Yhdistyksen rahankeräys – helppo tapa ansaita rahaa yhdistyksesi käyttöön

Kaipaako yhdistyksesi rahaa jäsenkustannusten vähentämiseen, tapahtumien järjestämiseen tai esimerkiksi johonkin tiettyyn, uuteen hankintaan? GreenGo-sukkien avulla varainhankinta yhdistyksellesi on mukavan helppoa. Sukkiamme myymällä yhdistykset ovat onnistuneet keräämään keskimäärin 1200 € myyntituotot, sillä kotimaisten sukkien myynti on kerta kaikkiaan yksinkertaista. Jokainenhan meistä tarvitsee sukkia!

 

Tilaa tästä heti ilmainen infopaketti, jonka voit ottaa mukaan yhdistyksesi seuraavaan kokoukseen ja esitellä Jar-x:n varainhankintaa ja kotimaisia sukkia. Jos kaipaat lisää tietoa, kuinka yhdistyksesi rahankeräys onnistuu tuotteidemme avulla, lue ihmeessä eteenpäin!

 

Miksi toteuttaa yhdistyksen rahankeräys Jar-x sukilla? 

 • Kaikki sukkamme on valmistettu Orivedellä. Kotimaista tuotetta on helppo ja mukava myydä ja samalla tuet suomalaista työtä. Laadukkaista kotimaisista tuotteistamme huolimatta tuotteemme hinnat ovat maltilliset – markkinoiden edullisimmasta päästä. 
 • Helppo etämyynti mahdollistaa yhdistyksen rahankeräyksen onnistumisen vaikka kotisohvalta käsin. Etämyynnissä jokaiselle myyjälle annetaan oma myyntilinkki, jonka kautta sukulaiset, ystävät ja muut sukkien ostajat pääsevät tutustumaan sukkiin ja valitsemaan mieleisensä.
 • Me takaamme 30 % myyntituoton, joka on varainhankinnan suurimpia myyntipalkkioita. Myitte sitten viisi sukkaparia tai vaikka sata, myyntipalkkio on aina 30 % myynnistä. 
 • Vaihto ja palautus ovat helppoja, sillä sukkien ostaja voi olla suoraan yhteydessä Jar-x:n asiakaspalveluun, eikä ylimääräisiä välikäsiä tarvita. Myyntikuntoiset tuotteemme saa palauttaa pitkänkin ajan kuluttua, joten esimerkiksi jo kesällä etukäteen ostetut joululahjat voi halutessaan vaihtaa sopivan kokoisiksi vasta joulun pyhien jälkeen.
 • Pakkaamme tilaukset ostajakohtaisesti, jotta yhdistyksesi rahankeräys olisi mahdollisimman helppoa. Sinun ei tarvitse alkaa itse lajittelemaan tuotteita ostajien mukaan ja käyttää tähän turhaa aikaa. 
 • Tuli teille mitä tahansa kysyttävää, saatte aina apua asiakaspalvelustamme. Meillä on jo lähes 30 vuoden kokemus yhdistysten rahankeräyksestä, joten osaamme auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Näin onnistut yhdistyksen rahankeräyksessä

 1. Jotta onnistuisit yhdistyksen rahankeräyksessä, on hyvä olla selkeät tavoitteet. Selkeiden tavoitteiden avulla varmistat, että niin sinulla kuin yhdistyksesi jäsenillä on motivaatiota lähteä toteuttamaan rahankeruuta. Ilman selkeää tavoitetta yhdistys usein alisuorittaa rahankeräyksessä. Määritelkää siis yhdessä konkreettinen summa tai tavoitetila, johon tähtäätte. 
 2. Me tarjoamme sinulle tuotteet, joita on helppoa myydä. Jokainen tarvitsee sukkia, joten sukkia myös ostetaan. Tuotteemme on valmistettu Oriveden tehtaassamme laadukkaista materiaaleista, kuten, merinovillasta, bambusta ja kampapuuvillasta. Monipuoliset materiaalit varmistavat, että jokaiselle löytyy jotain. 
 3. Onnistuaksesi yhdistyksen rahankeräyksessä tarvitset myös yhteyshenkilön ja myyjät. Yhteyshenkilö aloittaa kampanjan verkkosivuillamme ja kutsuu sinne myyjät. Lisäksi hän sulkee kampanjan, kun se halutaan lopettaa, ilmoittaa myyjille tuotteiden saapumisesta ja hoitaa laskutuksen meidän kautta. Myyjien tehtäväksi jää kerätä tilaukset ostajilta ja toimittaa sukat heille. 

Lue miten onnistut varainhankinnassa

Varainhankinta yhdistykselle – Toteuta rahankeräys tuotteilla, joilla et voi epäonnistua

Tässä muutamia asiakaspalautteita varainhankintatuotteistamme:

 • “Erittäin hyvät sukat päivittäiseen käyttöön. Hinta-laatu kohdillaan.” – Leo / ohut merinosukka – nilkkapituus
 • “Piti kehua ja kiitellä ihan erikseen, että lapseni pyysi ostamaan lisää noita sukkia, koska ne ovat kuulemma ”kirkkaasti parhaita sukkia mitä hänellä on”. 🙂 Ja hyviltä ovatkin vaikuttaneet!” – Jenni / ohuet sukat lapselle
 • “Rakastan näitä tossukoita! Niin lämpimät ja mukavat jalassa, luottojalkineet talvella ja erityisesti silloin, kun lattia on kylmän tuntuinen. Vihreät olleet käytössä jo vuoden päivät kotitossuina. Nyt nämä toiset oranssit töihin. Näitä on kiva käyttää myös erilaisissa tapahtumissa sisäkenkinä. Lämmin suositus <3” – Sarianne / huopatossut nupukkinahkapohjalla

 

Huopatossut nupukkinahkapohjalla

Huopatossut nupukkinahkapohjalla

Miksi sukkien myynti on hyvä keino yhdistyksen rahankeräykseen?

Sukat ovat käyttötavara, joita jokainen meistä tarvitsee. Sukat täytyy myös uusia tasaisin väliajoin, kun vanhat ovat kuluneet, käyneet pieniksi tai parit ovat hukassa. Sukka on myös loistava lahja esimerkiksi perheenjäsenelle tai ystävälle. Koska sukissa ei ole parasta ennen päivämäärää, sukkia voidaan ostaa vaikkapa jo keväällä seuraavan joulun lahjatarpeet mielessä pitäen. Ostajia tuotteillemme löytyy siis varmasti jokaisen lähipiiristä, eikä ostajia etsiessä tarvitse lähteä kiertämään epätoivoisena ovelta ovelle. Sukkien avulla onnistut siis varmasti yhdistyksesi rahankeräyksessä!

Lue lisää yhdistyksen varainhankinnasta

Miten kampanja etenee?

 1. Ensimmäisenä yhdistyksesi tulee valita yhteyshenkilö, joka aloittaa kampanjan verkkosivullamme. Kampanjan aloittaminen vie vain noin 10 minuuttia. 
 2. Myynti alkaa ja kestää noin 2-3 viikkoa. Lyhyt myyntiaika motivoi myyjiä toimimaan nopeasti, mutta muutamassa viikossa kerkeää hyvin kontaktoimaan kaikki tutut. 
 3. Myynti päättyy ja lähetämme tuotteet, jotka on pakattu ostajakohtaisesti, jolloin ne on helppoa jakaa myyjille. Tuotteet lähetetään tilausmäärien mukaan, joten myyminen on sinulle riskitöntä. 
 4. Myyjät toimittavat tuotteet sekä laskun tilaajille. Yhdistyksesi ei tarvitse maksaa tuotteita välissä omasta pussistaan, sillä tilaajat maksavat laskun suoraan meille ja sinä saat maksusta 30% myyntituoton. 
 5. Myynnin jälkeen tuotteiden tilaaja voi itse olla yhteydessä, jos hän haluaa esimerkiksi vaihtaa tuotteen. Tuotteiden jaon jälkeen sinun ei siis tarvitse itse toimia mahdollisen reklamaation välikätenä.

Miksi muut valitsivat meidät avuksi yhdistyksen rahankeräykseen?

Yli 10 000 eri ryhmää ovat jo onnistuneet varainhankinnassa meidän avulla. Olemme saaneet kiitosta muun muassa monipuolisesta valikoimastamme sekä helposta tavasta toteuttaa yhdistyksen rahankeräys. Etämyynti tuo joustavuutta kiireisten ihmisten arkeen, kun rahankeräys ei vaadi liian kovaa työtä yksittäisiltä myyjiltä. Esimerkiksi Iisalmessa toimivassa Liikuntaseura Ote ry:ssä on nähty rahankeräys Jar-x:n kautta helpoksi vaihtoehdoksi. 

“Nykyään on hyvin nähtävissä se, etteivät ihmiset ole halukkaita osallistumaan talkootyöhön, kuten kauppojen inventaariolaskemisiin ja muihin vastaaviin. Kaikki ovat arjessaan niin kiireisiä, että sellaiseen ei löydetä aikaa. Jar-x:n sukkamyynti meillä koetaan taas huomattavasti helpompana, sillä jokainen myy juuri sen mitä aikataulullisesti itse pystyy, eikä oma suoritus ole sidonnainen mihinkään tiettyyn aikaan tai paikkaan”, tiivistää Liikuntaseura Ote ry:n talkoovastaava Anne Hirvonen.

Mietitkö varainhankintaa?

Lataa napakka oppaamme ja opit

 • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
 • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
 • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
 • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
 • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
 • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.

Kirjoita kommentti