Pellavasukat

Luonnon ystävän valinta

Laadukkaat ja kestävät pellavasukat

Pellava sukat ovat luonnonystävän valinta. Näissä sukissa jalkasi tuntuvat aina sopivan lämpöisiltä. Kaikista luonnonkuiduista pellava allergisoi vähiten ja siksi se on erittäin ihoystävällinen valinta myös herkkäihoisille.

Ohuet Pellavasukat

Raidallisissa, väritykseltään maanläheisissä pellavasukissa on lyhyt varsi, ja niiden materiaali on luonnollista pellavan ja puuvillan sekoitetta.

Mukavuuden sukille takaavat kiristämätön resori ja saumaton kärki sekä joustava elastaani, jonka ansiosta sukat istuvat jalkaasi täydellisesti. Pellava on materiaalina tunnettu erinomaisesta lämmönjohtamiskyvystään, minkä ansiosta sukat tuntuvat aina sopivan lämpöisiltä ihoa vasten oli sitten kylmä tai kuuma.

Luonnostaan likaa hylkivä ja antiseptinen pellava sitoo ja luovuttaa kosteutta tehokkaasti ja tuntuu ihoa vasten kuivalta kosteanakin. Kaikista luonnonkuiduista pellava allergisoi vähiten, siksi se on ihoystävällinen ja sopii myös allergisille. Se on myös luonnonystävän valinta, sillä pellavan kasvatuksessa ei juurikaan tarvita torjunta-aineita tai keinokastelua.

Tuotenro: 236
Koot: 34-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-47.
Hinta: 5,00 € / 1 pari 13,00 € / 3 paria.
MATERIAALI: 60% puuvilla, 20% pellava, 15% polyamidi, 5% elastaani

Pellavasukat – froteepohja

Pellavan ominaisuuksiin kuuluu hyvä hengittävyys ja imukyky.
Erinomainen lujuus tekee pellavaa sisältävistä sukista myös erittäin hyvin kulutusta kestävät. Koostumuksensa ansiosta nämä sukat ovat luonnostaan likaa hylkivät.
Antiseptisena materiaalina pellava sitoo ja luovuttaa kosteutta tehokkaasti ja sukat tuntuvat ihoa vasten kuivilta kosteanakin.
Kaikista luonnonkuiduista pellava allergisoi vähiten ja sopii hyvin myös allergisille.
Pehmeä froteepohja sekä saumaton kärki takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden ja nämä sukat saivatkin erinomaista palautetta testiryhmältämme.

Tuotenro: 267
Koot: 34-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-47.
Hinta: 7,50 € / 1 pari 18,00 € / 3 paria.
MATERIAALI: 60% puuvilla, 20% pellava, 15% polyamidi, 5% elastaani

Kiinnostuitko?

Näillä tuotteilla voit ansaita rahaa koululuokalle tai yhdistykselle – yhteistyössä ja täydellä tuellamme. Aloita GreenGo varainhankintakampanja jo tänään!