Miten GreenGo-rahankeruu toimii?

Rahankeruu luokalle tai joukkueelle on helppoa, kun myytte laadukkaita ja kotimaisia GreenGo-tuotteitamme. Myynti on riskitöntä, koska keräätte ensin tilaukset ostajilta, jonka jälkeen lähetämme teille oikean määrän tuotteita. Saatte korotetun 30 % palkkion myynnistänne.

 

Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo kymmenien tuhansien koululuokkien, seurojen ja yhdistysten kanssa. Keskimääräinen ansio on n. 1200 € ryhmää kohti. Rahankeruu tuotteillamme on siis hyvin suosittua (yli 10 000 toteutettua kampanjaa) ja tuotteliasta.

1 200 € tienaaminen vaatii vain ”perussuorituksen” jokaiselta myyjältä. Aikaa per myyjä kuluu tyypillisesti 2-3 tuntia, joten panostus 1 200 € tienaamiseen ei ole suuri, kun hyödynnätte aloituspaketin mukana tulevia myyntivinkkejämme! Tutustu myös oppaaseemme, jossa kerromme parhaat vinkkimme siihen, miten rahankeruu onnistuu.

Varainhankintakampanja pähkinänkuoressa

Suunnittele ja aseta tavoite kampanjalle

Valitkaa tiiminne yhteyshenkilö ja miettikää paljonko rahaa haluatte ansaita. Voit käyttää apunasi kätevää laskuriamme alempana tätä sivua, jolla voit laskea sen, millainen myyntimäärä tuo millaisenkin tuloksen.

Aloita rahankeruu / myynti

Rahankeruu alkaa aina sillä, että tutustutte tuotteisiimme. Saatte paketin mukana hyviä myyntivinkkejä myyntinne helpottamiseksi. Tämän jälkeen myyjät alkavat kerätä tilauksia. Innokkaita ostajia ovat olleet oma perhe, sukulaiset, tuttavat, ystävät ja vanhempien työkaverit ym. Helppo keino on siis viedä esite työpaikan kahvihuoneeseen ja ilmoittaa kaikille, mitä asia koskee.

Tuotteet tilaajille ja maksu

Kun olette keränneet tilaukset ostajilta, niin lähetämme teille oikean määrän tuotteita ostajakohtaisesti pakattuna. Jos siis yksi osti 6 paria sukkia ja toinen 4 paria sukkia, niin olemme paketoineet nuo määrät jo eri paketteihin, jotta teidän ei tarvitse käyttää aikaanne sukkien lajitteluun. Jakakaa tuotteet tilaajille ja ottakaa maksu. Myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

Espoon Kiekkoseura ansaitsi 1960 € !

"Eipä tämän helpommaksi rahankeruu enää mene. Kaikki sujui moitteetta. Mukavaa myös kun yhteyshenkilöä muistetaan vaivannäöstä. Erityiskiitos tavastanne pakata sukat sekä myyjä- että tilaajakohtaisesti."

Kokeile laskuriamme

25
150
1125 €

Helppoa rahankeruuta

Rahankeruu luokalle tai joukkueelle GreenGo-tuotteilla on hyvin vaivatonta, suosittua ja tuotteliasta. Toimimme kanssasi joustavasti, emmekä jätä sinua yksin missään vaiheessa kampanjaa, vaan saat meiltä avun kaikissa tilanteissa puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Lue täältä, miksi jo yli 10 000 luokkaa, joukkuetta ja yhdistystä on toteuttanut rahankeruun tuotteillamme.

Rahankeruu etenee neljällä helpolla vaiheella

GreenGo-varainhankintakampanjan aloitus on helppoa, se ei maksa mitään, on täysin riskitön ja me olemme tukenanne koko ajan.

undraw_maker_launch_crhe

1. Kampanjan aloitus

Yhteyshenkilö rekisteröi tiimin klikkaamalla "Aloita kampanja". Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit ryhmälle ja yhteyshenkilö jakaa ne myyjille. Voitte itse valita haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla. Lähetämme myynnin tueksi vinkkejä ja materiaalia myös sähköpostitse.

undraw_connected_8wvi

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai suoraan tiimisivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme.
Edullisten ja laadukkaiden varainhankintatuotteiden innokkaita ostajia ovat aina olleet oma perhe, sukulaiset, tuttavat, ystävät ja vanhempien työkaverit ym. Ovelta ovelle myyntiä emme suosittele! Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

undraw_on_the_way_ldaq

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautus koodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

undraw_finish_line_katerina_limpitsouni_xy20

4. Tuotteet saapuvat ja myyjät toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet myyjille jotka toimittavat ne tilaajilleen, ottavat samalla maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

undraw_chatting_2yvo

Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto- ja palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme ja sopia, miten asia hoidetaan. Teidän osuutenne on siis ohi, kun kampanjanne päättyy, mikä helpottaa toimintaanne. Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen ostaja voi vaihtaa tai palauttaa esim. joululahjaksi ostetut tuotteet vielä joulun jälkeenkin, vaikka hän olisi ostanut tuotteet jo syyskuussa.

Käyttäkää rahankeruun tuomat rahat ja nauttikaa 🙂

Kun myyntinne on päättynyt ja ostajat ovat maksaneet tuotteensa, niin saatte pitää 30 % myyntisummasta! Jos suunnitteillanne on esimerkiksi turnausmatka tai luokkaretki, rahankeruu on erinomainen tapa laskea sen kuluja muutaman tunnin työllä per osallistuja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä varainhankinnasta

Valmis aloittamaan?

GreenGo-varainhankintakampanja on riskitön ja tuottoisa tapa kerätä rahaa luokalle tai joukkueelle - yhteistyössä ja täydellä tuellamme.