Tarvitseeko yhdistyksenne rahaa uusiin hankintoihin?
– Yhdistyksen varainhankinta

GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myynti on helpoimpia varanhankinnan keinoja, koska yli 10 000 ryhmää on onnistunut varainhankinnassa tuotteillamme.

Yhdistykset tienaavat keskimäärin 1 200 €, kun he käyttävät varainhankintaan n. 2 h per henkilö

💡 Huomasitko kampanjaamme, josta saatte 100 € lisäpalkkion?

Lue lisää kampanjasta, jossa tarjoamme teille 100 € lisäpalkkion

Yli 10 000 ryhmää on tienannut sukkiemme ja muiden GreenGo-tuotteiden myynnillä keskimäärin 1 200 € per ryhmä.

Yhdistysten varainhankinta, jolla saavutatte 1 200 € tienestit, vaatii vain

2-3 viikon kampanja-ajan

n. 2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

Pienellä lisäpanostuksella monet yhdistykset ovat tienanneet jopa 3 000 € - 5 400 €.

Miksi tuotteillamme tienataan niin hyvin?

Mahdollisuus etämyyntiin on kasvattanut keskimyyntejä!

Jokainen myyjä saa Kampanjasivuilta oman linkin, jota käyttämällä myynnin voi toteuttaa etänä. Lähetä linkki sukulaiselle esimerkiksi WhatsAppilla tai sähköpostilla, niin hänen tekemänsä ostot kirjautuvat Kampanjasivuilla sinun myynneiksesi!

Myyjien myynnit ovat jopa kasvaneet syksyllä 2020, kun vertaamme myyntilukuja vuoden takaiseen. Hyödynnä siis uusi etämyyntimahdollisuus, kun aloitat varainhankinnan!

Saatte korotetun 30 % myyntipalkkion

30 % on varainhankinnan suurimpia myyntipalkkioita. Jokainen myyjä saa myös henkilökohtaisen palkinnon suoriutumisensa mukaan. Myös ryhmän vetäjälle on oma palkintonsa!

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Avainlippu tekee tuotteistamme haluttuja, koska kaikki haluavat tukea kotimaisia toimijoita tällä hetkellä! Nyt on tärkeää tukea suomalaisia tuotteita! Kun yhdistyksen varainhankinta tapahtuu GreenGo-sukkiemme avulla, tuette suomalaista yrittäjyyttä ja luotte työpaikkoja Oriveden tehtaallemme.

Myynti on täysin riskitöntä

Yhdistyksen varainhankinta on täysin riskitöntä toimiessanne kanssamme, koska teidän ei tarvitse ostaa tuotteitamme ennakkoon. Kerätkää tilaukset, niin me lähetämme oikean määrän tuotteita teille valmiiksi pakattuina. Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu ja ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotteemme ovat edullisia

joten niitä on helppo myydä. Sukat voivat olla edullisia, mutta silti äärimmäisen laadukkaita. Voit luottaa suomalaiseen laatuun takuulla. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia myynti on vaivatonta. Mikä olisi parempi diili sukkien ostajalle: hän tukee yhdistyksenne toimintaa, suomalaista työtä ja saa vielä erinomaiset sukat itselleen.

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Rahat partioleiriin sukkia myymällä

"Olemme myyneet ennenkin GreenGo-sukkia ja tällä kertaa rahaa kerättiin Amerikan jamboree partioleirille 2019 leirimaksuun. Kiitos! Homma toimii hyvin kaikinpuolin!"

- Partiolippukunta Pohjan Ilves

20 vuoden kokemus varainhankinnasta: GreenGo-sukat ovat parhaat

"Olen toiminut varainhankinnan yhteyshenkilönä kauan. Jar-X:n sukkia ja tuotteita olen myynyt yleishyödyllisen yhdistyksen varainhankintana jo 20 vuotta. Kotimaiset GreenGo-sukat ovat tykättyjä, kestäviä, edullisia ja helppo myydä."

- Metsäkylän perinnekäsityöyhdistys

Yhdistyksen varainhankinta alkaa muutaman helpon toimen avulla.

Yhdistyksen varainhankinta on kätevä tapa hankkia yhdistykselle rahaa ja pienentää ”pakollisia” kuluja. Osa yhdistyksistä kerää rahaa omaa toimintaansa varten, kuten vuokrien tai matkojen maksua varten. Osalle yhdistyksen varainhankinta on keino hankkia tietty potti lahjoitukseksi joko rahan tai tuotteiden muodossa. Esimerkiksi vanhenpainyhdistyksillä yleinen tapa on tehdä varainhankintaa, ostaa kerätyllä rahasummalla heijastimia, heijastinliivejä ja muita lasten turvallisuutta parantavia tuotteita. Nämä lahjoitetaan kouluihin ja päiväkoteihin.

Yhdistyksen varainhankinta onnistuu usein hyvin mutkattomasti, koska kun jokainen tekee perussuorituksen ja käyttää aikaansa 2-3 tuntia varainkeruuseen, niin yhteinen potti kasvaa helposti tuhansiin euroihin. Keskimääräinen yhdistysten ansio on n. 1 200 €.

Mitä yhdistyksen varainhankinta vaatii?

Yhdistyksen varainhankinta vaatii ainoastaan tahtotilan käyttää aikaanne n. 2-3 tuntia per henkilö. Tuolla työmäärällä pääsette hyvin todennäköisesti 1 200 € keskiansioon, toki myyjienne määrästä riippuen.

Ajankäytön lisäksi erittäin oleellista on tuote, jota myytte. Älkää valitko sellaista tuotetta, jonka tiedätte olevan ostajalle ”ylimääräinen kulu”, jota hän ei oikeasti tarvitse. Tällöin tuotetta ei ole mukava myydä, koska sitä tuskin ostaisi itsekään.

Kun valitsette varainhankintatuotteeksenne kotimaiset ja erittäin laadukkaat GreenGo-sukat, niin varainhankintaa on vaivatonta ja mukava tehdä.

Niin moni varainhankinnan kautta sukkia ostanut henkilö on halunnut ostaa GreenGo-sukkia myös omatoimisesti, että avasimme sukkien myyntiä varten oman verkkokaupan. Kysyntää on niin paljon. Voit siis olla varma, että GreenGo-sukat ovat haluttuja tuotteita, koska ne ovat niin miellyttäviä pitää jalassa.

Mitä seuraavaksi?

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos vakuutuit, niin aloitetaan yhidstyksen varainhankinta!

Kampanjan aloitus:

1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilönne rekisteröi yhdistyksenne klikkaamalla "Aloita kampanja". Jos haluatte tehdä etämyyntiä, valitkaa sähköinen myyntitapa, ja tällöin jokainen myyjä saa oman myyntilinkin tuttavilleen lähetettäväksi. Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai etämyynnillä kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa.

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa. Jos teitte etämyyntiä, yhteyshenkilönne käy nyt myös päättämässä myyntikampanjan ryhmänne kampanjasivuilla.

4. Lähetämme tuotteet teille ja seuran jäsenet toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet seuran jäsenille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla seuran jäsenet ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä "välikäsiä". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla varainhankinta yhdistyksellenne alkaa.

Yhdistyksen varainhankinta hoituu helposti, kun seuraatte yläpuolen ohjeita!

Tilaa ilmainen infopaketti

Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.