Näin GreenGo varainkeruu toimii

Jar-X varainkeruukampanja tarjoaa tehokkaan ja helpon tavan kerätä varoja erilaisille yhteisöille, kuten kouluille, urheilujoukkueille ja yhdistyksille. Kampanja perustuu korkealaatuisten, kotimaisten tuotteiden myyntiin, joka tapahtuu seuraavasti:

1

Voit aloittaa varainkeruukampanjan vaikka heti. Aloitus on riskitöntä ja täysin maksutonta.

Kun aloitatte kampanjan, lähetämme ryhmänvetäjälle kaikki tarvittavat materiaalit. Tuotekuvastot ja sukkaviuhkat saapuvat postitse muutaman päivän sisällä.

Saat vahvistuksen onnistuneesta kampanjan aloituksesta sähköpostiisi. Sähköpostiviestistä löydät kaikki tarvittavat tiedot ja ohjeet, jotta saatte myyntikampanjan käyntiin. Viesti sisältää myös kirjautumisohjeet kampanjasivuille.

1 (1)

Kerätkää tilauksia - viesteillä tai kasvotusten

Jokaisen ryhmänne jäsenen kannattaa lähettää mahdollisimman monille, kuten ystäville, tutuille, sukulaisille ja työkavereille omaa etämyyntilinkkiä. Etämyyntilinkki on esim. tällainen:

tiimit.jar-x.fi/tilaa/12345-6789/

Kun vastaanottajat tilaavat tuotteita verkkokaupasta, ryhmänne saa myyntipalkkion. Verkkokauppa on osoitteessa:

tiimit.jar-x.fi

Etämyyntilinkkien lähettäminen on vaivaton tapa kerätä tukijoita kampanjaanne. Muista mainita mitä tarkoitusta varten keräätte varoja ja miksi se on teille tärkeää.

Etämyynnin lisäksi kannattaa käydä moikkaamassa tuttuja ja sukulaisia tuotekuvaston kanssa ja jättää yksi vaikka työpaikan kahvipöydälle viestin tai lyhyen myyntipuheen kanssa.

1 (2)

Kirjatkaa kasvotusten kerätyt tilaukset verkkokauppaan

Etämyyntilinkin kautta tehdyt verkkokauppatilaukset näkyvät heti sähköisessä tilausjärjestelmässä. Syötä myös livenä kuvaston kanssa keräämäsi tilaukset verkkokauppaan.

VINKKI! Voit helposti syöttää ne siten, että klikkaat omaa etämyyntilinkkiäsi ja keräät ostokset ostoskoriin ja teet tilauksen.

1 (3)

Myyntikampanjan päättäminen ja tuotteiden toimitus

Varainhankintakampanjan aloittanut yhteyshenkilö / ryhmänvetäjä päättää kampanjan kampanjasivuilla.

Keräämme ja pakkaamme tuotteet, ja toimitamme ne siististi lajiteltuna ryhmänvetäjän antamaan osoitteeseen n. viikon sisällä.

1 (4)

Jakakaa tuotteet ja kerätkää maksut

Tuotteet on lajiteltu myyjä- ja tilaajakohtaisesti. Myyjien on helppo työ toimittaa tuotteet tilaajille ja vastaanottaa maksu. Saadut maksut myyjä tilittää ryhmänvetäjälle.

1 (5)

Loppulaskun jälkeen teille jää 30% tuotto!

Kun olette keränneet maksun tilaajilta, ryhmänvetäjä maksaa niillä rahoilla lähettämämme laskun. Lasku on 30 % pienempi kuin kerätyt maksut. Näin teille jää heti 30% tuotto.

Niin helppoa on ansaita rahaa Jar-X varainkeruukampanjalla!

Jar-X varainkeruukampanja on siis kokonaisvaltainen ratkaisu, joka yhdistää helpon käyttöönoton, laadukkaat tuotteet ja tehokkaan tuoton keruun, tehden siitä suositun valinnan monenlaisille yhteisöille.

Hyvä varainkeruukampanjan myyntiaika on 2-3 viikkoa. Tällä aikataululla varmistat, että kaikilla on mahdollisuus osallistua ja tukea keräystänne, samalla kun lyhyt myyntiaika kannustaa toimimaan nopeasti.

Group 74

Tuotteet on lajiteltu valmiiksi, siksi ne on helppo jakaa ostajille

Kun kampanja päättyy ja lähetämme tuotteet teille, niin pakkaamme tilaukset sekä myyjä- että tilaajakohtaisesti.

Sen sijaan että saisitte tuotekasan, jota joudutte lähetyslista kädessä lajittelemaan tuntikausia, me olemme tehneet sen puolestanne. Sinä ja ryhmänne säästätte valtavasti aikaa ja vaivaa.

varainkeruu-nain-toimii
varainkeruu-joukkueelle-kasa

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana saat sukkanäytteen ja tuotekuvaston.

Lisäksi saat sähköpostiisi arvokasta tietoa sisältävän "Näin ryhmät onnistuvat keräämään yli 1 200 € varainhankinnalla" oppaan!

Niiden avulla varainkeruuidea on helpompi esitellä muille. Infopaketin tilaaminen ei velvoita mihinkään.

varainhankintaopas_kansi_2022