TUNNETKO KETÄÄN, JOKA EI KÄYTÄ SUKKIA? NO EIPÄ MEKÄÄN!

Laadukkaat tuotteet varainhankintaan

Huippulaadukkaat GreenGo-sukat valmistetaan omassa Suomalaisessa sukkatehtaassamme Orivedellä ja ne ovat 100% Suomalaista suunnittelua suomalaiseen jalkaan. Sukat ovat Avainlippu tuotteita joten ostamalla GreenGo-sukkia tuet lasten harrastus ja retkeilytoimintaa sekä suomalaista työtä.

Tuotevalikoimasta löydät myös merinovillapipoja, boxereita, huopatossuja sekä tietenkin SUOMEN VILLASUKKAPÄÄKAUPUNGISSA valmistettuja sukkia. Sesonki ja ALE-tuotteita voit tilata kampanjasivujen kautta verkkokaupastamme.

GreenGo-sukat

Valikoimastamme löytyy yli 35 sukkamallia laajalla värivalikoimalla, alkaen koosta 28 aina kokoon 50 saakka. Sukkien kokonumerointi on pääosin kahden maksimissaan kolmen numeron välein (esim.39-40, eikä esim. 38-41), joka takaa sukan täydellisen istuvuuden. Sukkien materiaaleina käytämme mm. merinovillaa, puuvillaa, bambua, merilevää.

MUUMI-01_netti

Kaikki käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, täyttävät Öko-Tex 100 -standardin, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.
GreenGo-sukissa käytetään vain ja ainoastaan Mulesing-vapaata villaa ja ne valmistetaan parhaista eurooppalaisista langoista. Sukat ovat korkealaatuisia ja kestäviä, eli jättävät pienemmän ekologisen "jalanjäljen".

Onni_poika_netti

GreenGo-huopatossut

Käsin ommellut huopatossumme ovat 100% villaa ja ne sopivat erinomaisesti sisätossuiksi kaikille lämpöä rakastaville! Tossun ulkopohjaan ommeltu aito nupukki-nahkapohja lisää tossun kestävyyttä. Uuden muotoilun saaneet GreenGo-huopatossut ovat kaksoispohjarakenteensa ansiosta vertaansa vailla. Nupukkinahan ja huovan väliin on lisätty ekstrakerros huopaa, joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja mukavat käyttää. Huopatossut tuntuvat jalassa aina kuivilta ja lämpimiltä, sillä huopa imee kosteutta itseensä ja samalla eristää lämpöä tehokkaasti. Kaikki tossujen valmistuksen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä ja kunnioittavat luontoa. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia.

huopatossut_netti

SELAA tuotekuvastoa

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

"Eipä tämän helpommaksi varainhankintaa voi tehdä. Kaikki sujunut aina moitteetta.
Mukavaa myös kun yhteyshenkilöä muistetaan vaivannäöstä.
Erityiskiitos tavastanne pakata sukat sekä myyjä- että tilaajakohtaisesti. Se helpottaa yhteyshenkilön taakkaa huomattavasti."
Ac Barca

"Mietimme erilaisia rahan keräys vinkkejä. Samaan aikaan sain vinkin tuttavaltani Jar-X:n palvelusta ja päätimmekin aloittaa varainhankintakampanjan salibandy joukkueemme kanssa. Kampanjalla kerätyt rahat aiomme käyttää turnausmatkaan minkä teemme Helsinkiin. Parasta koko hommassa oli se, että myyjän tuotteet asiakkaille oli eriteltyinä pakattuna!"
PunKu salibandy

"Sukkamyynnistä saadut varat käytämme mm. sarjamaksuihin, salivuokriin, tuomarimaksuihin ja kyytimaksuihin. GreenGo-sukkia ostetaan aina mielellään, jotkut suorastaan kyselevät, että milloin niitä taas saa! Asiakaspalvelu Jar-X:n kanssa on myös aina helppoa ja vaivatonta. Kiitos siitä!"
Sport Club Kokkola

Tilaa infopaketti -Paketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.