TUNNETKO KETÄÄN, JOKA EI KÄYTÄ SUKKIA? NO EIPÄ MEKÄÄN!

Kotimaisia varainhankintatuotteita

Millaisia varainhankintatuotteita on helppo myydä? No tietysti sellaisia, joita kaikki tarvitsevat! Suomalaiset, huippulaadukkaat GreenGo-sukat valmistetaan omassa sukkatehtaassamme Orivedellä. Ne ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita, joita ihmiset ostavat mielellään. Sukkien lisäksi löydät varainhankintatuotteidemme valikoimasta huopatossuja, merinovillapipoja, boxereita ja alushousuja.

Varainhankintatuotteita, joilla tienaat helposti yli tonnin tuoton – vaikka kotisohvalta:

 • Orivedellä valmistetut laadukkaat sukat
 • Jaa myyntilinkkiäsi somessa tai WhatsAppissa
 • Ostajakohtaisesti pakatut tuotteet

Katso kaikki tuotteet varainhankintaan verkkokaupastamme.

Huippulaadukkaat GreenGo-sukat ja -tuotteet varainhankintaan

Laadukkaita varainhankintatuotteita on mukava ja helppo myydä. Puhumme huippulaadukkaista varainhankintatuotteista, mutta mikä sukistamme oikeastaan tekee niin korkealaatuisia? Anna kun kerromme.

Huolelliset valitut materiaalit

Valmistamme varainhankintatuotteemme laadukkaista ja hengittävistä materiaaleista, kuten merinovillasta, puuvillasta, bambusta ja merilevästä. Kaikki käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, täyttävät Öko-Tex 100 -standardin, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia käsittelyaineita. GreenGo-tuotteissa käytetään vain ja ainoastaan Mulesing-vapaata villaa ja ne valmistetaan parhaista eurooppalaisista langoista.

Normaalia tiheämpi kokotaulukko

Valikoimastamme löytyy yli 35 sukkamallia alkaen koosta 28 aina kokoon 50 saakka. Sukkiemme kokotaulukko on normaalia ”tiheämpi”. Tavallisissa markettisukissa yhden sukkaparin koko voi olla 37–42, kun taas meidän kokomme ovat paljon tarkempia, esimerkiksi koko 37–38. Tällainen sukka istuu jalkaan paljon paremmin kuin sellainen sukka, joka sopii kuudelle eri kokoiselle jalalle.

Orivedellä valmistettu Avainlippu-tuote

Sukkamme ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita, mikä tekee niistä haluttuja. Kukaan muu toimialallamme ei valmista kaikkia sukkiaan Suomessa. Valmistamme sukat Oriveden tehtaassamme 14 sukkakoneen ja 15 ihmisen voimin. Itsetehty on se, mihin uskomme. Kun valitset varainhankintaan GreenGo-tuotteet, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä.


Sukkamme ovat laadukkaita, kestäviä ja mukavia jalassa.

GreenGo-huopatossut lämpöä rakastaville

Varainhankintatuotteiden valikoimaan kuuluu sukkien lisäksi muutakin! Käsin ommellut huopatossumme ovat 100 % villaa ja ne sopivat erinomaisesti sisätossuiksi kaikille lämpöä rakastaville. Tossun ulkopohjaan ommeltu aito nupukkinahkapohja lisää tossun kestävyyttä.

Uuden muotoilun saaneet GreenGo-huopatossut ovat kaksoispohjarakenteensa ansiosta vertaansa vailla. Nupukkinahan ja huovan väliin on lisätty ekstrakerros huopaa, joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja mukavat käyttää.

Huopatossut tuntuvat jalassa aina kuivilta ja lämpimiltä, sillä huopa imee kosteutta itseensä ja samalla eristää lämpöä tehokkaasti.

huopatossut_netti

Selaa kuvastoa ja katso kaikki varainhankintatuotteet

Miksi valita GreenGo-tuotteet varainhankintaan?

 1. Kaikki tarvitsevat sukkia. Niitä täytyy ostaa säännöllisesti eikä niillä ole parasta ennen -päivämäärää. Siksi sukat ovat helposti myytävä varainhankintatuote, joiden ostaminen ei mene koskaan hukkaan.
 2. Kotimaisia varainhankintatuotteita ostetaan mielellään. Avainlipun ansiosta ostaja tietää tukevansa suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.
 3. Varainhankintauotteemme ovat edullisia, sillä sukat maksavat saman verran kuin marketissa. Edullinen hinta ei tarkoita kuitenkaan tinkimistä laadussa.
 4. Etämyynnin ansiosta myyt varainhankintatuotteitamme WhatsAppin välityksellä ja hoidat oman osuutesi varainhankinnasta vaikkapa kotisohvalla istuen.
 5. Me toimitamme varainhankintatuotteet sinulle ostajakohtaisesti pakattuina, joten tilausten jakaminen eteenpäin on helppoa.
 6. Kaikilla varainhankitatuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu, sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
 7. GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myynnillä voit tienata helposti yli tonnin tuoton. Yli 10 000 luokkaa ja seuraa on onnistunut varainhankinnassa tuotteillamme.

[OPAS] Näin ryhmät onnistuvat keräämään keskimäärin yli 1 200 € varainhankinnalla.

 • Yli 13 000 ryhmää on onnistunut keräämään varainhankinnalla keskimäärin 1 200 €.
 • Moni ryhmä on onnistunut useasti.
 • Oppaasta opit, miten he sen tekevät ja kuinka sinä pystyt samaan.
 • Opit, mitkä 3 tekijää yhdistävät onnistuneimpia varainhankintakampanjoita
Group 68

Tuet suomalaista työtä valitsemalla kotimaiset varainhankintatuotteet

"Eipä tämän helpommaksi varainhankintaa voi tehdä. Kaikki sujunut aina moitteetta.
Mukavaa myös kun yhteyshenkilöä muistetaan vaivannäöstä.
Erityiskiitos tavastanne pakata sukat sekä myyjä- että tilaajakohtaisesti. Se helpottaa yhteyshenkilön taakkaa huomattavasti."
Ac Barca

"Mietimme erilaisia rahan keräys vinkkejä. Samaan aikaan sain vinkin tuttavaltani Jar-X:n palvelusta ja päätimmekin aloittaa varainhankintakampanjan salibandy joukkueemme kanssa. Kampanjalla kerätyt rahat aiomme käyttää turnausmatkaan minkä teemme Helsinkiin. Parasta koko hommassa oli se, että myyjän tuotteet asiakkaille oli eriteltyinä pakattuna!"
PunKu salibandy

"Sukkamyynnistä saadut varat käytämme mm. sarjamaksuihin, salivuokriin, tuomarimaksuihin ja kyytimaksuihin. GreenGo-sukkia ostetaan aina mielellään, jotkut suorastaan kyselevät, että milloin niitä taas saa! Asiakaspalvelu Jar-X:n kanssa on myös aina helppoa ja vaivatonta. Kiitos siitä!"
Sport Club Kokkola

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!