Järjestä kaksi varainhankintakampanjaa, saat luokkaretkikassaan 100 € lisäpalkkion

Kun järjestät varainhankintakampanjan kahdesti 365 päivän sisällä, lupaamme ryhmäsi luokkaretkikassaan vielä 100 € lisäpalkkion.

Keräämillänne rahoilla järjestät kaikkien aikojen luokkaretken.

...sillä eiköhän se ole nyt ihan täysin ansaittu! 🙂

Pssst. Koululaiset ovat tehneet etämyynnin ansiosta todella kovia tuloksia pelkillä WhatsApp-viesteillä, joten myynti on nyt todella helppoa!

🏆  Yli 10 000 ryhmää on tienannut sukkiemme ja muiden GreenGo-tuotteiden myynnillä keskimäärin 1 200 €/kampanja.

100 € lisäpalkkiolla ostat luokkaretkeläisille esimerkiksi

 • 83 jäätelötötteröä
 • 100 pientä pussia sipsejä
 • 50 pulloa limsaa
 • 200 makkaraa
 • 25 koululaisen pääsylipun minigolfradalle tai
 • 4 koululaisen pääsylipun seikkailupuistoon

Ylimääräinen 100 € on tuntuva lisä retkikassaan. Sen avulla voit pitää huolen esimerkiksi siitä, että ihan jokaisella luokkaretkelle lähtijällä on varaa retkiherkkuihin.

Miten saan 100 € lisäpalkkion luokkaretkikassaamme?

 1. Järjestä koululuokan kanssa GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myyntikampanja kahdesti kampanja-ajan sisällä.

 2. Kahden kampanjan yhteismyynnin tulee olla vähintään 2900 €

 3. Kun ylitätte 2900 € yhteismyynnin kahden kampanjan aikana, saatte normaalin 30 % palkkion lisäksi vielä 100 € lisäpalkkion

 

 • Vaaditun 2900 € yhteismyynnin saavuttaminen on helppoa, sillä summa on kouluryhmien keskimääräinen myynti YHDEN kampanjan aikana.
 • Kun teette kaksi kampanjaa, tavoitesumma ylittyy kirkkaasti ja edessänne on kaikkien aikojen luokkaretki!

Myyntikampanjan järjestäminen on yksinkertaista etämyyntimahdollisuuden myötä, joten kaksi kampanjaa sujuu todella vähällä vaivalla.

 

Kampanja on voimassa 31.3.2022 saakka

Kampanjat tulee aloittaa:

Syksyllä 2021: 1.8.2021–15.10.2021 välisenä aikana.

Keväällä 2022: 1.1.2022–31.3.2022 välisenä aikana

100euro_a

Jos tuotteemme ovat sinulle jo tuttuja, niin:

Jos et tunne tuotteitamme ennestään, niin:

Yhden kampanjan toteuttaminen vaatii vain

2-3 viikon kampanja-ajan

n. 2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

Etämyynnin ansiosta voit myydä vaikka WhatsApp-viestillä!

Kun järjestätte kampanjat kahdesti 365 päivän sisään, tulette tienaamaan retkikassaanne helposti n. 3 000 €.

Miksi tuotteillamme tienataan niin hyvin vuodesta toiseen?

Saatte korotetun 30 % myyntipalkkion

Myyntipalkkion lisäksi jokainen myyjä saa oman palkinnon suoriutumisensa mukaan. Myös tiiminvetäjälle on luvassa palkinto. Kun henkilö ostaa sinulta GreenGo-sukat, hän tukee luokkaanne sekä suomalaista työtä ja saa samalla erinomaiset sukat.

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Se tekee niistä haluttuja. Valmistamme sukat omassa tehtaassamme Orivedellä, joten tuet suomalaista yrittäjyyttä ja työllistät suomalaisia, kun myyt sukkiamme. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia myynti on vaivatonta.

Myynti on täysin riskitöntä

Rahan kerääminen luokkaretkelle on riskitöntä, koska teidän ei tarvitse ostaa tuotteitamme ennakkoon. Kerätkää tilaukset, niin me lähetämme oikean määrän tuotteita teille valmiiksi pakattuina. Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu ja ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotteemme ovat edullisia

Joten niitä on helppo myydä. Edullinen hinta ei tarkoita kuitenkaan tinkimistä laadussa. Sukkamme ovat todistetusti erittäin laadukkaita, kestäviä ja mukavia jalassa. Näin ollen luokkaretken rahankeruu sujuu mukavasti.

Mahdollisuus etämyyntiin

Tiimien myynnit ovat jopa kasvaneet syksyllä 2020 kun vertaamme vuoden takaiseen. Jokainen myyjä saa Kampanjasivuilta oman linkin, jota käyttämällä myynnin voi toteuttaa etänä. Lähetä linkki sukulaiselle esimerkiksi WhatsAppilla tai sähköpostilla, niin hänen tekemänsä ostot kirjautuvat Kampanjasivuilla sinun myynneiksesi!

Mitä GreenGo-tuotteet ovat?

GreenGo-sukat ovat kotimaisia, Avainlippu-merkittyjä tuotteita, jotka valmistamme omassa tehtaassamme Orivedellä. Sukkamme ovat haluttuja ja niitä ostamalla sinäkin tuet suomalaista yrittäjyyttä ja työllistät suomalaisia. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia tuotteidemme myynti on vaivatonta.

Sukkamme ovat itse asiassa niin haluttuja, että varainhankintakampanjoiden oheen avasimme myös verkkokaupan. Näin varmistamme, että sukkiimme hurahtaneet asiakkaamme saavat ostettua tuotteitamme myös varainhankintakampanjoiden ulkopuolella.

Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan!

luokkaretki
tehtysuomessa_madein_sininen_transparent

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

"Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi koululuokan varainhankintaan, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!"

- Salmen koulu

Muumisukat herättivät kiinnostuksen

"Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain."

- Pirkkalan koulu

Varainhankintaa, jonka raha jää Suomeen

"Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!"

- Pyörön koulu

Mitä seuraavaksi?

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos vakuutuit, niin aloitetaan luokkaretken rahankeruu!

Kampanjan aloitus:

1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi luokkanne klikkaamalla "Aloita kampanja". Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai suoraan kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa.

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

4. Lähetämme tuotteet teille ja seuran jäsenet toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet luokkalaisille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla luokkalaiset ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä \"välikäsiä\". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla varainhankinta luokallenne alkaa.

6. 100 € lisäpalkkio

Jos teette myyntiä kahdella kampanjalla yli 2 900 € edestä, tilitämme teille 100 € lisäpalkkion!

Jos tuotteemme ovat sinulle jo tuttuja, niin:

Jos et tunne tuotteitamme ennestään, niin:

Tilaa ilmainen infopaketti

Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.