Haluatko hankkia luokkaretken rahat pelkillä WhatsApp-viesteillä?

Tai haluaako ryhmäsi tienata 1200 € samalla kun jokainen katsoo lempisarjaansa Netflixistä?

Aloita silloin varainhankinnan etämyynti!

Haluatko käyttää varainhankintaan 4-10 kertaa vähemmän aikaa ja tienata ryhmäsi kanssa keskimäärin 1 200 € siten, että sinun tai kenenkään muun ei tarvitse poistua edes kotoa? Jos haluat, aloita varainhankinnan etämyynti.

Etämyynnin ansiosta voit unohtaa turhauttavat varainkeruumenetelmät kokonaan:

  • ei ylihintaisten keksien, karkkien ja vessapaperin ”pakkomyyntiä” tutuille
  • ei viikonloppujen käyttämistä leivontaan, paketointiin tai linnunpönttötalkoisiin
  • ei aikaisia herätyksiä kaupan inventaarioihin
  • ei enää turnausten järjestämistä, josta ei lopulta jää rahallisesti mitään viivan alle

👉 Etämyynnin avulla voit hoitaa varainhankinnan kotisohvaltasi silloin kun sinulle sopii, vaikka samalla kun katsot omaa suosikkisarjaasi Netflixistä! Käyttäkää rahat luokkaretkeen tai vaikkapa urheiluseuran kausimaksuihin.

Yli 10 000 ryhmää on tienannut keskimäärin 1 200 €/kampanja.

Monet ovat tehneet sen useammin kuin kerran.

Nyt on teidän vuoronne.

Laadukkaita Avainlipulla varustettuja sukkia on helppo myydä, koska:

  1. jokainen tarvitsee sukkia joka päivä
  2. sukat ovat saman hintaisia kuin kaupassa, joten niitä on mukava ostaa ja helppo myydä
  3. Avainlipun ansiosta ostaja tietää tukevansa suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Varainhankintaa, jonka raha jää Suomeen

"Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!"

- Pyörön koulu

Erstan koulu ansaitsi 2617,25 €

"Iso kiitos vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen. Se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista ja säästää yhteyshenkilön aikaa."

Säkylän naisvoimistelijat ansaitsi 5562,30 €

"Kotimaiset tuotteet vaikuttivat oleellisesti päätökseen alkaa myymään GreenGo-sukkia. Varainkeruusta saamamme rahat käytämme voimistelun suurtapahtuman maksuihin."

Etämyynti pähkinänkuoressa

Jokainen ryhmänne myyjä saa oman myyntilinkin

Lähetä linkkiä tutuillesi ja sukulaisillesi haluamallasi tavalla (esim. tekstari, some, sähköposti)

Linkin takaa tuttusi löytävät tuotevalikoimamme ja voivat raksittaa tilauksensa

Toimitamme tilatut tuotteet yhteen haluamaanne osoitteeseen ja te toimitatte ne tilaajille.

Saatte samalla laskun, jonka voitte maksaa tilauksista kertyneillä myynneillä. Teille jää 30 % myynnistä laskun maksamisen jälkeen, eli keskimäärin 1 200 €.

jar-x-sahkoinen-varainhankinta

Turvallista varainhankintaa myös korona-aikana

”Korona pakotti meidät keksimään jotain uutta ja näköjään iskimme kultasuoneen, koska ryhmien keskimyynnit ovat kasvaneet etämyynnin ansiosta. Moni aikookin kerätä varoja jopa kahdella etämyyntikampanjalla ja tehdä kaikkien aikojen luokkaretken syksyllä 2021 tai keväällä 2022.

Olen sitä mieltä, että lapset ovat todellakin ansainneet luokkaretkensä ja turnausmatkansa. 

Hienoa, että etämyyntiin on tartuttu ja ryhmät ovat kerryttäneet kassaansa, eikä koronan anneta viedä lapsilta sukupolvikokemuksia pois, mitä luokkaretket ja monet turnaukset ovat.

Kaiken lisäksi etämyynti helpottaa varainhankintaa ja vähentää siihen käytettävää aikaa.

late_2021

– Laura Lehti, Toimitusjohtaja

Etämyynti on nopeaa, helppoa ja tuottoisaa.

Etämyynti vie 4-10 kertaa vähemmän aikaasi kuin tavallinen varainhankinta

Tienaatte ryhmänä keskimäärin 1200 € (ennätykset ovat 6000 € paikkeilla)

Sinun ei tarvitse poistua kotoasi

Ryhmien keskimyynnit ovat jopa kasvaneet etämyynnin ansiosta, koska ostajat voivat valita tuotteet rauhassa netistä.

Yhdellä WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla voit tehdä helposti myyntiä 100 € edestä.

MYYNTI

Yhden kampanjan toteuttaminen vaatii vain

2–3 viikon kampanja-ajan

n. 1–2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

WhatsApp-viestien, sähköpostien tai tekstareiden lähettelyä tutuille (Huom. etämyynti ei sulje pois perinteistä varainhankintaa, jossa myyjä käy myymässä tuotteita livenä esimerkiksi sukulaisten luona.)

Jos tuotteemme ovat sinulle jo tuttuja, niin:

Jos et tunne tuotteitamme ennestään, niin:

Maailman helpoin varainhankintakampanja etämyynnin avulla

1) Sukkia tarvitsee jokainen – et joudu pakkomyymään

Jokainen tarvitsee sukkia. Vaikka sukkatilanne olisi nyt hyvä, niin entä vuoden päästä? Kotimaisten sukkien myyminen ei ole siis pakkomyyntiä, koska jokainen käyttää sukkia päivittäin.

2) Sukat ovat saman hintaisia kuin kaupassa, joten niitä on mukava ostaa

Usein varainkeruutuotteet ovat ylihinnoiteltuja (keksit, karkit tai vessapaperi). Meidän sukkamme ovat täysin samanhintaisia, mitä minkä tahansa sukkaparin hakeminen kaupasta maksaisi.

3) Sukat on valmistettu Orivedellä – Avainlipun kera

Kun myytte kotimaassa valmistettuja tuotteita, tuette suomalaisia työpaikkoja ja yrittäjyyttä. Kiitos! Jokainen myyty sukkapari on toiminnallemme tärkeä.

4) Sukat ovat laadukkaita ja hyvin istuvia

Sukissamme on tarkka kokotaulukko, minkä ansiosta ne istuvat hyvin jalkaan. Kokotaulukko menee kahden koon välein, esim. 39-40. Usein sukkien kokotaulukot menevät 4 koon välein esim. 38-41, jolloin ne istuvat huonommin.

Kaikki on täysin riskitöntä

Ette maksa meille euroakaan etukäteen, vaan laskutamme teitä vasta sitten, kun olette keränneet tilaukset ja saaneet rahat ostajilta. Maksakaa vain lopuksi tuleva lasku meille ja saatte pitää loput rahat itsellänne, eli 30 % myynnistä.

Mitä GreenGo-tuotteet ovat?

GreenGo-sukat ovat kotimaisia, Avainlippu-merkittyjä tuotteita, jotka valmistamme omassa tehtaassamme Orivedellä. Sukkamme ovat haluttuja ja niitä ostamalla sinäkin tuet suomalaista yrittäjyyttä ja työllistät suomalaisia. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia tuotteidemme myynti on vaivatonta.

Sukkamme ovat itse asiassa niin haluttuja, että varainhankintakampanjoiden oheen avasimme myös verkkokaupan. Näin varmistamme, että sukkiimme hurahtaneet asiakkaamme saavat ostettua tuotteitamme myös varainhankintakampanjoiden ulkopuolella.

Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan!

helppoa_varainhankintaa
villasukkapaakaupunki-merkki-musta
tehtysuomessa_madein_sininen_transparent

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

"Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi koululuokan varainhankintaan, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!"

- Salmen koulu

Muumisukat herättivät kiinnostuksen

"Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain."

- Pirkkalan koulu

Varainhankintaa, jonka raha jää Suomeen

"Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!"

- Pyörön koulu

Jos luit tältä sivulta kaiken tekstin, sinulla meni siihen keskimäärin 4 minuuttia.

Kuinka monta WhatsApp-viestiä tai sähköpostia ehtisit laittaa 4 minuutin aikana tutuillesi? Parhaimmillaan pystyt hoitamaan oman osuutesi varainhankinnasta siis minuuteissa – ei tunneissa.

Mitä seuraavaksi?

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos vakuutuit, niin aloitetaan luokkaretken rahankeruu!

Kampanjan aloitus:

1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi luokkanne klikkaamalla "Aloita kampanja". Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai suoraan tiimisivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme tiimisivujen käyttämistä, koska se on helppoa.

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

4. Lähetämme tuotteet teille ja seuran jäsenet toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet luokkalaisille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla luokkalaiset ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä "välikäsiä". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla varainhankinta luokallenne alkaa.

Jos tuotteemme ovat sinulle jo tuttuja, niin:

Jos et tunne tuotteitamme ennestään, niin:

Tilaa ilmainen infopaketti

Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.