TUNNETKO KETÄÄN, JOKA EI KÄYTÄ SUKKIA? NO EIPÄ MEKÄÄN!

Miten kerätä rahaa luokalle tai joukkueelle GreenGo:n avulla?

Kun haluatte kerätä rahaa luokalle tai joukkueelle, on kaikista helpointa, kun myytte laadukkaita ja kotimaisia GreenGo-tuotteitamme. Myynti on riskitöntä, koska keräätte ensin tilaukset ostajilta, jonka jälkeen lähetämme teille oikean määrän tuotteita. Saatte korotetun 30 % palkkion myynnistänne.

Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo kymmenien tuhansien koululuokkien, seurojen ja yhdistysten kanssa. Keskimääräinen ansio on n. 1200 € ryhmää kohti. Rahankeruu tuotteillamme on siis hyvin suosittua
(yli 10 000 toteutettua kampanjaa).

GreenGo-etämyynti on nopeaa, helppoa ja tuottoisaa - se vie 4-10 kertaa vähemmän aikaasi kuin tavallinen varainhankinta! Sinun ei siis tarvitse poistua kotoasi, vaan voit tehdä myyntiä WhatsApp-viestein ja sähköpostin välityksellä.

1 200 € kerääminen vaatii vain ”perussuorituksen” jokaiselta myyjältä. Aikaa per myyjä kuluu tyypillisesti 2-3 tuntia, joten panostus 1 200 € kerääämiseen ei ole suuri, kun hyödynnätte aloituspaketin mukana tulevia myyntivinkkejämme! Tutustu myös oppaaseemme, jossa kerromme parhaat vinkkimme siihen, miten kerätä rahaa onnistuneesti.

[OPAS] Näin ryhmät onnistuvat keräämään keskimäärin yli 1 200 € varainhankinnalla.

  • Yli 13 000 ryhmää on onnistunut keräämään varainhankinnalla keskimäärin 1 200 €.
  • Moni ryhmä on onnistunut useasti.
  • Oppaasta opit, miten he sen tekevät ja kuinka sinä pystyt samaan.
  • Opit, mitkä 3 tekijää yhdistävät onnistuneimpia varainhankintakampanjoita
Group 68

Miten kerätä rahaa pähkinänkuoressa

Suunnittele ja aseta tavoite kampanjalle

Valitkaa tiiminne yhteyshenkilö ja miettikää paljonko rahaa haluatte ansaita. Voit käyttää apunasi kätevää laskuriamme alempana tätä sivua, jolla voit laskea sen, millainen myyntimäärä tuo millaisenkin tuloksen.

Rahankeruu alkaa aina sillä, että tutustutte tuotteisiimme. Saatte paketin mukana hyviä myyntivinkkejä myyntinne helpottamiseksi. Tämän jälkeen myyjät alkavat kerätä tilauksia. Innokkaita ostajia ovat olleet oma perhe, sukulaiset, tuttavat, ystävät ja vanhempien työkaverit ym. Helppo keino on siis viedä esite työpaikan kahvihuoneeseen ja ilmoittaa kaikille, mitä asia koskee.

Tuotteet tilaajille ja maksu

Kun olette keränneet tilaukset ostajilta, niin lähetämme teille oikean määrän tuotteita ostajakohtaisesti pakattuna. Jos siis yksi osti 6 paria sukkia ja toinen 4 paria sukkia, niin olemme paketoineet nuo määrät jo eri paketteihin, jotta teidän ei tarvitse käyttää aikaanne sukkien lajitteluun. Jakakaa tuotteet tilaajille ja ottakaa maksu. Myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

Espoon Kiekkoseura ansaitsi 1960 € !

"Eipä tämän helpommaksi rahankeruu enää mene. Kaikki sujui moitteetta. Mukavaa myös kun yhteyshenkilöä muistetaan vaivannäöstä. Erityiskiitos tavastanne pakata sukat sekä myyjä- että tilaajakohtaisesti."

Kokeile rahankeruu-laskuriamme

25
150
1125 €

Helppoa rahankeruuta

GreenGo-tuotteilla on hyvin vaivatonta, suosittua ja tuotteliasta kerätä rahaa luokalle tai joukkueelle. Toimimme kanssasi joustavasti, emmekä jätä sinua yksin missään vaiheessa kampanjaa, vaan saat meiltä avun kaikissa tilanteissa puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Lue täältä, miksi jo yli 10 000 luokkaa, joukkuetta ja yhdistystä on toteuttanut rahankeruun tuotteillamme.

Kuinka kerätä rahaa - 4 helppoa vaihetta

GreenGo-varainhankintakampanjan aloitus on helppoa, se ei maksa mitään ja on täysin riskitöntä. Etämyynti vie aikaanne 4–10 kertaa vähemmän kuin tavallinen varainhankinta! Lisäksi me olemme tukenanne koko ajan.

Group 76@2x

1. Kampanjan aloitus

Yhteyshenkilönne rekisteröi tiimin klikkaamalla "Aloita kampanja". Tämän jälkeen ryhmän yhteyshenkilö jakaa myyjille kutsulinkin minkä avulla myyjät rekisteröityvät kampanjaanne ja samalla jokainen myyjä saa oman myyntilinkin tuttavilleen lähetettäväksi. Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne myyjille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla. Lähetämme myynnin tueksi vinkkejä ja materiaalia myös sähköpostitse.

Group 74@2x

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia jakamalla omaa etämyyntilinkkiään tuttavapiirilleen tai vaihtoehtoisesti myyjät voivat kerätä tilauksia ensin myös paperisiin tilauslomakkeisiin ja syöttää ne sitten jälkikäteen oman linkin kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme.  Edullisten ja laadukkaiden varainhankintatuotteiden innokkaita ostajia ovat aina olleet oma perhe, sukulaiset, tuttavat, ystävät ja vanhempien työkaverit ym. Ovelta ovelle myyntiä emme suosittele! Myyntiajaksi suosittelemme n. 2–3 viikkoa.

Group 68@2x

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilönne palauttaa maksutta sukkaviuhkat Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa. Yhteyshenkilönne käy nyt myös päättämässä myyntikampanjan ryhmänne kampanjasivuilla.

Group 11

4. Tuotteet saapuvat ja myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1–2 viikossa yhteyshenkilönne toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet myyjille, jotka toimittavat ne tilaajilleen, ottavat samalla maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30 % pidätte itsellänne.

Group 51@2x

Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto- ja palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme ja sopia, miten asia hoidetaan. Teidän osuutenne on siis ohi, kun kampanjanne päättyy, mikä helpottaa toimintaanne. Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen ostaja voi vaihtaa tai palauttaa esim. joululahjaksi ostetut tuotteet vielä joulun jälkeenkin, vaikka hän olisi ostanut tuotteet jo syyskuussa.

Group 49@2x

Käyttäkää rahankeruun tuomat rahat ja nauttikaa 🙂

Kun myyntinne on päättynyt ja ostajat ovat maksaneet tuotteensa, niin saatte pitää 30 % myyntisummasta! Jos suunnitteillanne on esimerkiksi turnausmatka tai luokkaretki, rahankeruu on erinomainen tapa laskea sen kuluja muutaman tunnin työllä per osallistuja.

Valmis aloittamaan?

GreenGo-varainhankintakampanja on riskitön ja tuottoisa tapa kerätä rahaa luokalle tai joukkueelle - yhteistyössä ja täydellä tuellamme.