Tarvitseeko luokkanne rahaa 2-3 viikossa?
– Varainhankinta koululuokille

Helpoin tapa kerätä rahaa on GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myynti, koska yli 10 000 luokkaa ja seuraa on onnistunut varainhankinnassa tuotteillamme.

 

Koululuokat tienaavat keskimäärin 1 200 €, eikä heidän tarvitse käyttää aikaansa kuin n. 2 h per henkilö.

💡 Huomasitko kampanjaamme, josta saatte 100 € lisäpalkkion?

Lue lisää kampanjasta, jossa tarjoamme teille 100 € lisäpalkkion

Yli 10 000 ryhmää on tienannut sukkiemme ja muiden GreenGo-tuotteiden myynnillä keskimäärin 1 200 €.

1 200 € varainhankinta koululuokille vaatii vain

2-3 viikon kampanja-ajan

n. 2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

Pienellä lisäpanostuksella koululuokat ovat tienanneet jopa 3 000 € - 5 400 €.

Miksi tuotteillamme tienataan niin hyvin?

Mahdollisuus etämyyntiin on kasvattanut keskimyyntejä!

Jokainen myyjä saa Kampanjasivuilta oman linkin, jota käyttämällä myynnin voi toteuttaa etänä. Lähetä linkki sukulaiselle esimerkiksi WhatsAppilla tai sähköpostilla, niin hänen tekemänsä ostot kirjautuvat Kampanjasivuilla sinun myynneiksesi!

Myyjien myynnit ovat jopa kasvaneet syksyllä 2020, kun vertaamme myyntilukuja vuoden takaiseen. Hyödynnä siis uusi etämyyntimahdollisuus, kun aloitat varainhankinnan!

Saatte korotetun 30 % myyntipalkkion

Myyntipalkkion lisäksi jokainen myyjä saa oman palkinnon suoriutumisensa mukaan. Myös tiiminvetäjälle on luvassa palkinto. Kun henkilö ostaa sinulta GreenGo-sukat, hän tukee luokkaanne sekä suomalaista työtä ja saa samalla erinomaiset sukat.

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Se tekee niistä haluttuja. Valmistamme sukat omassa tehtaassamme Orivedellä, joten tuet suomalaista yrittäjyyttä ja työllistät suomalaisia, kun myyt sukkiamme. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia myynti on vaivatonta.

Myynti on täysin riskitöntä

Varainhankinta koululuokille on riskitöntä, koska teidän ei tarvitse ostaa tuotteitamme ennakkoon. Kerätkää tilaukset, niin me lähetämme oikean määrän tuotteita teille valmiiksi pakattuina. Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu ja ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotteemme ovat edullisia

Joten niitä on helppo myydä. Edullinen hinta ei tarkoita kuitenkaan tinkimistä laadussa. Sukkamme ovat todistetusti erittäin laadukkaita, kestäviä ja mukavia jalassa.

Varainhankinta koululuokille - mitä se vaatii ja mitä ottaa huomioon?

Varainhankinta koululuokille on erittäin suosittu tapa hankkia rahaa esimerkiksi luokkaretkeä varten. Erityisen hyvin varainhankinta sopii koululuokille siksi, että luokissa on paljon oppilaita, minkä takia myös myyjiä on paljon. Tällöin joukkoon mahtuu aina erittäin hyvin myyntiä tekeviä huippumyyjiä. Kun suurin osa tekee hyvän perussuorituksen ja muutama ylittää odotukset, niin tienestit nousevat äkkiä lähelle kolmatta tuhatta.

Mitä varainhankinta koululuokille vaatii?

Varainhankinta vaatii oikeastaan vain tahtotilan käyttää omaa aikaasi n. 2-3 tuntia varainhankinnan tekemiseen. Kun kaikki myyjät käyttävät tuon ajan, niin luokka tienaa hyvin todennäköisesti 1 200 € keskimääräisen summan.

Ota huomioon erityisen tarkasti tuote, jota myyt. Sellaista tuotetta, jonka takana ei voi seisoa, on hyvin ikävä myydä tuttaville tai sukulaisille. Kun valitsette varainhankintatuotteeksenne kotimaiset ja erittäin laadukkaat GreenGo-sukat, niin varainhankintaa on vaivatonta ja mukava tehdä.

Niin moni varainhankinnan kautta sukkia ostanut henkilö on halunnut ostaa GreenGo-sukkia myös omatoimisesti, että avasimme sukkien myyntiä varten oman verkkokaupan. Kysyntää on niin paljon. Voit siis olla varma, että GreenGo-sukat ovat haluttuja tuotteita, koska ne ovat niin miellyttäviä pitää jalassa.

tehtysuomessa_madein_sininen_transparent

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

"Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi koululuokan varainhankintaan, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!"

- Salmen koulu

Muumisukat herättivät kiinnostuksen

"Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain."

- Pirkkalan koulu

Varainhankintaa, jonka raha jää Suomeen

"Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!"

- Pyörön koulu

Mitä seuraavaksi?

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos vakuutuit, niin aloitetaan varainhankinta koululuokallenne!

Kampanjan aloitus:

1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi tiiminne klikkaamalla "Aloita kampanja". Jos haluatte tehdä etämyyntiä, valitkaa sähköinen myyntitapa, ja tällöin jokainen myyjä saa oman myyntilinkin tuttavilleen lähetettäväksi. Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai etämyynnillä kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa.

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa. Jos teitte etämyyntiä, yhteyshenkilönne käy nyt myös päättämässä myyntikampanjan ryhmänne kampanjasivuilla.

4. Lähetämme tuotteet teille ja seuran jäsenet toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet seuran jäsenille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla seuran jäsenet ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä \"välikäsiä\". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla varainhankinta seurallenne alkaa.

 

Varainhankinta koululuokille voi alkaa!

Tilaa ilmainen infopaketti

Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään.