Järjestä kaksi varainhankintakampanjaa, saat ryhmäsi tai joukkueesi kassaan 100€ lisäpalkkion

Kun järjestät varainhankintakampanjan sekä syksyllä 2023 että keväällä 2024, lupaamme ryhmäsi kassaan vielä 100 € lisäpalkkion. Kampanjoiden yhteismyynnin tulee olla yli 3900 €. 

Keräämillänne rahoilla tuette esimerkiksi harrastamisen ja yhteisten retkien mahdollisuutta juuri nyt, kun elämisen ja arjen kustannukset nousevat.

Pssst. ryhmät ovat tehneet todella kovia tuloksia myymällä pelkillä WhatsApp-viesteillä, joten onnistunut myynti ei vaadi ovelta ovelle kiertämistä!

100 € lisäpalkkiolla ostat esimerkiksi luokkaretkeläisille

 • 83 jäätelötötteröä
 • 90 pientä pussia sipsejä
 • 40 pulloa limsaa
 • 200 makkaraa
 • 25 koululaisen pääsylipun minigolfradalle tai
 • 4 koululaisen pääsylipun seikkailupuistoon

Ylimääräinen 100 € on tuntuva lisä retkikassaan. Sen avulla voit pitää huolen esimerkiksi siitä, että ihan jokaisella luokkaretkelle lähtijällä on varaa retkiherkkuihin.

Miten saamme 100 € lisäpalkkion?

Kun ylitätte 3900 € yhteismyynnin kahden kampanjan aikana, saatte normaalin 30 % palkkion lisäksi vielä 100 € lisäpalkkion.

Toisin sanottuna:

 1. järjestä ryhmäsi kanssa GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myyntikampanja kahdesti kampanja-ajan sisällä - kerran syksyllä ja kerran keväällä.
 2. kahden kampanjan yhteismyynnin tulee olla vähintään 3900 €, josta toisen kampanjan myynnin arvon tulee olla väh. 500 €.

Lisäpalkkiokampanja on voimassa 30.4.2024 saakka. Myyntikampanjat tulee aloittaa:

Syksyllä 2023: 1.8.2023–30.9.2023 välisenä aikana.

Keväällä 2024: 1.1.2024–30.4.2024 välisenä aikana

100euro_a

Yhden kampanjan toteuttaminen vaatii vain

2-3 viikon kampanja-ajan

n. 2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

Etämyynnin ansiosta voit myydä vaikka WhatsApp-viestillä!

Kun järjestätte kampanjan sekä syksyllä että keväällä, tulette tienaamaan retkikassaanne helposti n. 4 000 €.

Yhdistyksen rahankeräys - helppo tapa ansaita rahaa

GreenGo-varainhankinta on täysin riskitöntä

 1. Saatte 30 % myyntipalkkion, vaikka myisitte vain yhden parin sukkia.
 1. Ette osta mitään ennakkoon, sillä toimitamme tilaajakohtaisesti pakatut tuotteet tehtyjen tilausten perusteella.
 2. Ette maksa toimituskuluja.
 3. Ette maksa loppulaskua omilla, vaan ostajien rahoilla. Ylijäävän 30 % pidätte itsellänne.
 4. Ei riskiä tyytymättömistä asiakkaista: tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
 5. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa kysymyksissä.

Tuotteet, joilla yksikään ryhmä ei ole epäonnistunut varainhankinnassa

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos vielä mietit, tilaa ensimmäiseksi meidän infopakettimme. Maksuttoman infopaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta siitä löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan.

Aloita kampanja

Kampanjan aloitus sujuu 10 minuutissa. Kirjaudu sisään ja kutsu myyjät mukaan lähettämällä heille liittymislinkki – olette valmiita aloittamaan varainhankinnan!

Mitä GreenGo-tuotteet ovat?

GreenGo-sukat ovat kotimaisia, Avainlippu-merkittyjä tuotteita, jotka valmistamme omassa tehtaassamme Orivedellä. Sukkamme ovat haluttuja ja niitä ostamalla sinäkin tuet suomalaista yrittäjyyttä ja työllistät suomalaisia. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia tuotteidemme myynti on vaivatonta.

Sukkamme ovat itse asiassa niin haluttuja, että varainhankintakampanjoiden oheen avasimme myös verkkokaupan. Näin varmistamme, että sukkiimme hurahtaneet asiakkaamme saavat ostettua tuotteitamme myös varainhankintakampanjoiden ulkopuolella.

Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan!

luokkaretki
tehty-suomessa

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

"Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi koululuokan varainhankintaan, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!"

- Salmen koulu

Muumisukat herättivät kiinnostuksen

"Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain."

- Pirkkalan koulu

Varainhankintaa, jonka raha jää Suomeen

"Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!"

- Pyörön koulu

Mitä seuraavaksi?

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos vakuutuit, niin aloitetaan rahankeruu!

Kampanjan aloitus:

1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi ryhmänne klikkaamalla "Aloita kampanja". Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai suoraan kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa.

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

4. Lähetämme tuotteet teille ja ryhmänne myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet ryhmän myyjille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla myyjät ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä \"välikäsiä\". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla varainhankinta luokallenne alkaa.

6. 100 € lisäpalkkio

Jos teette myyntiä kahdella kampanjalla yli 3 900 € edestä, tilitämme teille 100 € lisäpalkkion!

Jos tuotteemme ovat sinulle jo tuttuja, niin:

Jos et tunne tuotteitamme ennestään, niin:

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!