Kausimaksut, salivuokrat ja varustehankinnat kuriin varainhankinnalla – valitse helpoin varainhankinta seuroille

Jokaisella lapsella on oikeus harrastaa perheen taloustilanteesta huolimatta. Varainhankinta seuroille on erinomainen tapa laskea kausi- tai sarjamaksuihin, salivuokriin tai varustehankintoihin kuluvia summia.

Helpoin keino rahan keräämiseen on GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myynti. Urheiluseurat tekevät tuotteillamme keskimäärin 1 200 € tuoton, eikä heidän aikaansa kulu kuin noin tunti per henkilö.

Yli 10 000 ryhmää on onnistunut ja aloittanut kampanjan jo useammankin kerran!

 

Ostajakohtaisesti pakatut tuotteet – Jaa myyntilinkkiäsi somessa tai WhatsAppissa – Orivedellä valmistetut laadukkaat sukat.

Sarjamaksut ja salivuokrat minimiin sukkamyynnillä

Sukkamyynnistä saadut varat käytämme mm. sarjamaksuihin, salivuokriin, tuomarimaksuihin ja kyytimaksuihin. GreenGo-sukkia ostetaan aina mielellään, jotkut suorastaan kyselevät, että milloin niitä taas saa! Asiakaspalvelu Jar-X:n kanssa on myös aina helppoa ja vaivatonta. Kiitos siitä!

- Sport Club Kokkola

Jo yli 10 000 ryhmää on onnistunut tuotteillamme kerta toisensa jälkeen

Seurat tienaavat helposti keskimäärin 1 200 €, eikä heidän tarvitse käyttää aikaansa kuin noin tunnin verran per henkilö. Varainhankinta GreenGo-tuotteilla on niin helppoa, että lukuisat ryhmät aloittavat uuden kampanjan aina vuodesta toiseen!

Helpoin varainhankinta seuroille – tämän takia kannattaa valita GreenGo-tuotteet

 1. Koska sukkia käytetään joka päivä, täytyy niitä myös ostaa säännöllisesti.
 2. Sukissa ei ole parasta ennen -päivämäärää, joten niitä on helppo ostaa kerralla paljon.
 3. Sukkamme ovat laadukkaita, mukavia ja edullisia – tyytyväiset asiakkaamme ostavat meiltä aina uudelleen.
 4. Etämyynnin ansiosta hoidat oman osuutesi varainhankinnasta vaikkapa kotisohvalta samassa ajassa, kuin makaronilaatikko kypsyy uunissa.
 5. Meiltä saat kampanjaasi kuuluvat tilaukset pakattuina ostajakohtaisesti, joten tilausten jakaminen eteenpäin ostajille on helppoa.
 6. Kotimaisia tuotteita ostetaan mielellään, ja me valmistamme kaikki sukkamme Orivedellä.

Kausimaksuihin tuntuva alennus varainhankinnalla

Olemme myyneet jo useampia kertoja ja myyntikampanjoista saamiamme varoja olemme käyttäneet mm. kausimaksuihin. Kampanjat ovat sujuneet loistavasti ja tuotteiden jakaminen tilaajille on helppoa. Aina on ollut myös iloinen ja asiantunteva palvelu. Mukava asioida positiivisten ihmisten kanssa!

- Hämeenlinnan Pallokerho

jalkapallojoukkueen_varainhankinta_netti

Toteuta varainhankinta seurallesi täysin riskittömästi

 1. Vaikka myisitte vain yhden parin sukkia, saatte silti 30 % myyntipalkkion.
 2. Ette osta mitään ennakkoon, sillä toimitamme tilaajakohtaisesti pakatut tuotteet tehtyjen tilausten perusteella.
 3. Ette maksa toimituskuluja.
 4. Ette maksa loppulaskua omilla, vaan ostajien rahoilla. Ylijäävän 30 % pidätte itsellänne.
 5. Ei riskiä tyytymättömistä asiakkaista: tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
 6. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa kysymyksissä.

Näillä tuotteilla kukaan ei ole epäonnistunut

[OPAS] Helppoa varainhankintaa arvostetaan etenkin nyt, kun arki on kiireistä ja työntäyteistä.

Lataa napakka oppaamme ja opit

 • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
 • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
 • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
 • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
 • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
 • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos vielä mietit, tilaa ensimmäiseksi meidän infopakettimme. Maksuttoman infopaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta siitä löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan.

Aloita kampanja

Kampanjan aloitus sujuu 10 minuutissa. Kirjaudu sisään ja kutsu myyjät mukaan lähettämällä heille liittymislinkki – olette valmiita aloittamaan varainhankinnan!

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

Valitsimme Jar-X Oy:n varainhankinnan, koska GreenGo-sukkia on helppo myydä. Varainkeruukampanjoista saatuja varoja käytämme mm. varustehankintoihin. Hyvä palvelu ja hyvin niputetut paketit myyjittäin ja tilaajittain.

- Petäjäveden Petäjäiset

Varainhankinta seuroille

Pelimatkoista, tilavuokrista ja varustehankinnoista kertyy varsinkin useampilapsisissa perheissä melkoinen menoerä. Seuran varainhankinta on tehokas tapa pienentää seuran jäsenille kohdistuvia kustannuksia.

Varainhankintaa tekemällä kerrytätte seurallenne helposti 1 200 € potin, mutta jos keräätte ison määrän myyjiä tiimiinne, myyntipalkkionne kohoaa nopeasti useaan tuhanteen euroon. Näillä summilla maksatte jo useita bussimatkoja tai tilavuoroja!

GreenGo-tuotteita myymällä jo yli kymmenentuhatta seuraa, koulua ja yhdistystä on kerännyt rahaa esimerkiksi harrastusvälineisiin, pelimatkaan, luokkaretkeen ja moneen muuhun tarkoitukseen. Onko sinun joukkueesi seuraava onnistuja?

Mitä onnistunut varainhankinta vaatii?

 • Tahtotila
  Varainhankinta seuralle vaatii ensimmäisenä tahtotilan käyttää aikaanne noin tunnin verran per henkilö. Tuolla työmäärällä pääsette hyvin todennäköisesti 1 200 € keskiansioon, ja mikäli myyjiä on todella paljon tai käytätte aikaanne vielä enemmän, tienaatte helposti enemmän.
 • Hyvää myytävä tuote
  Yhteisen tahtotilan lisäksi erittäin oleellinen on tuote, jota myytte. Aidosti tarpeellisia tuotteita, kuten hyviä sukkia, on helppo myydä. Jos taas valitsette tuotteen, jota ostajasi eivät oikeasti tarvitse tai se maksaa paljon, joudutte helposti vaivaannuttaviin myyntitilanteisiin.
 • Yhteyshenkilö ja myyjät
  Yhteyshenkilö aloittaa seuranne myyntikampanjan verkkosivujemme kautta, ja kutsuu kampanjaan osallistuvat myyjät mukaan. Kun haluatte lopettaa kampanjan, hän käy sulkemassa sen verkkosivuillamme. Yhteyshenkilö myös ilmoittaa myyjille, kun myydyt tuotteet ovat saapuneet ja aivan lopuksi hoitaa laskutuksen meidän suuntaamme.

Tiesitkö tämän GreenGo-sukista?

Niin moni varainhankinnan kautta GreenGo-sukkia ostanut henkilö on halunnut ostaa sukkiamme myös omatoimisesti, että avasimme sukkien myyntiä varten oman verkkokaupan! Kysyntää on siis paljon ja voit olla varma, että GreenGo-sukat ovat haluttuja tuotteita.

MUUMI-01_netti
jääkiekko_junnu_netti

Parhaat vinkit onnistuneeseen joukkueen varainhankintaan

 1. Ryhmänne ei onnistu odottelemalla. Kampanjan aloittaminen verkkosivuillamme vie vain 10 minuuttia!
 2. Jokaisen myyjän kannattaa lähettää myyntilinkkiään mm. sukulaisille, ystäville, työkavereille ja tutuille harrastusporukoille. 10–20 henkilöä ostaa helposti n. 50–100 paria sukkia.
 3. 2–3 viikon myyntikampanja on riittävän pitkä, sillä siinä ajassa ehditte kontaktoida kaikki tuttavat. Pari viikkoa ei kuitenkaan ole liian pitkä aika, joten myynti tulee hoidettua reippaasti pois alta.

Myyntipalkkiomme on varainhankinnan suurimpia – 30 % myynnistänne!

Tiesitkö, että 30 % on varainhankinnan suurimpia myyntipalkkioita? Mitä enemmän myytte, sitä isomman potin luokallenne keräätte.

Tiiminvetäjän bonus

Kiitoksena tiiminvetäjänä toimimisesta annamme hänelle lahjaksi 50 € lahjakortin GreenGoKauppaan.
Tämä edellyttää 1000 € myyntiä ryhmältä / myyntikampanja.

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Olemme ainoa kotimainen, joka valmistaa kaikki sukkansa Suomessa.

Päätös valmistaa sukat Suomessa on ollut helppo, vaikka 14 sukkakoneen pyörittäminen ja 500 000 sukkaparin valmistaminen vuosittain 15 ihmisen voimin on vaikeaa. Tai ainakin se on vaikeampaa kuin valmiiden sukkien tilaaminen jostain kaukaa.

Mutta itsetehty on se, mihin me uskomme.

Kun teet yhdistyksen varainhankintaa GreenGo-sukilla, voit olla varma, että luot työtä Suomeen.

Varainhankinta seuroille – kampanjan aloitus

Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi tiiminne klikkaamalla "Aloita kampanja". Maksuttomat myyntimateriaalit lähetämme yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

 

Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko etämyynnillä kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme tai livekohtaamisissa tilauslomakkeisiin. Suosittelemme ehdottomasti kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa!

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2–3 viikkoa.

 

Myynti päättyy

Yhteyshenkilö käy sulkee kampanjan tilausjärjestelmästämme ja palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

 

Lähetämme tuotteet teille ja myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1–2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet myyjille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla myyjät ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30 % pidätte itsellänne.

 

Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä "välikäsiä". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!