Riskitön ja kotimainen varainhankinta urheiluseuralle

Jar-X varainkeruu joukkueelle tuottaa helposti 1000 - 5000 € seurallesi!

Varainkeruu joukkueelle sujuu vaivattomasti kotimaisten GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myynnillä. Jo yli 13 000 joukkuetta ja koululuokkaa on tehnyt menestyksekästä varainkeruuta tuotteillamme. Seurasi tekee keskimäärin 1 200 € tuoton, eikä aikaa kulu kuin n. 1 tunti per henkilö.

Kuinka paljon haluatte ansaita seuralle rahaa?

Haluaisitteko helpotusta esim. turnausmatkan rahoittamiseen, hallivuorojen kustannusten kattamiseen tai uusien pelipaitojen hankkimiseen?

GreenGo varainkeruu joukkueelle tehdään tuotteilla, joita tukijanne rakastavat ja joita he haluavat ostaa! Siksi niillä tienaa hyvin.

Myyntipalkkio on muhkea 30%. Esimerkiksi: kun jokainen ryhmäsi jäsen myy neljälle henkilölle ja jos tiimissänne on esim. 20 jäsentä, niin tienaatte yhteensä 1200 € myyntipalkkion!

Laske paljonko varainkeruu seuralle voi tuottaa

Laske tuottolaskurilla kuinka paljon sinun ryhmäsi voisi ansaita seuralle rahaa!

25
150
1125 €

varainhankinta joukkueelle
varainkeruu myyntipalkkio 30%
Kuva: Jaana Innanen

Ehdottomasti suosittelen Jar-x:n varainhankintaa muillekin. Tuotteita on helppo myydä, sillä niiden hinta-laatu-suhde on kohdallaan ja sukat ovat laadukkaita. Toimitukset ovat aina tulleet ajallaan ja asiakaspalvelu toimii mukavasti. Itse arvostan myös sitä, että soittamalla saan kiinni ihmisen, jolta voi kysyä apuja ja neuvoa.

Riskitön ja luotettava varainhankinta kaikille seuroille

Olemme auttaneet seuroja ja joukkueita keräämään rahaa toimintamenoihin jo vuodesta 1993. Varainhankinta kanssamme on seuralle täysin riskitöntä.

Ei ennakkotilauksia, ei etukäteismaksuja, ei varastointia. Tiiminne jäsenet keräävät ensin tilaukset ostajilta, jonka jälkeen lähetämme tuotteet teille. Tuoton saatte välittömästi, kun olette jakaneet tilaukset ja keränneet maksut.

Laittakaa kausimaksut, salivuokrat ja varustehankinnat kuriin varainhankinnalla! Jokaisella lapsella on oikeus harrastaa perheen taloustilanteesta huolimatta.

Varainhankinta seuroille on erinomainen tapa laskea kausi- tai sarjamaksuihin, salivuokriin tai muihin menoihin kuluvia summia.

Group 74

Näin tienaatte joukkueelle rahaa 3 helpolla askeleella

1

Voit aloittaa varainhankintakampanjan vaikka heti. Se on täysin ilmaista ja riskitöntä!

Saat vahvistuksen onnistuneesta kampanjan aloituksesta sähköpostiisi. Sähköpostiviestistä löydät kaikki tarvittavat tiedot ja ohjeet, jotta saatte myyntikampanjan käyntiin.

Kiitelty asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi ja auttaa kaikissa ongelmatilanteissa.

1 (1)

Kerätkää tilauksia

Lähettäkää mahdollisimman monille, kuten ystäville, tutuille, sukulaisille ja työkavereille saamaanne etämyyntilinkkiä. Sen lisäksi kannattaa käydä moikkaamassa tuttuja tuotekuvaston kanssa ja jättää yksi vaikka työpaikan kahvipöydälle viestin tai lyhyen myyntipuheen kanssa. Hyvä myyntiaika on 2-4 viikkoa.

1 (2)

Jakakaa tuotteet ja kerätkää maksut

Kun kampanjanne päättyy, lähetämme tuotteet yhteyshenkilölle. Tuotteet on lajiteltu myyjä- ja tilaajakohtaisesti. Myyjien on helppo työ toimittaa tuotteet tilaajille ja vastaanottaa maksu.

Kun olette keränneet maksun tilaajilta, ryhmänvetäjä maksaa niillä rahoilla lähettämämme laskun. Lasku on 30 % pienempi kuin kerätyt maksut. Näin teille jää heti 30% tuotto.

tsemppiä varainkeruuseen

Joukkueiden kokemuksia varainkeruusta

Varainhankinta seuroille on tärkeää työtä lasten ja nuorten hyväksi! Olemme ylpeitä, että voimme olla siinä mukana.

Lukuisat seurat rahoittavat toimintamenojaan jokavuotisella GreenGo varainhankintakampanjalla.

Jar-X:n tuotteet ovat helposti myytäviä ja tukevat kotimaista tuotantoa, mikä resonoi monien urheiluseurojen arvojen kanssa.

Play Video
Sport Club Kokkola
Sport Club Kokkola

"Sukkamyynnistä saadut varat käytämme mm. sarjamaksuihin, salivuokriin, tuomarimaksuihin ja kyytimaksuihin. GreenGo-sukkia ostetaan aina mielellään, jotkut suorastaan kyselevät, että milloin niitä taas saa! Asiakaspalvelu Jar-X:n kanssa on myös aina helppoa ja vaivatonta. Kiitos siitä!"

Petäjäveden Petäjäiset
Petäjäveden Petäjäiset

"Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruun, koska GreenGo-sukkia on helppo myydä. Varainkeruukampanjoista saatuja varoja käytämme mm. varustehankintoihin. Hyvä palvelu ja hyvin niputetut paketit myyjittäin ja tilaajittain."

Hämeenlinnan Pallokerho
Hämeenlinnan Pallokerho

"Olemme myyneet jo useampia kertoja ja varainhankintakampanjoista saamiamme varoja olemme käyttäneet mm. kausimaksuihin. Varainhankintakampanjat ovat sujuneet loistavasti ja tuotteiden jakaminen tilaajille on helppoa. Aina on ollut myös iloinen ja asiantunteva palvelu. Mukava asioida positiivisten ihmisten kanssa!"

Urheiluseuran varainhankinta on helppoa hyvillä tuotteilla

Joukkueen varainkeruussa onnistumiseen tarvitaan hyvät ja laadukkaat tuotteet, joita on helppo ja mielekäs myydä. Ja joita kaikki tarvitsevat.

Kaikki käyttävät sukkia!

Yhä useampi arvostaa myös ekologisuutta, terveellisyyttä ja kotimaisuutta. Joukkueesi saa sukkamyynnistä muhkean 30 %:n ansiot.

Olimme kokeneet Jar-x:n tuotteet niin laadukkaina, että niiden myynti oli mukavaa. Lisäksi Jar-x:n valikoimassa ihanalta tuntui materiaalien monipuolisuus ja se, että sieltä löytyi jokaiselle jotain mieleistä!

Anne Hirvonen

Tuotteet on lajiteltu valmiiksi, siksi ne on helppo jakaa ostajille

Kun varainhankintakampanjanne päättyy ja lähetämme tuotteet teille, niin pakkaamme tilaukset sekä myyjä- että tilaajakohtaisesti.

Sen sijaan että saisitte tuotekasan, jota joudutte lähetyslista kädessä lajittelemaan tuntikausia, me olemme tehneet sen puolestanne. Sinä ja ryhmänne säästätte valtavasti aikaa ja vaivaa.

varainhankinta-urheiluseuralle-sukat
varainkeruu-joukkueelle-kasa

Kotiinkuljetus jo itsessään oli iso helpotus. Sen lisäksi tuotteet oli äärimmäisen hyvin pakattu. Koska tilaus oli iso, tulivat tuotteet useammassa laatikossa, jossa jokaisen päällä oli ilmoitettu, kenen myyjien tilauksia kyseisessä laatikossa on. Laatikoiden sisällä tuotteet oli valmiiksi myyjäkohtaisesti pussitettu, ja pussin päälle oli vielä lisätty kyseisen myyjän myyntilista.

Minna Lassila

Varainhankinta joukkueelle on tärkeää

Pelimatkoista, tilavuokrista ja varustehankinnoista kertyy varsinkin useampilapsisissa perheissä melkoinen menoerä. Seuran varainhankinta on tehokas tapa pienentää seuran jäsenille kohdistuvia kustannuksia.

Varainhankintaa tekemällä kerrytätte seurallenne helposti 1 200 € potin, mutta jos keräätte ison määrän myyjiä tiimiinne, myyntipalkkionne kohoaa nopeasti useaan tuhanteen euroon. Näillä summilla maksatte jo useita bussimatkoja tai tilavuoroja!

GreenGo-tuotteita myymällä jo yli 13 000 seuraa, koulua ja yhdistystä on kerännyt rahaa mm. harrastusvälineisiin, pelimatkaan, luokkaretkeen ja moneen muuhun tarkoitukseen. Onko sinun seurasi seuraava onnistuja?

Mitä onnistunut varainhankinta vaatii?

Tahtotila
Varainhankinta seuralle vaatii ensimmäisenä tahtotilan käyttää aikaanne noin tunnin verran per henkilö. Tuolla työmäärällä pääsette hyvin todennäköisesti 1 200 € keskiansioon ja jos myyjiä on todella paljon tai käytätte aikaanne vielä enemmän, tienaatte helposti enemmän.

Hyvää myytävä tuote
Yhteisen tahtotilan lisäksi erittäin oleellinen on tuote, jota myytte. Aidosti tarpeellisia tuotteita, kuten hyviä sukkia, on helppo myydä. Jos taas valitsette tuotteen, jota ostajasi eivät oikeasti tarvitse tai se maksaa paljon, joudutte helposti vaivaannuttaviin myyntitilanteisiin.

Yhteyshenkilö ja myyjät
Yhteyshenkilö aloittaa seuranne myyntikampanjan verkkosivujemme kautta, ja kutsuu kampanjaan osallistuvat myyjät mukaan. Kun haluatte lopettaa kampanjan, hän käy sulkemassa sen verkkosivuillamme. Yhteyshenkilö myös ilmoittaa myyjille, kun myydyt tuotteet ovat saapuneet ja aivan lopuksi hoitaa laskutuksen meidän suuntaamme.

jalkapalloseura varainkeruu

Moderni varainkeruu joukkueelle vie vähän aikaa

Online varainhankinta oman verkkokaupan kautta sopii myös kiireisille ihmisille! Jaa myyntilinkkiäsi esim. somessa, sähköpostitse, Telegramissa tai WhatsApissa

Seuran varainhankinnan ei tarvitse viedä paljon aikaa. Varainkeruu on kanssamme nykyaikaista ja vaivatonta, koska ryhmänne saa oman verkkokaupan!

Jokainen ryhmäsi jäsen saa etämyyntilinkin, jonka he lähettävät tutuilleen. Sen avulla myyntiä voi tehdä vaikka kotisohvalta. Sen helpompaa ei varainhankinta voi olla, vai mitä?

Kun linkin saaneet tilaavat verkkokaupasta, tuotto kirjautuu automaattisesti teidän joukkueelle. Etämyyntilinkin voi kätevästi lähettää vaikka WhatsApilla, sähköpostilla tai tekstiviestinä. Tai jakaa somessa.

Tilauksia voi ja kannattaa hankkia myös perinteisten tuotekuvastojen ja sukkaviuhkojen avulla.

Jar-X kampanjasivulla varainkeruukampanjan aloittanut yhteyshenkilö näkee koko ryhmän myynnin reaaliaikaisesti ja myyjät näkemät oman myyntinsä. Myyjät eivät näe toisten myyjien tilauksia tai myyntiä.

Tilaa varainhankinnan infopaketti jo tänään - mukana mm. sukkanäyte ja tuotekuvasto. Saat lisäksi sähköpostiisi "Näin ryhmät onnistuvat keräämään yli 1 200 € varainhankinnalla" varainhankintaoppaan!

Infopaketin tilaaminen ei velvoita mihinkään, mutta sillä on helppo tutustua tuotteisiimme ja esitellä varainhankintaidea tiimin muille jäsenille.

varainhankintaopas_kansi_2022

Voit aloittaa varainkeruukampanjan seurallesi ilman riskiä ja täysin ilmaiseksi - vaikka heti. Se tuottaa nopeasti rahaa joukkueellesi, jopa tuhansia euroja.