Varainhankinta seuroille ja koululuokille helposti!

Onko suunnitelmissanne varainkeruu luokkaretkeä, uusia harrastusvälineitä tai pelimatkaa varten vai tarvitsetteko vain lisää rahaa toimintakassaan?

Varainkeruu joukkueelle tai koululuokalle on helppoa myymällä laadukkaita GreenGo tuotteitamme.
Myynti on riskitöntä ja saatte 30% palkkion myynnistänne.

Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo kymmenien tuhansien koululuokkien, seurojen ja yhdistysten kanssa.
Keskimääräinen ansio on n. 1200 € ryhmää kohti. Myyntikampanjan kestoksi suosittelemme 2-3 viikkoa.

Suunnittele ja aseta tavoite kampanjalle

Valitkaa tiiminne yhteyshenkilö ja miettikää paljonko rahaa haluatte ansaita.

Aloita kampanja / myynti

Myyjät keräävät tilauksia. Innokkaita ostajia ovat olleet oma perhe, sukulaiset, tuttavat, ystävät ja vanhempien työkaverit ym.

Tuotteet tilaajille ja maksu

Jakakaa tuotteet tilaajille, ottakaa maksu. Myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

Kampanjan askeleet

Miten GreenGo varainhankinta toimii?

1

Kampanjan aloitus

Yhteyshenkilö rekisteröi tiimin klikkaamalla "Aloita kampanja". Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit ryhmälle ja yhteyshenkilö jakaa ne myyjille. Voitte itse valita haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.
2

Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai suoraan tiimisivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme.
Edullisten ja laadukkaiden tuotteiden innokkaita ostajia ovat aina olleet oma perhe, sukulaiset, tuttavat, ystävät ja vanhempien työkaverit ym. Ovelta ovelle myyntiä emme suosittele! Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.
3

Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautus koodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.
4

Tuotteet saapuvat ja myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet myyjille jotka toimittavat ne tilaajilleen, ottavat samalla maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.
5

Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio / vaihto-palautus tilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä ”välikäsiä” kuten myyjä/yhteyshenkilö, ja sopia miten asia hoidetaan. Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen esim. joululahjaksi ostetut tuotteet voi vaihtaa/palauttaa vielä Joulun jälkeenkin, vaikka myynti olisi tehty jo syyskuussa.

Kiinnostuitko?

GreenGo-varainhankintakampanja on riskitön ja tuottoisa tapa kerätä rahaa luokalle tai joukkueelle – yhteistyössä ja täydellä tuellamme. Aloita kampanja jo tänään!