukevansa suomalaista yrittäjyyttä. Valmistamme sukat Oriveden tehtaallamme korkeimmalla laadulla. Kun henkilö ostaa sinulta GreenGo-sukat, hän tukee joukkuettanne sekä suomalaista työtä ja saa samalla erinomaiset sukat.

Laadukkaat tuotteet laittavat puskaradion liikkeelle

Tyytyväinen ostaja suosittelee joukkueesi varainkeruuta myös omille verkostoilleen. Kun panostat joukkueen varainkeruussa laadukkaisiin Avainlippu-tuotteisiin, sinulla on tyytyväinen valmis ostajajoukko myös joukkueesi tuleviin varainkeruukampanjoihin. Joukkueesi pitkäjänteinen varainkeruu helpottuu huomattavasti!

Myynti on täysin riskitöntä

Varainkeruussa joukkueelle ei kannata ottaa riskejä. Meidän toimintamallissamme tämä tarkoittaa sitä, että teidän ei tarvitse sijoittaa rahaa tuotteisiin vaan luomme teille myyntitilin. Myyjät keräävät ensin tilaukset ostajilta, jonka jälkeen lähetämme tuotteet teille.

Kun ostajat ovat maksaneet tilauksensa, saatte pitää 30 % kaikkien tilausten loppusummasta. Näin ette joudu sijoittamaan joukkueen omaa rahaa kertaakaan, joten varainkeruu joukkueelle GreenGo-tuotteilla on 100 % riskitöntä.

Voitte myydä myös etänä. Se on helppoa, nopeaa ja kasvattaa keskimyyntiä!

Varainkeruu joukkueelle ei koskaan ole ollut yhtä helppoa - voit myydä suomalaisia sukkia joukkueen hyväksi samalla kun katsot lempisarjaasi Netflixistä.

Jokainen myyjä saa Kampanjasivuilta oman linkin, jota käyttämällä myynnin voi toteuttaa täysin etänä. Lähetä linkki sukulaiselle esimerkiksi sähköpostilla tai WhatsAppilla, niin hänen tekemänsä ostot kirjautuvat Kampanjasivuilla sinun myynneiksesi. Myyjien myynnit ovat jopa kasvaneet syksyllä 2020, kun vertaamme myyntilukuja vuoden takaiseen.

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

"Valitsimme Jar-X Oy:n varainhankinnan, koska GreenGo-sukkia on helppo myydä. Varainkeruukampanjoista saatuja varoja käytämme mm. varustehankintoihin. Hyvä palvelu ja hyvin niputetut paketit myyjittäin ja tilaajittain."

- Petäjäveden Petäjäiset

Sarjamaksut ja salivuokrat minimiin sukkamyynnillä

"Sukkamyynnistä saadut varat käytämme mm. sarjamaksuihin, salivuokriin, tuomarimaksuihin ja kyytimaksuihin. GreenGo-sukkia ostetaan aina mielellään, jotkut suorastaan kyselevät, että milloin niitä taas saa! Asiakaspalvelu Jar-X:n kanssa on myös aina helppoa ja vaivatonta. Kiitos siitä!"

- Sport Club Kokkola

Kausimaksuihin tuntuva alennus varainhankinnalla

"Olemme myyneet jo useampia kertoja ja myyntikampanjoista saamiamme varoja olemme käyttäneet mm. kausimaksuihin. Kampanjat ovat sujuneet loistavasti ja tuotteiden jakaminen tilaajille on helppoa. Aina on ollut myös iloinen ja asiantunteva palvelu. Mukava asioida positiivisten ihmisten kanssa!"

- Hämeenlinnan Pallokerho

Mitä seuraavaksi?

Aloita varainkeruu joukkueelle

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainkeruuseen joukkueelle. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos paketti vakuuttaa sinut, aloitetaan joukkueenne varainkeruu. 

Näin varainkeruukampanja joukkueelle etenee:

1. Asettakaa joukkueen varainkeruulle tavoite ja aikataulu. 

Ilman tavoitetta suurin osa joukkueen jäsenistä alisuorittaa. Sopiva tavoite laittaa ponnistelemaan yhteisen hyvän eteen. Se ei kuitenkaan saa olla liian korkea, ettei se lannista. Oikein mitoitetun tavoitteen voit laskea esimerkiksi sivuiltamme löytyvällä laskurilla.

2. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö (esim. valmentaja, joukkueenjohtaja, joku vanhemmista) rekisteröi joukkueenne klikkaamalla "Aloita kampanja". Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille joukkueen jäsenille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

3. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai suoraan Kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa ja mahdollistaa etämyynnin sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

4. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

4. Lähetämme tuotteet teille ja joukkueen jäsenet toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet joukkueen jäsenille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla joukkueen jäsenet ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa ostaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä välikäsiä. Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla joukkueenne varainhankinta alkaa.

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!