Näin se toimii

Jokainen tiiminne myyjä voi myydä tuotteita lähettämällä oman henkilökohtaisen etämyyntilinkkinsä tuttaville ja ystäville esim. Whatsapilla, somessa, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tuotteita voi myydä myös keräämällä tilauksia tuotekuvaston kanssa ja syöttämällä tilaukset myöhemmin verkkokauppaan.

Myyntimateriaalien toimitus

Kun aloitatte kampanjan, lähetämme ryhmänvetäjälle kaikki tarvittavat materiaalit. Tuotekuvastot ja sukkaviuhkat saapuvat postitse muutaman päivän sisällä.

Group 74
1

Voit aloittaa varainhankintakampanjan vaikka heti. Saat vahvistuksen onnistuneesta kampanjan aloituksesta sähköpostiisi. Sähköpostiviestistä löydät kaikki tarvittavat tiedot ja ohjeet, jotta saatte myyntikampanjan käyntiin.

1 (1)

Kerätkää tilauksia - viesteillä tai kasvotusten

Jokaisen ryhmänne jäsenen kannattaa lähettää mahdollisimman monille, kuten ystäville, tutuille, sukulaisille ja työkavereille omaa etämyyntilinkkiä. Etämyyntilinkki on esim. tällainen:

tiimit.jar-x.fi/tilaa/12345-6789/

Kun vastaanottajat tilaavat tuotteita verkkokaupasta, ryhmänne saa myyntipalkkion. Verkkokauppa on osoitteessa:

tiimit.jar-x.fi

Etämyyntilinkkien lähettäminen on vaivaton tapa kerätä tukijoita kampanjaanne.

Sen lisäksi kannattaa käydä moikkaamassa tuttuja tuotekuvaston kanssa ja jättää yksi vaikka työpaikan kahvipöydälle viestin tai lyhyen myyntipuheen kanssa. Hyvä myyntiaika on 2-3 viikkoa.

1 (2)

Kirjatkaa kasvotusten kerätyt tilaukset verkkokauppaan

Etämyyntilinkin kautta tehdyt verkkokauppatilaukset näkyvät heti sähköisessä tilausjärjestelmässä. Syötä myös livenä kuvaston kanssa keräämäsi tilaukset verkkokauppaan.

VINKKI! Voit helposti syöttää ne siten, että klikkaat omaa etämyyntilinkkiäsi ja keräät ostokset ostoskoriin ja teet tilauksen.

1 (3)

Myyntikampanjan päättäminen ja tuotteiden toimitus

Varainhankintakampanjan aloittanut yhteyshenkilö / ryhmänvetäjä päättää kampanjan. Toimitamme tuotteet siististi lajiteltuna ryhmänvetäjän antamaan osoitteeseen n. viikon sisällä.

1 (4)

Jakakaa tuotteet ja kerätkää maksut

Tuotteet on lajiteltu myyjä- ja tilaajakohtaisesti. Myyjien on helppo työ toimittaa tuotteet tilaajille ja vastaanottaa maksu. Saadut maksut myyjä tilittää ryhmänvetäjälle.

1 (5)

Loppulaskun jälkeen teille jää 30% tuotto!

Kun olette keränneet maksun tilaajilta, ryhmänvetäjä maksaa niillä rahoilla lähettämämme laskun. Lasku on 30 % pienempi kuin kerätyt maksut. Näin teille jää heti 30% tuotto.

Niin helppoa on ansaita rahaa Jar-X varainhankinnalla!

tsemppiä varainkeruuseen

Myyntivinkkejä

Group 74

Kaikki tarvitsevat sukkia. Siksi niitä halutaan ostaa, eikä niitä tarvitse pakkomyydä. Sukkamme ovat laadukkaita, mukavia, edullisia ja kotimaisia. Voit siis olla varma, että ostaja tykkää sukista.

Group 49

Helposti yli tonnin tuotto

Jos puhelimestasi löytyy 10–20 yhteystietoa, niin tulet myymään n. 50–100 paria sukkia. Se  tarkoittaa palkkiona 90–180 €. Ihmiset ostavat sukkia kerralla paljon, koska sukissa ei ole parasta ennen päivää kuten karkeissa ja kekseissä.

Group 76@2x

Helposti kotisohvalta

Voit hoitaa koko varainhankinnan siinä ajassa, kun makaronilaatikko on uunissa. Lähetä henkilökohtainen linkki tuttavillesi tai jaa sitä somessa. Halutessasi voit tehdä varainhankintaa myös kasvotusten sukkaviuhkojen ja tuotekuvaston avulla.

tsemppiä varainkeruuseen

Riskitön

Ette voi tehdä tappiota kanssamme. Vaikka myisitte vain yhden parin sukkia, saatte silti 30 % tuoton. Ette maksa toimituskuluja. Ette osta mitään ennakkoon. Ette maksa loppulaskua omilla, vaan ostajien rahoilla. Ylijäävän 30 % pidätte itsellänne.

Group 43

Pienitöinen

Varainhankinnan voi hoitaa kotoa omaa linkkiä jakamalla 45 minuutissa. Pakkaamme varainhankinnan tuotteet ostajakohtaisesti, joten voitte vain jakaa paketit ostajille. Tiiminvetäjä saa 50 € lahjakortin, koska hänen työhönsä menee n. 5 h.

suomalainen varainhankinta

Ainoa kotimainen

Kaikki GreenGo-sukat valmistetaan Orivedellä. Olemme siis ainoa varainhankintakumppani, jolta saatte vain kotimaisia sukkia. Jokainen myyty sukka luo näin työtä Suomeen, eivätkä rahat valu ”sukkana” ulkomaille.

Lataa Helpon Etämyynnin Opas!

Lataa napakka oppaamme ja opit

  • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
  • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
  • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
  • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
  • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
  • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.

Ketkä voivat tehdä varainhankintaa?

Sitä voivat tehdä mm. luokkatoimikunnat, vanhempainyhdistykset, vanhempaintoimikunnat, yleishyödylliset yhdistykset, seurat ja joukkueet jotka keräävät varoja yhteisen hyödyn hyväksi eivätkä henkilölle itselleen.

Yksityishenkilö voi kuitenkin toimia varainkeruukampanjan vastuu- ja yhteyshenkilönä, mutta hän ei voi kerätä varoja itselleen.

Yleishyödyllisiä yhdistyksiä ovat lähes kaikki, joihin jäseneksi voi liittyä kuka vain.

Seuran palkkalistoilla olevat henkilöt eivät voi tehdä varainhankintaa, vaan se tulisi tehdä talkootyönä. Jos seuran palkallinen työntekijä tekee varainhankintaa, se rinnastetaan sponsorointiyhteistyöhön.

Entä verottaja?

Yleinen harhaluulo on, että yhdistys, koululuokka tai seura ei voi lainkaan harjoittaa myyntiä tai muuta yritystoimintaan verrattavaa.

Yhdistys kuitenkin voi täysin laillisesti kerätä varoja edellä mainituin keinoin, kunhan toimintaa ei katsota elinkeinon harjoittamiseksi eli toiminta on epäammattimaista, tuotot pysyvät pieninä, varainkeruu tehdään yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseksi ja sääntöjen mukaisesti. Tämä pätee myös koululuokkiin.

Verottaja on julkaissut asiasta ohjeet, jotka varainhankinnasta kiinnostuneen yhdistyksen on hyvä lukea:

Verottaja on vihdoinkin selkeyttänyt asiaa uusilla ohjeistuksilla. Verottaja julkaisi 14.2.2019 päivitetyn ohjeen yleishyödyllisille yhteisöille. Tämä ohje helpottaa nyt monen urheiluseuran ja -joukkueen varainhankintaan liittyvää päätöksentekoa merkittävästi. Käynnistäessänne seuraavan varainkeruukampanjan, kannattaa lukea verotusohjeesta ainakin kohta 2.2.

Luokkien varainhankinnasta löydät lisätietoa Verohallinnon sivuilta.

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana saat sukkanäytteen ja tuotekuvaston.

Lisäksi saat sähköpostiisi arvokasta tietoa sisältävän "Näin ryhmät onnistuvat keräämään yli 1 200 € varainhankinnalla" oppaan!

Niiden avulla varainhankintaidea on helpompi esitellä muille. Infopaketin tilaaminen ei velvoita mihinkään.

varainhankintaopas_kansi_2022