Jar-X Oy on sukkatehdas Orivedellä

Tietoja meistä

Valmistamme huippulaadukkaita sukkia Suomessa. Ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Kuvittele maailma, jossa jokainen askel tuntuu mukavalta ja kestävältä. Tervetuloa Jar-X Oy:n tarinaan, jossa laatu, innovaatio ja yhteisöllisyys kulkevat käsi kädessä.

Matka alkaa

Vuonna 1993 Jar-X Oy perustettiin asiantuntijayritykseksi tekstiili- ja tukkukaupan alalla. Yrityksen alkuvuosina keskityimme tuomaan korkealaatuisia tekstiilejä Baltiasta. Pian näimme kuitenkin mahdollisuuden tehdä jotain vielä suurempaa ja merkityksellisempää.

Unelma omasta tehtaasta

Vuonna 2013 perustimme oman sukkatehtaan Orivedelle. Tavoitteenamme oli valmistaa kestäviä ja turvallisia sukkia laadukkaista materiaaleista. Oriveden tehtaalla syntyivät ensimmäiset GreenGo-sukat, jotka eivät vain täytä odotuksia vaan ylittävät ne – kerta toisensa jälkeen.

Kasvua ja kehitystä

Vuodesta 2013 vuoteen 2019 keskityimme myymään sukkia varainhankintakonseptimme sekä kuluttajaverkkokauppamme kautta. Asiakkaamme arvostivat sukkien laatua ja kestävyyttä, mikä auttoi meitä kasvattamaan liiketoimintaamme. Vuonna 2020 otimme seuraavan askeleen ja lanseerasimme uudistuneen GreenGo-sukkakonseptin myös vähittäiskauppa-asiakkaille.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Me Jar-X Oy:ssä uskomme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme myös mahdollisuuden tilata sukkia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Sukkiin voidaan neuloa yrityksen logo ja ne voidaan toimittaa asiakkaan omalla brändillä varustetuissa pakkauksissa. Näin varmistamme, että jokainen asiakas saa juuri sellaisen tuotteen kuin haluaa.

GreenGo tänään

Tänä päivänä GreenGo-tuotteita voi ostaa verkkokaupasta: GreenGoKauppa.fi, jälleenmyyjiltä ja varainhankintatiimien kautta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukkaita, kotimaisia tuotteita, jotka tuovat iloa ja mukavuutta jokaisen askeleeseen.

Tulevaisuus

Jar-X Oy:n matka on vasta alkanut. Jatkamme innovointia ja pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tuotteita asiakkaillemme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme luoda kestävämmän ja mukavamman tulevaisuuden.

Tule mukaan tarinaamme ja koe, miten jokainen askel voi olla mukavampi Jar-X Oy:n kanssa!

Jar-X Sukkaproffa

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Olemme ainoa kotimainen varainhankintayritys, joka valmistaa kaikki sukkansa Suomessa.

Päätös valmistaa sukat Suomessa on ollut helppo, vaikka 14 sukkakoneen pyörittäminen ja 500 000 sukkaparin valmistaminen vuosittain 15 ihmisen voimin on vaikeaa. Tai ainakin se on vaikeampaa kuin valmiiden sukkien tilaaminen jostain kaukaa.

Mutta itsetehty on se, mihin me uskomme.

Tämän ajatuksen haluamme valaa myös lapsiin ja nuoriin: muista uskoa itseesi, vaikka olisit ainoa.

GreenGo-sukilla voit olla varma, että luot työtä Suomeen.

Tekoja_vihreavalk_1200x628

Laadukasta varainhankintaa suurella sydämellä!

Tarjoamme laadukasta ja ympäristöystävällistä varainhankintaa koululuokille, urheiluseuroille sekä yhdistyksille. Intohimomme on auttaa yhteisöjä saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa myymällä korkealaatuisia, kotimaisia tuotteita, jotka valmistetaan huolellisesti valituista ja testatuista raaka-aineista. Kaikki sukkamme täyttävät Öko-Tex standardin 100.

Miksi valita Jar-X?

1. Jar-X on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta. Meidän toimintamme perustuu luottamukseen, laatuun ja yhteisöllisyyteen.
2. Tuotantoprosessimme on suunniteltu ympäristöä kunnioittaen. Käytämme ainoastaan mulesing-vapaata villaa ja muita luonnonmukaisia materiaaleja.
3. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, kuten merinovillasukkia, alusvaatteita, huopatossuja ja Muumi-tuotteita. Sukkamme ovat Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Orivedellä.
4. Varainhankintaprosessimme on tehty mahdollisimman helpoksi. Sähköinen tilausjärjestelmä, yksilölliset myyntilinkit ja kampanjan helppo hallinta takaavat sujuvan kokemuksen.

Meistä sanottua

Erstan koulu: "Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso kiitos vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!"

Myllyhaan koulu: "Laadukkaat tuotteet ja hyvä hinta-laatusuhde. Kuuden vuoden käyttökokemuksella voin sanoa, että nämä tuotteet ovat pelkkää priimaa!"

Petäjäveden Petäjäiset: "Varainkeruukampanjoista saatuja varoja käytämme mm. varustehankintoihin. Parasta koko hommassa oli se, että sukat oli pakattu sekä myyjä- että tilaajakohtaisesti eli ei tarvinnut lajitella mitään."

Tehdään yhdessä hyvää

Valitse Jar-X varainhankintakumppaniksesi ja anna jokaiselle lapselle mahdollisuus harrastaa!

Älä enää mieti. Valmistaudu helppoon varainkeruuseen ja lataa maksuton opas!

Kotimaisten sukkien myynti on helppo ja tehokas tapa kerätä varoja. Etämyynti tekee myynnistä vaivatonta ja tehokas myyntikampanja vie vain 2-3 viikkoa.