Laadukkaat tuotteet varainhankintaan

Huippulaadukkaat GreenGo - sukat valmistetaan omassa Suomalaisessa sukkatehtaassamme Orivedellä ja ne ovat 100% Suomalaista suunnittelua suomalaiseen jalkaan. Sukat ovat Avainlippu tuotteita joten ostamalla GreenGo-sukkia tuet lasten harrastus ja retkeilytoimintaa sekä suomalaista työtä.

Tuotevalikoimasta löydät myös merinovillapipoja, boxereita, huopatossuja sekä vaihtuvia sesonki ja ALE-tuotteita sja tietenkin SUOMEN VILLASUKKAPÄÄKAUPUNGISSA valmistettuja sukkia. Sesonki ja ALE-tuotteita voivat tilata ne ryhmät jotka ottavat käyttöönsä kampanjasivut.

GreenGo-sukat

Valikoimastamme löytyy yli 35 sukkamallia laajalla värivalikoimalla, alkaen koosta 28 aina kokoon 50 saakka. Sukkien kokonumerointi on pääosin kahden maksimissaan kolmen numeron välein (esim.39-40, eikä esim. 38-41), joka takaa sukan täydellisen istuvuuden. Sukkien materiaaleina käytämme mm. merinovillaa, puuvillaa, bambua, merilevää.

Kaikki käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, täyttävät Öko-Tex 100 -standardin, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.
GreenGo-sukissa käytetään vain ja ainoastaan Mulesing-vapaata villaa ja ne valmistetaan parhaista eurooppalaisista langoista. Sukat ovat korkealaatuisia ja kestäviä, eli jättävät pienemmän ekologisen "jalanjäljen".

 

tehtysuomessa_madein_sininen_transparent
villasukkapaakaupunki-merkki-musta
muumit-yhteistyossa

GreenGo-huopatossut

Käsin ommellut huopatossumme ovat 100% villaa ja ne sopivat erinomaisesti sisätossuiksi kaikille lämpöä rakastaville! Tossun ulkopohjaan ommeltu aito nupukki-nahkapohja lisää tossun kestävyyttä. Uuden muotoilun saaneet GreenGo-huopatossut ovat kaksoispohjarakenteensa ansiosta vertaansa vailla. Nupukkinahan ja huovan väliin on lisätty ekstrakerros huopaa, joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja mukavat käyttää. Huopatossut tuntuvat jalassa aina kuivilta ja lämpimiltä, sillä huopa imee kosteutta itseensä ja samalla eristää lämpöä tehokkaasti. Kaikki tossujen valmistuksen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä ja kunnioittavat luontoa.
Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia.

Tilaa ilmainen infopaketti

Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.