Varainhankinnan tekeminen korona-aikaan

Ennen varainhankinnan aloittamista asiakkaamme ovat halunneet meiltä näkemyksen, miten korona tulee huomioida varainhankinnassa.

Siksi päätimme koota tähän 3 asiaa, joiden avulla varainhankinta on täysin turvallista.

1) Lisäsimme etämyyntimahdollisuuden – voit myydä vaikka WhatsApp-viestillä!

Lisäsimme koronan myötä Kampanjasivuille kätevän etämyyntimahdollisuuden. Etämyynnin avulla myyjien (oppilaiden, pelaajien jne.) keskimyynti on kasvanut siitä, mitä se oli esimerkiksi vuosi sitten.

Etämyynti toimii näin. Kun aloitat varainhankintakampanjan, saat ryhmällenne käyttöön omat Kampanjasivunne. Kampanjasivuilla jokaisella myyjällä on oma sarakkeensa, johon päivittyvät myös myynnit myyjäkohtaisesti. Oman sarakkeen takaa myyjä löytää myös oman myyntilinkkinsä, jota jakamalla myynnit kirjautuvat kyseisen myyjän sarakkeeseen.

Esimerkki: Liisa lähettää WhatsAppilla (myös mikä tahansa muu tapa onnistuu, esim. sähköpostilla) linkin sukulaisilleen ja tuttavilleen, joiden hän uskoo olevan kiinnostuneita ostamaan myytäviä tuotteita ja tukemaan samalla hänen luokkaretkeään. Tämän jälkeen tuttavat tekevät tilauksensa. Ostot kirjautuvat Liisan sarakkeeseen Kampanjasivuilla. Kun varainhankintakampanja on parin viikon kuluttua ohi, me lähetämme tilatun määrän tuotteita teille. Tämän jälkeen myyjät jakavat tuotteet niille tuttavilleen, jotka ostivat tuotteita.

Koko myynnin voi tehdä siis halutessaan 100 % kontaktittomana, jos jätät tuotteet oven taakse!

2) Pidä livetapaamisissa turvaväli ja ilmoita tulostasi etukäteen

Kun vierailet sukulaisen, tuttavan tai naapurin ovella, niin on hyvän maun mukaista pitää riittävä turvaväli. Tällöin minimoit kaikki riskit. Ojenna esite ja sukkanäytteet tuttavallesi, niin hän voi valita rauhassa, millaiset sukat hän tilaa.

Muista myös ilmoittaa tulostasi etukäteen!

3) Vältä tuntemattomien ovelta ovelle -kiertämistä

Etenkään korona-aikaan emme suosittele ovelta ovelle -myyntitaktiikka, ellei kyseessä ole kaikista tiivein naapuripiiri. Ovelta ovelle -kiertämisessä on se riski, että oven avaa oireettomasti koronaa sairastava henkilö. Siksi kaikissa livetapaamisissa on hyvä pitää turvaväli ja tulemisesta on fiksua ilmoittaa etukäteen.

Yhteenveto – varainhankinta on turvallista myös korona-aikaan

Varainhankinnassa kohtaamiset ovat vain muutaman minuutin mittaisia ja turvavälin pitäminen on helppoa. Tavallinen kauppareissukin pitää sisällään enemmän kohtaamisia, joten vaaraa ei ole.

Siksi varainhankintaa voi tehdä yhtä turvallisesti myös korona-aikaan, kunhan muistat ohjeista ryhmäänne yläpuolen vinkeillä! Suosittelemme kokeilemaan etämyyntiä jaettavan linkin avulla, koska keskimyynnit ovat olleet sen avulla selvästi suurempia!

Tilaa maksuton tutustumispaketti täältä! Se ei sido sinua mihinkään, vaan näet tuotteidemme laadun!

Mietitkö varainhankintaa?

Lataa napakka oppaamme ja opit

  • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
  • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
  • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
  • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
  • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
  • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.

Kirjoita kommentti