Laadukkaat tuotteet varainhankintaan

Tuotevalikoimamme sisältää mm. lautapelejä, boxereita, huopatossuja, vaihtuvia uutuus- ja sesonkituotteita sekä tietenkin Orivedellä valmistettuja sukkia.

Huippulaadukkaat GreenGo - sukat valmistetaan omassa Suomalaisessa sukkatehtaassamme Orivedellä ja ne ovat 100% Suomalaista suunnittelua suomalaiseen jalkaan. Sukat ovat Avainlippu tuotteita joten ostamalla GreenGo-sukkia tuet lasten harrastus ja retkeilytoimintaa ja suomalaista työtä.

GreenGo-sukat

Valikoimastamme löytyy 32 eri sukkamallia laajalla värivalikoimalla, alkaen koosta 28 aina kokoon 50 saakka. Sukkien kokonumerointi on pääosin kahden numeron välein (esim.39-40, eikä esim. 38-41), joka takaa sukan täydellisen istuvuuden.

Sukkien materiaaleina käytämme mm. merinovillaa, puuvillaa, bambua, merilevää.

Kaikki käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, täyttävät Öko-Tex 100 -standardin, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.
GreenGo-sukissa käytetään vain ja ainoastaan Mulesing-vapaata villaa ja ne valmistetaan parhaista eurooppalaisista langoista. Sukat ovat korkealaatuisia ja kestäviä, eli jättävät pienemmän ekologisen "jalanjäljen".

 

GreenGo-huopatossut

Käsin ommellut huopatossumme ovat 100% villaa ja ne sopivat erinomaisesti sisätossuiksi kaikille lämpöä rakastaville! Tossun ulkopohjaan ommeltu aito nupukki-nahkapohja lisää tossun kestävyyttä. Uuden muotoilun saaneet GreenGo-huopatossut ovat kaksoispohjarakenteensa ansiosta vertaansa vailla. Nupukkinahan ja huovan väliin on lisätty ekstrakerros huopaa, joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja mukavat käyttää. Huopatossut tuntuvat jalassa aina kuivilta ja lämpimiltä, sillä huopa imee kosteutta itseensä ja samalla eristää lämpöä tehokkaasti. Kaikki tossujen valmistuksen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä ja kunnioittavat luontoa. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia.

Muut varainhankinta tuotteet

Lisäksi valikoimastamme löydät myös boxereita, merinovillapipoja, lautapelejä sekä vaihtuvia sesonki ja ALE-tuotteita.
Sesonki ja ale-tuotteita voi tilata ne ryhmät jotka ottavat käyttöönsä tiimisivut.

Kopio_ Nimetön

Tilaa ilmainen infopaketti

Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.