Yhdistyksen varainhankinta - tarvitseeko yhdistyksenne rahaa uusiin hankintoihin?

Kaikki käyttävät sukkia. Siksi yhdistyksen varainhankinta kotimaisilla sukilla on niin helppoa, että ryhmien keskiansio on 1 200 €.

Toteuta osuutesi varainhankinnasta helposti kotisohvalta – jo yli 10 000 ryhmää on onnistunut ja aloittanut kampanjan useammankin kerran!

 

Ostajakohtaisesti pakatut tuotteet – Jaa myyntilinkkiäsi somessa tai WhatsAppissa – Orivedellä valmistetut laadukkaat sukat.

Metsäkylän perinnekäsityöyhdistys on myynyt GreenGo-tuotteita jo 20 vuotta

Huippuhommaa 🙂 Olen toiminut varainhankinnan yhteyshenkilönä kauan. Jar-X:n sukkia ja tuotteita olen myynyt yleishyödyllisen yhdistyksen varainhankintana jo 20 vuotta. Kotimaiset GreenGo-sukat ovat tykättyjä, kestäviä, edullisia ja helppo myydä.

Jo yli 10 000 ryhmää on onnistunut varainhankinnassa tuotteillamme kerta toisensa jälkeen

Yhdistykset tienaavat helposti keskimäärin 1 200 €, eikä heidän tarvitse käyttää aikaansa kuin noin tunnin verran per henkilö. Varainhankinta GreenGo-tuotteilla on niin helppoa, että lukuisat ryhmät aloittavat uuden kampanjan aina vuodesta toiseen!

Yhdistyksen varainhankinta – kuusi syytä, miksi se on erityisen helppoa GreenGo-tuotteilla

 1. Kaikki tarvitsevat sukkia, joten niitä täytyy myös ostaa säännöllisesti.
 2. Ihmiset ostavat sukkia mielellään paljon kerralla, sillä niissä ei ole parasta ennen -päivämäärää.
 3. Sukkamme ovat laadukkaita, mukavia ja edullisia – tyytyväiset asiakkaamme ostavat meiltä aina uudelleen.
 4. Etämyynnin ansiosta hoidat oman osuutesi varainhankinnasta vaikkapa kotisohvalta samassa ajassa, kuin makaronilaatikko kypsyy uunissa.
 5. Me pakkaamme tilaukset ostajakohtaisesti, jotta tilausten jakaminen ostajille on teille mahdollisimman helppoa.
 6. Valmistamme kaikki sukkamme Orivedellä, ja kotimaisten tuotteiden myynti on helppoa.
varainkeruu

Rahat partioleiriin sukkia myymällä

Olemme myyneet ennenkin GreenGo-sukkia ja tällä kertaa rahaa kerättiin Amerikan jamboree partioleirille 2019 leirimaksuun. Kiitos! Homma toimii hyvin kaikinpuolin!

- Partiolippukunta Pohjan Ilves

merinovillasukat

Toteuta yhdistyksen varainhankinta täysin riskittömästi

 1. Vaikka myisitte vain yhden parin sukkia, saatte silti 30 % myyntipalkkion.
 2. Ette osta mitään ennakkoon, sillä toimitamme tilaajakohtaisesti pakatut tuotteet tehtyjen tilausten perusteella.
 3. Ette maksa toimituskuluja.
 4. Ette maksa loppulaskua omilla, vaan ostajien rahoilla. Ylijäävän 30 % pidätte itsellänne.
 5. Ei riskiä tyytymättömistä asiakkaista: tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
 6. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa kysymyksissä.

Näillä tuotteilla kukaan ei ole epäonnistunut

Aloita yhdistyksen varainhankinta – näin pääset alkuun

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos vielä mietit, tilaa ensimmäiseksi meidän infopakettimme. Maksuttoman infopaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta siitä löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan.

Aloita kampanja

Kampanjan aloitus sujuu 10 minuutissa. Kirjaudu sisään ja kutsu myyjät mukaan lähettämällä heille liittymislinkki – olette valmiita aloittamaan varainhankinnan!

Vanhempainyhdistyksen suuren tilauksen jakaminen sujui helposti

Tuotteita oli helppo myydä ja kampanjamme onnistui yli odotusten. Suuri tilauksemme oli pakattu toivomallani tavalla päiväkotiryhmittäin, mikä helpotti tilauksen jakamista valtavasti. Iso kiitos siitä! Tulemme varmasti valitsemaan Jar-X:n vielä uudestaan varainkeruukumppaniksi.

- Sasin päiväkoti, vanhempainyhdistys Huvikumpu

Onni_poika_netti

Yhdistyksen varainhankinta

Yhdistyksen varainhankinta on kätevä tapa hankkia yhdistykselle rahaa ja pienentää pakollisia kuluja. Osa yhdistyksistä kerää rahaa omaa toimintaansa varten, kuten vuokrien tai matkojen maksua varten. Osalle yhdistyksen varainhankinta on keino hankkia tietty potti lahjoitukseksi joko rahan tai tuotteiden muodossa. Esimerkiksi vanhempainyhdistyksillä yleinen tapa on tehdä varainhankintaa, ja ostaa kerätyllä rahasummalla heijastimia, heijastinliivejä ja muita lasten turvallisuutta parantavia tuotteita, jotka lahjoitetaan kouluihin ja päiväkoteihin.

Yhdistyksen varainhankinta onnistuu GreenGo-tuotteilla hyvin mutkattomasti, sillä jokaisen myyjän perussuoritus vaatii vain noin yhden tunnin työtä. Keskimääräinen yhdistysten ansio on n. 1 200 €, ja jos jokainen myyjä käyttää varainhankintaan perussuoritusta enemmän aikaa, kasvaa yhteinen potti helposti useisiin tuhansiin euroihin.

Mitä onnistunut varainhankinta vaatii?

 • Tahtotila
  Yhdistyksen varainhankinta vaatii ensimmäisenä tahtotilan käyttää aikaanne noin tunnin verran per henkilö. Tuolla työmäärällä pääsette hyvin todennäköisesti 1 200 € keskiansioon, ja mikäli myyjiä on todella paljon tai käytätte aikaanne vielä enemmän, tienaatte helposti enemmän.
 • Hyvää myytävä tuote
  Yhteisen tahtotilan lisäksi erittäin oleellinen on tuote, jota myytte. Aidosti tarpeellisia tuotteita, kuten hyviä sukkia, on helppo myydä. Jos valitsette tuotteen, jota ostajasi eivät oikeasti tarvitse, joudutte helposti vaivaannuttaviin myyntitilanteisiin.
 • Yhteyshenkilö ja myyjät
  Yhteyshenkilö aloittaa yhdistyksenne myyntikampanjan verkkosivujemme kautta, ja kutsuu kampanjaan osallistuvat myyjät mukaan. Kun haluatte lopettaa kampanjan, hän käy sulkemassa sen verkkosivuillamme. Yhteyshenkilö myös ilmoittaa myyjille, kun myydyt tuotteet ovat saapuneet ja aivan lopuksi hoitaa laskutuksen meidän suuntaamme.
  Koska yhteyshenkilön panos yhdistyksenne varainhankinnassa on muita myyjiä hieman isompi, annamme hänelle 50 € lahjakortin.

Tiesitkö tämän?

Niin moni varainhankinnan kautta GreenGo-sukkia ostanut henkilö on halunnut ostaa sukkiamme myös omatoimisesti, että avasimme sukkien myyntiä varten oman verkkokaupan! Kysyntää on siis paljon ja voit olla varma, että GreenGo-sukat ovat haluttuja tuotteita.

ihanat_huopatossut

Parhaat vinkit onnistuneeseen yhdistyksen varainhankintaan

 1. Varainhankinta ei onnistu odottelemalla. Kampanjan aloittaminen verkkosivuillamme vie vain 10 minuuttia!
 2. Lähetä omaa myyntilinkkiäsi mm. sukulaisille, ystäville, työkavereille ja tutuille harrastusporukoille. 10–20 henkilöä ostaa helposti n. 50–100 paria sukkia.
 3. 2–3 viikon myyntikampanja on riittävän pitkä, sillä siinä ajassa ehditte kontaktoida kaikki tuttavat. Pari viikkoa ei kuitenkaan ole liian pitkä aika, joten myynti tulee hoidettua reippaasti pois alta.

Myyntipalkkiomme on varainhankinnan suurimpia – 30 % myynnistänne!

Tiesitkö, että 30 % on varainhankinnan suurimpia myyntipalkkioita?
Mitä enemmän myytte, sitä isomman potin luokallenne keräätte.

Tiiminvetäjän bonus

Kiitoksena tiiminvetäjänä toimimisesta annamme hänelle lahjaksi 50 € lahjakortin GreenGoKauppaan.
Tämä edellyttää 1000 € myyntiä ryhmältä / myyntikampanja.

Myyjä bonukset*

Jokainen myyjä saa lisäksi henkilökohtaisen bonuspalkinnon suoriutumisensa mukaan.

Bonustasot kertyneen myynnin mukaisesti – jokainen myyjä palkitaan

Kaikki varainhankintaan osallistuneet myyjät palkitaan ilmaisella bonuslahjalla kertyneen myynnin mukaisesti. (*Varaamme oikeuden muuttaa bonuslahjoja kesken sesongin jos jokin niistä loppuu)

BONUS-tasot

PRONSSI

1-100 €
Bonus: kestokassi

HOPEA

101-200 €

Bonus: kestokassi + saippua

PLATINA

201-300 € 

Bonus: kestokassi + palasaippua + pumppusaippua

KULTA

300-400 €

Bonus: kestokassi + palasaippua + pumppusaippua + jalkasuola

TIMANTTI

yli 400 €

Bonus: kestokassi + palasaippua + pumppusaippua + jalkasuola + pyykkietikka

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Olemme ainoa kotimainen, joka valmistaa kaikki sukkansa Suomessa.

Päätös valmistaa sukat Suomessa on ollut helppo, vaikka 14 sukkakoneen pyörittäminen ja 500 000 sukkaparin valmistaminen vuosittain 15 ihmisen voimin on vaikeaa. Tai ainakin se on vaikeampaa kuin valmiiden sukkien tilaaminen jostain kaukaa.

Mutta itsetehty on se, mihin me uskomme.

Kun teet yhdistyksen varainhankintaa GreenGo-sukilla, voit olla varma, että luot työtä Suomeen.

Kampanjan aloitus

Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi tiiminne klikkaamalla "Aloita kampanja". Maksuttomat myyntimateriaalit lähetämme yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

 

Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko etämyynnillä kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme tai livekohtaamisissa tilauslomakkeisiin. Suosittelemme ehdottomasti kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa!

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2–3 viikkoa.

 

Myynti päättyy

Yhteyshenkilö käy sulkee kampanjan tilausjärjestelmästämme ja palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

 

Lähetämme tuotteet teille ja myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1–2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet myyjille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla myyjät ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30 % pidätte itsellänne.

 

Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä "välikäsiä". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!