Tarvitseeko seuranne rahaa 2-3 viikossa?

Vaivattomin keino rahan keräämiseen on GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myynti, sillä yli 10 000 seuraa ja luokkaa on onnistunut varainhankinnassa tuotteillamme.
Urheiluseurat tekevät keskimäärin 1 200 € tuoton, eikä heidän aikaansa kulu kuin n. 2 h per henkilö.

💡 Huomasitko kampanjaamme, josta saatte 100 € lisäpalkkion?

Lue lisää kampanjasta, jossa tarjoamme teille 100 € lisäpalkkion

Yli 10 000 ryhmää on tienannut sukkiemme ja muiden GreenGo-tuotteiden myynnillä keskimäärin 1 200 €.

1 200 € varainhankinta seuralle vaatii vain

2-3 viikon kampanja-ajan

n. 2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

Pienellä lisäpanostuksella koululuokat ovat tienanneet jopa 3 000 € - 5 400 €.

Miksi tuotteillamme tienataan niin hyvin?

Mahdollisuus etämyyntiin on kasvattanut keskimyyntejä!

Jokainen myyjä saa Kampanjasivuilta oman linkin, jota käyttämällä myynnin voi toteuttaa etänä. Lähetä linkki sukulaiselle esimerkiksi WhatsAppilla tai sähköpostilla, niin hänen tekemänsä ostot kirjautuvat Kampanjasivuilla sinun myynneiksesi!

Myyjien myynnit ovat jopa kasvaneet syksyllä 2020, kun vertaamme myyntilukuja vuoden takaiseen. Hyödynnä siis uusi etämyyntimahdollisuus, kun aloitat varainhankinnan!

Saatte korotetun 30 % myyntipalkkion

Korotetun myyntipalkkion lisäksi kaikki myyjät saavat oman palkinnon suoriutumisensa mukaan, minkä lisäksi projektin vetäjälle on luvassa myös palkinto.

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Se tekee niistä haluttuja. Kun seuranne tekee varainhankintaa GreenGo-sukilla, niin tuette suomalaista yrittäjyyttä ja luotte Suomeen työpaikkoja. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia myynti on vaivatonta.

Myynti on täysin riskitöntä

Teidän ei tarvitse ostaa tuotteitamme ennakkoon. Kerätkää tilaukset, niin me lähetämme oikean määrän tuotteita teille valmiiksi pakattuina. Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu ja ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotteemme ovat edullisia

Joten niitä on helppo myydä. Sukkien ei tarvitse olla kalliita ollakseen laadukkaita. Valmistamme sukat Oriveden tehtaallamme korkeimmalla laadulla. Kun henkilö ostaa sinulta GreenGo-sukat, hän tukee seuraanne sekä suomalaista työtä ja saa samalla erinomaiset sukat.

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

"Valitsimme Jar-X Oy:n varainhankinnan, koska GreenGo-sukkia on helppo myydä. Varainkeruukampanjoista saatuja varoja käytämme mm. varustehankintoihin. Hyvä palvelu ja hyvin niputetut paketit myyjittäin ja tilaajittain."

- Petäjäveden Petäjäiset

Sarjamaksut ja salivuokrat minimiin sukkamyynnillä

"Sukkamyynnistä saadut varat käytämme mm. sarjamaksuihin, salivuokriin, tuomarimaksuihin ja kyytimaksuihin. GreenGo-sukkia ostetaan aina mielellään, jotkut suorastaan kyselevät, että milloin niitä taas saa! Asiakaspalvelu Jar-X:n kanssa on myös aina helppoa ja vaivatonta. Kiitos siitä!"

- Sport Club Kokkola

Kausimaksuihin tuntuva alennus varainhankinnalla

"Olemme myyneet jo useampia kertoja ja myyntikampanjoista saamiamme varoja olemme käyttäneet mm. kausimaksuihin. Kampanjat ovat sujuneet loistavasti ja tuotteiden jakaminen tilaajille on helppoa. Aina on ollut myös iloinen ja asiantunteva palvelu. Mukava asioida positiivisten ihmisten kanssa!"

- Hämeenlinnan Pallokerho

Mitä seuraavaksi?

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos vakuutuit, niin aloitetaan varainhankinta seurallenne!

Kampanjan aloitus:

1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilönne rekisteröi seuranne klikkaamalla "Aloita kampanja". Jos haluatte tehdä etämyyntiä, valitkaa sähköinen myyntitapa, ja tällöin jokainen myyjä saa oman myyntilinkin tuttavilleen lähetettäväksi. Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai etämyynnillä kampanjasivujen kautta suoraan sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa.

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa. Jos teitte etämyyntiä, yhteyshenkilönne käy nyt myös päättämässä myyntikampanjan ryhmänne kampanjasivuilla.

4. Lähetämme tuotteet teille ja seuran jäsenet toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet seuran jäsenille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla seuran jäsenet ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä "välikäsiä". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla varainhankinta seurallenne alkaa.

 

Tilaa ilmainen infopaketti

Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.