Luokkaretken varainkeruu 2–3 viikossa? – Valitse helpoin varainkeruu luokalle

Tunnetko sinä ketään, joka ei käytä sukkia? No eipä tunneta mekään!

Koska sukkia tarvitsevat kaikki, varainkeruu luokalle sujuu helpoiten kotimaisia GreenGo-sukkia myymällä.

Yli 10 000 luokkaa ja seuraa on jo onnistunut varainkeruussa tuotteillamme niin hyvin, että lukuisat heistä ovat aloittaneet kampanjan aina uudelleen! Ryhmien keskiansio on helposti 1 200 €, ja sen myös sinun ryhmäsi saavuttaa vaivatta, jos jokainen myyjä käyttää sukkien myyntiin noin tunnin verran aikaa.

 

Ostajakohtaisesti pakatut tuotteet – Jaa myyntilinkkiäsi somessa tai WhatsAppissa – Orivedellä valmistetut laadukkaat sukat.

MUUMI-01_netti

Muumisukista luokkaretkikassaa

Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain.

- Pirkkalan koulu

Jo yli 10 000 ryhmää on onnistunut varainhankinnassa tuotteillamme kerta toisensa jälkeen

Koululuokat tienaavat helposti keskimäärin 1 200 € luokkaretkeään varten, eikä heidän tarvitse käyttää aikaansa kuin noin tunnin verran per henkilö. Varainhankinta GreenGo-tuotteilla on niin helppoa, että lukuisat ryhmät aloittavat uuden kampanjan aina vuodesta toiseen!

Varainkeruu luokalle – kuusi syytä, miksi se on erityisen helppoa GreenGo-tuotteilla

 1. Kaikki tarvitsevat sukkia, joten niitä täytyy myös ostaa säännöllisesti.
 2. Sukissa ei ole parasta ennen -päivämäärää, joten niitä on mukava ostaa enemmän kerralla.
 3. Sukkamme ovat laadukkaita, mukavia ja edullisia – tyytyväiset asiakkaamme ostavat meiltä aina uudelleen.
 4. Etämyynnin ansiosta hoidat oman osuutesi varainhankinnasta vaikkapa kotisohvalta samassa ajassa, kuin makaronilaatikko kypsyy uunissa.
 5. Me pakkaamme tilaukset ostajakohtaisesti, jotta tilausten jakaminen ostajille on teille mahdollisimman helppoa.
 6. Kotimaisten tuotteiden myyminen on erityisen mukavaa. Me valmistamme kaikki sukkamme Orivedellä.
Teenagers playing tug of war

Kotimaisilla tuotteilla on helppo toteuttaa luokkaretken varainkeruu

Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi koululuokan varainhankintaan, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!

- Salmen koulu

Toteuta luokkaretken varainkeruu Jar-X:n kautta täysin riskittömästi

 1. Ette osta mitään ennakkoon, sillä toimitamme tilaajakohtaisesti pakatut tuotteet vasta tehtyjen tilausten perusteella.
 2. Vaikka myisitte vain yhden parin sukkia, saatte niistä silti 30 % myyntipalkkion.
 3. Ette maksa toimituskuluja.
 4. Ette maksa loppulaskua omilla, vaan ostajien rahoilla. Ylijäävän 30 % pidätte itsellänne.
 5. Ei riskiä tyytymättömistä asiakkaista: tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
 6. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa kysymyksissä.

Näillä tuotteilla kukaan ei ole epäonnistunut varainkeruussa luokalle

[OPAS] Helppoa varainhankintaa arvostetaan etenkin nyt, kun arki on kiireistä ja työntäyteistä.

Lataa napakka oppaamme ja opit

 • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
 • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
 • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
 • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
 • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
 • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos vielä mietit, tilaa ensimmäiseksi meidän infopakettimme. Maksuttoman infopaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta siitä löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan.

Aloita kampanja

Kampanjan aloitus sujuu 10 minuutissa. Kirjaudu sisään ja kutsu myyjät mukaan lähettämällä heille liittymislinkki – olette valmiita aloittamaan varainhankinnan!

Varainhankintaa, jonka raha jää Suomeen

Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!

- Pyörön koulu

Mitä onnistunut luokkaretken varainkeruu vaatii?

 • Tahtotila
  Luokkaretken varainkeruu vaatii ensimmäisenä tahtotilan käyttää aikaanne noin tunnin verran per henkilö. Tuolla työmäärällä pääsette hyvin todennäköisesti 1 200 € keskiansioon, ja mikäli myyjiä on todella paljon tai käytätte aikaanne vielä enemmän, tienaatte helposti enemmän.
 • Hyvää myytävä tuote
  Yhteisen tahtotilan lisäksi erittäin oleellinen on tuote, jota myytte. Aidosti tarpeellisia tuotteita, kuten hyviä sukkia, on helppo myydä. Jos valitsette tuotteen, jota ostajasi eivät oikeasti tarvitse, joudutte helposti vaivaannuttaviin myyntitilanteisiin.
 • Yhteyshenkilö ja myyjät
  Yhteyshenkilö aloittaa yhdistyksenne myyntikampanjan verkkosivujemme kautta, ja kutsuu kampanjaan osallistuvat myyjät mukaan. Kun haluatte lopettaa kampanjan, hän käy sulkemassa sen verkkosivuillamme. Yhteyshenkilö myös ilmoittaa myyjille, kun myydyt tuotteet ovat saapuneet ja aivan lopuksi hoitaa laskutuksen meidän suuntaamme.
  Koska yhteyshenkilön panos yhdistyksenne varainhankinnassa on muita myyjiä hieman isompi, annamme hänelle 50 € lahjakortin.

Tiesitkö tämän GreenGo-sukista?

Niin moni varainhankinnan kautta GreenGo-sukkia ostanut henkilö on halunnut ostaa sukkiamme myös omatoimisesti, että avasimme sukkien myyntiä varten oman verkkokaupan! Kysyntää on siis paljon ja voit olla varma, että GreenGo-sukat ovat haluttuja tuotteita.

ihanat_huopatossut

Parhaat vinkit onnistuneeseen luokkaretken varainkeruuseen

 1. Varainhankinta ei onnistu odottelemalla. Kampanjan aloittaminen verkkosivuillamme vie vain 10 minuuttia!
 2. Lähetä omaa myyntilinkkiäsi mm. sukulaisille, ystäville, työkavereille ja tutuille harrastusporukoille. 10–20 henkilöä ostaa helposti n. 50–100 paria sukkia.
 3. 2–3 viikon myyntikampanja on riittävän pitkä, sillä siinä ajassa ehditte kontaktoida kaikki tuttavat. Pari viikkoa ei kuitenkaan ole liian pitkä aika, joten myynti tulee hoidettua reippaasti pois alta.

Myyntipalkkiomme on varainhankinnan suurimpia – 30 % myynnistänne!

Tiesitkö, että tarjoamamme 30 % on varainhankinnan suurimpia myyntipalkkioita? Kampanjan yhteyshenkilölle toimitamme lisäksi 50 € lahjakortin GreenGo-kauppaan.

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Olemme ainoa kotimainen, joka valmistaa kaikki sukkansa Suomessa.

Päätös valmistaa sukat Suomessa on ollut helppo, vaikka 14 sukkakoneen pyörittäminen ja 500 000 sukkaparin valmistaminen vuosittain 15 ihmisen voimin on vaikeaa. Tai ainakin se on vaikeampaa kuin valmiiden sukkien tilaaminen jostain kaukaa.

Mutta itsetehty on se, mihin me uskomme.

Kun teet yhdistyksen varainhankintaa GreenGo-sukilla, voit olla varma, että luot työtä Suomeen.

tehty-suomessa

Kampanjan aloitus

Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi tiiminne klikkaamalla "Aloita kampanja". Maksuttomat myyntimateriaalit lähetämme yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

 

Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko etämyynnillä kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme tai livekohtaamisissa tilauslomakkeisiin. Suosittelemme ehdottomasti kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa!

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2–3 viikkoa.

 

Myynti päättyy

Yhteyshenkilö käy sulkee kampanjan tilausjärjestelmästämme ja palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

 

Lähetämme tuotteet teille ja myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1–2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet myyjille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla myyjät ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30 % pidätte itsellänne.

 

Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä "välikäsiä". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!