TUNNETKO KETÄÄN, JOKA EI KÄYTÄ SUKKIA? NO EIPÄ MEKÄÄN!

Laadukkaat, kotimaiset varainhankintatuotteet tekevät kauppansa

Millaisia varainhankintatuotteita on helppo myydä? No tietysti sellaisia, joita kaikki tarvitsevat! Olemme ainoa kotimainen, joka valmistaa kaikki sukkansa Suomessa.

kotimaiset sukat varainkeruu

Huippulaadukkaat varainhankintatuotteet - Jar-X:n suomalaiset sukat ovat auttaneet varainhankintaryhmiä jo 30 vuotta

Suomalaiset GreenGo-sukat valmistetaan omassa sukkatehtaassamme Orivedellä. Ne ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita, joita ihmiset ostavat mielellään.

Sukkien lisäksi löydät tuotteidemme valikoimasta huopatossuja, merinovillapipoja, boxereita ja alushousuja. Näillä tuotteilla varainhankinta on tuottoisaa ja mukavaa!

Miksi Jar-X sukat tuovat tuottoja ryhmille helposti ja ilman pakkomyyntiä?

 1. Sukkia tarvitsevat kaikki.
  Sukat ovat siitä erinomaisia varainhankintatuotteita, ettei niissä ole parasta ennen -päivämäärää. Sukkia on siis helppo ostaa vaikka seuraavaa vuodenaikaa varten, sillä jokaisen meidän pitää uusia sukkavarastoja aika ajoin.
 2. Huolelliset valitut materiaalit
  Valmistamme varainhankintatuotteemme laadukkaista ja hengittävistä materiaaleista, kuten merinovillasta, puuvillasta, bambusta ja merilevästä. Kaikki käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, täyttävät Öko-Tex 100 -standardin, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia käsittelyaineita. GreenGo-tuotteissa käytetään vain ja ainoastaan Mulesing-vapaata villaa ja ne valmistetaan parhaista eurooppalaisista langoista.
 3. Normaalia tiheämpi kokotaulukko
  Valikoimastamme löytyy yli 35 sukkamallia alkaen koosta 28 aina kokoon 50 saakka. Sukkiemme kokotaulukko on normaalia ”tiheämpi”. Tavallisissa markettisukissa yhden sukkaparin koko voi olla 37–42, kun taas meidän kokomme ovat paljon tarkempia, esimerkiksi koko 37–38. Tällainen sukka istuu jalkaan paljon paremmin kuin sellainen sukka, joka sopii kuudelle eri kokoiselle jalalle.
 4. Orivedellä valmistettu Avainlippu-tuote
  Sukkamme ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita, mikä tekee niistä haluttuja. Kukaan muu toimialallamme ei valmista kaikkia sukkiaan Suomessa. Valmistamme sukat Oriveden tehtaassamme 14 sukkakoneen ja 15 ihmisen voimin. Itsetehty on se, mihin uskomme. Kun valitset GreenGo-tuotteet, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä.
Tekoja_vihreavalk_1200x628

Selaa kuvastoa ja katso kaikki varainhankintatuotteet

Lasten ohuet sukat
Lasten ohuet sukat
Leena

Lapsi suostui ennen käyttämään pelkkiä merinosukkia, koska kaikki muut sukat kutitti. Tilasin kokeeksi näitä ja jäivät lapselle heti käyttöön. Vaikuttaa kestäviltä ja ei mennyt miksikään ainakaan ekassa pesussa.

Muumi-sukat
Muumi-sukat
Laura

Laadukkaat sukat. Kokovaihtoehdot hyvät, minkä vuoksi istuvuus todella hyvä sekä naisten että miesten mallissa.

Varrettomat merinovillasukat
Varrettomat merinovillasukat
Mirva

Luottosukat!! Näitä on tilattu jo monesti. Toivoisin vielä valkoisena värinä valikoimiin, niin saisin valkoisiin tennareihin täydellisen mätsin 😀

Boxerit
Boxerit
Marko

Pehmeät ja hyvin istuvat bokserit. Hinta suhteessa laatuun on kohdallaan. Muut bokserit jäävät kaappiin pitämättä.

Huopatossut
Huopatossut
Sarianne

Rakastan näitä tossukoita! Niin lämpimät ja mukavat jalassa, luottojalkineet talvella ja erityisesti silloin, kun lattia on kylmän tuntuinen. Vihreät olleet käytössä jo vuoden päivät kotitossuina. Nyt nämä toiset oranssit töihin. Näitä on kiva käyttää myös erilaisissa tapahtumissa sisäkenkinä. Lämmin suositus!

Previous
Next

Jar-X varainhankintatuotteissa mukana myös huopatossut lämpöä rakastaville

Varainhankintatuotteiden valikoimaamme kuuluu sukkien lisäksi muutakin!

Käsin ommellut huopatossumme ovat 100 % villaa ja ne sopivat erinomaisesti sisätossuiksi kaikille lämpöä rakastaville. Tossun ulkopohjaan ommeltu aito nupukkinahkapohja lisää tossun kestävyyttä.

Uuden muotoilun saaneet GreenGo-huopatossut ovat kaksoispohjarakenteensa ansiosta vertaansa vailla. Nupukkinahan ja huovan väliin on lisätty ekstrakerros huopaa, joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja mukavat käyttää.

Huopatossut tuntuvat jalassa aina kuivilta ja lämpimiltä, sillä huopa imee kosteutta itseensä ja samalla eristää lämpöä tehokkaasti.

Parhaat sisätossut ikinä! Huopa lämmittää mutta ei hiosta. Paksu pohja eristää, jos on kylmät lattiat. Eivät myöskään luista. Näitä pitää tilata toinenkin pari myös mökkikäyttöön!

-Sanna Kare

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto. Lisäksi saat sähköpostiisi arvokasta tietoa sisältävän "Näin ryhmät onnistuvat keräämään yli 1 200 € varainhankinnalla" oppaan!

Infopaketin tilaaminen ei velvoita mihinkään.

varainhankintaopas_kansi_2022