Tarvitseeko luokkanne rahaa 2–3 viikossa? – Helppo varainkeruu luokille

Mietitkö miten kerätä rahaa luokalle?

Käytätkö sinä sukkia? Niin me kaikki muutkin! Helpoin ja nopein tapa kerätä rahaa koululuokalle on kotimaisten GreenGo-sukkien myynti – jo yli 10 000 ryhmää on onnistunut ja aloittanut kampanjan useammankin kerran!

GreenGo-sukkia myyneiden ryhmien keskiansio on 1 200 € ja se vaatii vain noin tunnin työn per myyjä.

 

Ostajakohtaisesti pakatut tuotteet – Jaa myyntilinkkiäsi somessa tai WhatsAppissa – Orivedellä valmistetut laadukkaat sukat.

Erstan koulu ansaitsi 2617,25 €!

Iso kiitos vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen. Se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista ja säästää yhteyshenkilön aikaa.

Jo yli 10 000 ryhmää on onnistunut tuotteillamme kerta toisensa jälkeen

Koululuokat tienaavat helposti keskimäärin 1 200 €, eikä heidän tarvitse käyttää aikaansa kuin noin tunnin verran per henkilö. Varainhankinta GreenGo-tuotteilla on niin helppoa, että lukuisat ryhmät aloittavat uuden kampanjan aina vuodesta toiseen!

Varainkeruu luokille – kuusi syytä, miksi GreenGo-tuotteet tekevät sen erityisen helpoksi

 1. Koska sukkia käytetään lähes joka päivä, niitä täytyy myös ostaa säännöllisesti.
 2. Ihmiset ostavat sukkia mielellään paljon kerralla, sillä niissä ei ole parasta ennen -päivämäärää.
 3. Asiakkaamme ostavat meiltä aina uudelleen, joten sukkamme ovat todistetusti laadukkaita, mukavia ja edullisia.
 4. Etämyynnin ansiosta hoidat oman osuutesi varainhankinnasta vaikkapa kotisohvalta samassa ajassa, kuin makaronilaatikko kypsyy uunissa.
 5. Me pakkaamme tilaukset ostajakohtaisesti, jotta tilausten jakaminen ostajille olisi teille mahdollisimman helppoa.
 6. Valmistamme kaikki sukkamme Orivedellä, ja kotimaisten tuotteiden myynti on helppoa.

Varainkeruu luokille, jonka raha jää Suomeen

Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!

- Pyörön koulu

Onnistunut varainhankinta tuo hymyn huulille!

Miksi GreenGo-varainhankinta on täysin riskitöntä?

 1. Saatte 30 % myyntipalkkion, vaikka myisitte vain yhden parin sukkia.
 2. Ette osta koululuokallenne mitään ennakkoon, sillä toimitamme tilaajakohtaisesti pakatut tuotteet tehtyjen tilausten perusteella.
 3. Ette maksa toimituskuluja.
 4. Ette maksa loppulaskua omilla, vaan ostajien rahoilla. Ylijäävän 30 % pidätte itsellänne.
 5. Ei riskiä tyytymättömistä asiakkaista: tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
 6. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa kysymyksissä.

[OPAS] Helppoa varainhankintaa arvostetaan etenkin nyt, kun arki on kiireistä ja työntäyteistä.

Lataa napakka oppaamme ja opit

 • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
 • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
 • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
 • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
 • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
 • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.
muumi-sukat

Muumisukilla koululuokkien varainhankintaa

Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain.

- Pirkkalan koulu

Tuotteet, joilla yksikään koululuokka ei ole epäonnistunut varainhankinnassa

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos vielä mietit, tilaa ensimmäiseksi meidän infopakettimme. Maksuttoman infopaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta siitä löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan.

Aloita kampanja

Kampanjan aloitus sujuu 10 minuutissa. Kirjaudu sisään ja kutsu myyjät mukaan lähettämällä heille liittymislinkki – olette valmiita aloittamaan varainhankinnan!

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi koululuokan varainhankintaan, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!

- Salmen koulu

jar-x-varainhankintaa

Koululuokkien varainhankinta

Varainhankinta luokalle on erittäin suosittu tapa hankkia rahaa esimerkiksi luokkaretkeä varten. Erityisen hyvin varainhankinta sopii koululuokille siksi, että luokissa on paljon oppilaita, minkä takia myös myyjiä on paljon. Tällöin joukkoon mahtuu aina erittäin hyvin myyntiä tekeviä huippumyyjiä. Kun suurin osa tekee hyvän perussuorituksen ja muutama ylittää odotukset, niin tienestit nousevat äkkiä lähelle kolmatta tuhatta.

Mitä varainkeruu luokille vaatii?

 • Tahtotila
  Varainhankinta vaatii myyjiltä vain tahtotilan käyttää omaa aikaansa noin tunnin verran varainhankinnan tekemiseen. Kun kaikki myyjät käyttävät tuon ajan, niin luokka tienaa hyvin todennäköisesti keskimääräisen 1 200 € summan. Jos olette valmiita panostamaan hieman enemmän aikaa, teette entistä paremman myyntituloksen!
 • Hyvä myytävä tuote
  Ota huomioon erityisen tarkasti tuote, jonka valitsette myytäväksi. Sellaista tuotetta, jonka takana ei voi seisoa, on hyvin ikävä myydä tuttaville tai sukulaisille. Kun valitsette kotimaiset ja erittäin laadukkaat GreenGo-sukat, niin varainhankintaa on vaivatonta ja mukava tehdä.
 • Yhteyshenkilö ja myyjät
  Yhteyshenkilö aloittaa ryhmänne myyntikampanjan verkkosivujemme kautta, ja kutsuu kampanjaan osallistuvat myyjät mukaan. Kun haluatte lopettaa kampanjan, hän käy sulkemassa sen verkkosivuillamme. Yhteyshenkilö myös ilmoittaa myyjille, kun myydyt tuotteet ovat saapuneet ja aivan lopuksi hoitaa laskutuksen meidän suuntaamme.

GreenGo-sukat ovat niin kysyttyjä, että rakensimme niille jopa oman verkkokaupan

Todella moni varainhankinnan kautta sukkia ostanut henkilö on halunnut ostaa GreenGo-sukkia myös omatoimisesti, joten avasimme sukkien myyntiä varten oman verkkokaupan! Kysyntää on siis niin paljon.

Voit olla varma, että GreenGo-sukkien myynti on sinulle helppoa, kun se on helppoa myös verkkokaupassa.

Muumisukat
Lapset leikkimässä

Varainkeruu luokille: top 3 vinkit

 1. Rahaa koululuokalle ei kerry, jos sitä ei kerää. Sukkienmyyntikampanjan aloittaminen verkkosivuillamme vie vain 10 minuuttia, joten aloita se vaikka heti!
 2. Myynti käy helposti, kun jokainen myyjä lähettää omaa myyntilinkkiään esim. sukulaisille, ystäville, työkavereille ja tutuille harrastusporukoille. 10–20 henkilöä ostaa helposti n. 50–100 paria sukkia.
 3. 2–3 viikon myyntikampanja on riittävän pitkä, sillä siinä ajassa ehditte kontaktoida kaikki tuttavat. Pari viikkoa ei kuitenkaan ole liian pitkä aika, joten myynti tulee hoidettua reippaasti pois alta.

Myyntipalkkiomme on varainhankinnan suurimpia – 30 % myynnistänne!

Tiesitkö, että 30 % on varainhankinnan suurimpia myyntipalkkioita? Mitä enemmän myytte, sitä isomman potin luokallenne keräätte.

Tiiminvetäjän bonus

Kiitoksena tiiminvetäjänä toimimisesta annamme hänelle lahjaksi 50 € lahjakortin GreenGoKauppaan.
Tämä edellyttää 1000 € myyntiä ryhmältä / myyntikampanja.

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Olemme ainoa kotimainen, joka valmistaa kaikki sukkansa Suomessa.

Päätös valmistaa sukat Suomessa on ollut helppo, vaikka 14 sukkakoneen pyörittäminen ja 500 000 sukkaparin valmistaminen vuosittain 15 ihmisen voimin on vaikeaa. Tai ainakin se on vaikeampaa kuin valmiiden sukkien tilaaminen jostain kaukaa.

Mutta itsetehty on se, mihin me uskomme. Tämän ajatuksen haluamme valaa myös lapsiin ja nuoriin: muista uskoa itseesi, vaikka olisit ainoa.

Kun teet yhdistyksen varainhankintaa GreenGo-sukilla, voit olla varma, että luot työtä Suomeen.

Kampanjan aloitus

Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi tiiminne klikkaamalla "Aloita kampanja". Maksuttomat myyntimateriaalit lähetämme yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

 

Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko etämyynnillä kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme tai livekohtaamisissa tilauslomakkeisiin. Suosittelemme ehdottomasti kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa!

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2–3 viikkoa.

 

Myynti päättyy

Yhteyshenkilö käy sulkee kampanjan tilausjärjestelmästämme ja palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

 

Lähetämme tuotteet teille ja myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1–2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet myyjille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla myyjät ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30 % pidätte itsellänne.

 

Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä "välikäsiä". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!