GreenGo varainhankintakokemuksia

Joka vuosi sadat erilaiset ryhmät käyttävät GreenGo varainhankintapalvelua ja keräävät rahaa mm. luokkaretkeen, leirikouluun, varustehankintoihin, salivuokriin, turnausmatkaan ym.

Olemme keränneet tänne muutamia varainhankintakokemuksia eri tiimeiltä ympäri Suomea. Ryhmät ovat menestyksekkäästi keränneet varoja tavoitteisiinsa.

Millaisia kokemuksia varainhankinnasta sinulla on? Kerro siitä meille!

Joukkueen varustehankintoihin

”Valitsimme Jar-X Oy:n varainhankinnan, koska GreenGo-sukkia on helppo myydä. Varainkeruukampanjoista saatuja varoja käytämme mm. varustehankintoihin. Hyvä palvelu ja hyvin niputetut paketit myyjittäin ja tilaajittain.”

Petäjäveden Petäjäiset

Luokkaretkeen

”Tarkoituksena on kerätä varoja tulevaan luokkaretkeemme. Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen,
se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!”

Salmen koulu

Toimintamaksuihin

”Sukkamyynnistä saadut varat käytämme mm. sarjamaksuihin, salivuokriin, tuomarimaksuihin ja kyytimaksuihin. GreenGo-sukkia ostetaan aina mielellään, jotkut suorastaan kyselevät, että milloin niitä taas saa! Asiakaspalvelu Jar-X:n kanssa on myös aina helppoa ja vaivatonta. Kiitos siitä!”

Sport Club Kokkola

Rahaa yhdistykselle

”Huippuhommaa 🙂 Olen toiminut varainhankinnan yhteyshenkilönä kauan.
Jar-X:n sukkia ja tuotteita olen myynyt yleishyödyllisen yhdistyksen varainhankintana jo 20 vuotta.
Kotimaiset GreenGo-sukat ovat tykättyjä, kestäviä, edullisia ja helppo myydä.”

Metsäkylän perinnekäsityöyhdistys

Vanhempainyhdistykselle

”Saaduilla rahoilla hankitaan tarvikkeita ja välineitä päiväkodin toimintaan. Tuetaan retkiä ja päiväkodilla järjestettyjä tapahtumia. Järjestämme myös koko perheen ilmaisen kevättapahtuman.

Tuotteita oli helppo myydä ja kampanjamme onnistui yli odotusten. Suuri tilauksemme oli pakattu toivomallani tavalla päiväkotiryhmittäin,
mikä helpotti tilauksen jakamista valtavasti. Iso kiitos siitä! Tulemme varmasti valitsemaan Jar-X:n vielä uudestaan varainkeruukumppaniksi.”

Sasin päiväkoti, vanhempainyhdistys Huvikumpu

Teatterimatkalle

”Tarkoituksena on kerätä rahaa tulevia tarpeita varten. Mukavaa aktiviteettia lapsille, kulttuuria, tarvikkeita kouluun, varustehankintoja ym. Loistava ja helppo tapa saada kerättyä varoja lasten hyväksi!

Viime vuoden myyntiprovisioilla kustansimme koko koulun lapsille teatterimatkan kuljetuksineen. Lisäksi hankimme ohjelmointirobotteja koululle.”

Herralan koulu ja päiväkoti

Varat luokkaretkeen

”Varainkeruu vaihtoehtoja miettiessä päädyimme sukkamyyntiin, koska olemme myyneet GreenGo-sukkia aiemminkin. Ansaituilla rahoilla teemme luokkaretken ja nuoret saavat päättää itse luokkaretkikohteen – ensi syksynä äänestetään.

Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!”

Pyörön koulu

Seuran toimintaan

”Olemme myyneet jo useampia kertoja ja myyntikampanjoista saamiamme varoja olemme käyttäneet mm. kausimaksuihin. Kampanjat ovat sujuneet loistavasti ja tuotteiden jakaminen tilaajille on helppoa. Aina on ollut myös iloinen ja asiantunteva palvelu. Mukava asioida positiivisten ihmisten kanssa!”

Hämeenlinnan Pallokerho

Turnausmatkaan

”Mietimme erilaisia rahan keräys vinkkejä. Samaan aikaan sain vinkin tuttavaltani Jar-X:n palvelusta ja päätimmekin aloittaa kampanjan salibandy joukkueemme kanssa. Kerätyt rahat aiomme käyttää turnausmatkaan minkä teemme Helsinkiin. Parasta koko hommassa oli se, että myyjän tuotteet asiakkaille oli eriteltyinä pakattuna!”

PunKu salibandy

Rahoitus luokkaretkeen

”Suurkiitos! Hienosti pakattu, selkeä systeemi, kaikki toimii! We like! Meillä on osa oppilaista vielä aika nuoria, niin se auttaa todella paljon, kun kaikki on kohdallaan, lajiteltuna ja pakattuna tilauksittain. Loistava kokemus – hienoa!”

Ulkosaariston koulu

Rahat leirikouluun

”Rahat käytämme leirikouluun Piispalassa. Todella joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua teillä, josta syystä mm. valitsin teidän sukat rahankeräykseemme. Eräpäivän muuttaminen muutaman päivän eteenpäin sukkien jakelun vuoksi onnistui hienosti. Taas ensi vuonna uuden luokan kanssa!”

Haapamäen yhteiskoulu

Luokkaretkeen

”Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain.
Oikein sujuvaa toimintaa alusta alkaen, kaikki toimi niin kuin pitikin ja asiakaspalvelu oli hyvää. Voin todella lämpimästi suositella muillekin!”

Pirkkalan koulu

Kausimaksut pienemmäksi

”Valitsimme sukkamyynnin varainkeruu keinoksemme, koska tuotteiden hinta-laatusuhde on hyvä. Laadukkaita ja Suomessa valmistettuja sukkia on helppo myydä. Saamamme rahat käytämme joukkueen kuukausimaksujen pienentämiseen.”

PK-35

Partion toimintaan

”Olemme myyneet ennenkin GreenGo-sukkia ja tällä kertaa rahaa kerättiin Amerikan jamboree partioleirille 2019 leirimaksuun. Kiitos! Homma toimii hyvin kaikinpuolin!”

Partiolippukunta Pohjan Ilves

Leirikouluun tai retkiin

”Varainkeruutuotteiksi valitsimme GreenGo-sukat koska yritys oli meille entuudestaan tuttu ja olemme myyneet niitä ennenkin. Kertyneet rahat käytämme luokan leirikouluun tms retkiin ja tapahtumiin.”

Lahden Steinerkoulu

Turnausmatkaan

”Sain vinkin GreenGo varainhankinnasta tuttavaltani ja tarkoituksena oli kartuttaa joukkueen turnausmatka kassaa käyttämällä ansaitut rahat kisamatkakuluihimme toukokuussa. Tuotteiden jakaminen tilaajille oli helppoa.”

Lahti Elite Cheer Team

Millaisia varainhankintakokemuksia sinulla on? Kerro meille!

Haluan että Jar-X Oy:n edustaja ottaa minuun yhteyttä