Lautapelit

Hauskaa yhdessä

Lautapelit lapsille ja aikuisille

Laajentunut valikoima perinteisiä lautapelejä kaiken ikäisille pelaajille.

Lautapelit ovat edelleen todella suosittuja, siksi ne ovat niin hyviä varainhankintatuotteita.

Lautapelivalikoimamme sisältää runsaasti suosittuja lautapelejä ja uusiakin pelejä kaikenikäisille. Pelejä, jotka jaksavat kiinnostaa vuodesta toiseen.

Heitä netti hetkeksi nurkkaan ja vietä laatuaikaa vaikkapa lasten kanssa perinteisillä lautapeleillä. Tai kutsu kaverit illanviettoon pelaamaan Halli Gallia.

Laadukkaita lautapelejä itselle tai lahjaksi!

Katso kaikki lautapelit

Mexican Train Domino

Mexican Train Domino on variaatio Domino pelistä. Jokainen pelaa dominoita omaan keskidominosta lähtevään dominoketjuunsa, jota kutsutaan junaksi, tai pelaajien yhteiseen dominoketjuun, jota kutsutaan Meksikolaiseksi Junaksi.

Tavoitteena on lopettaa pelaaminen ensimmäisenä, ja pitää oma juna liikkeessä aina voittoon saakka! Matkalla on monia sattumia, jotka estävät junia etenemästä ja tuovat peliin aimo annoksen jännitystä. Helppo oppia, mutta kiehtovan jännä ja hurjan hauska!

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-8
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska
PELIAIKA: 30+ min.
HINTA: 25,00 €

Mitä otsassa?

Mitä otsassa on hulvattoman hauska piirtämispeli.

Talon piirtäminen ei kuulosta vaikealta. Onkin ihan toinen juttu, kun se täytyy piirtää otsallesi kiinnitetylle taululle! Hoksaavatko muut pelaajat, mitä piirroksesi esittää? Riittääkö 30 sekuntia vihjeiden piirtämiseen?

PELAAJAMÄÄRÄ: 3-10
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi
PELIAIKA: 60 min.
HINTA: 26,00 €

Halli Galli

on hurjan hauska koko perheelle sopiva seurapeli, jossa pitää olla nopea pää ja kädet. Halli Galli on idealtaan erittäin yksinkertainen ja toimii juuri sen takia niin hyvin. Nopeus on valttia, eikä peli aseta turhia mutkia matkaan.

Vaikeusasteeltaan peli sopii myös lapsille. Peli on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten sitä jaksaa kyllä pelata kerta toisensa jälkeen.

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6
IKÄSUOSITUS: 6+
KIELI: suomi, ruotsi, tanska, norja
PELIAIKA: 10 min.
HINTA: 17,50 €

Halli Galli Party

Halli Gallin hedelmät ovat napanneet soittimet ja pistäneet pystyyn juhlat!

Löydä kaksi yhteensopivaa korttia ja kilauta kelloa.

Vauhdikas ja haastava muunnelma kestosuosikista.

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-4
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi, ruotsi, tanska, norja
PELIAIKA: 15 min.
HINTA: 21,00 €

Carcassonne

on helppo ja kiehtova peli. lautapeli kaikentasoisille pelaajille ja soveltuu hyvin myös kahdelle pelaajalle. Carcassonne on liioittelematta 2000-luvun tärkein pelijulkaisu. Suomessakin peli voitti heti ilmestyttyään (2004) paikallisen Vuoden peli-palkinnon. Carcassonne on suurmenestys ja ansainnut paikkansa jokaisessa pelikokoelmassa.

Se sopii koko perheelle ja pienemmätkin lapset voivat pelata peliä. Carcassonne on myös oikeasti olemassa, kaupunki sijaitsee Etelä-Ranskassa. Kaupunki tunnetaan linnoituksistaan jotka valittiin vuonna 1997 UNESCO:n maailmanperintölistalle. Tämän peruspelin mukana tulee pelipalkintojen voittamisen kunniaksi tehty lisäosa “Joki”.

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-5
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi
PELIAIKA: 30-40 min.
HINTA: 33,50 €

Carcas-JR

Hauska, yksinkertaisempi ja helpompi Carcassonne-peli joka on suunniteltu perheen nuoremmille, mutta jonka parissa viihtyvät kyllä aikuisetkin.

Pelin kaikki laatat sopivat yhteen, eikä pisteitä tarvitse laskea yhteen. Pelin voittaa se, joka saa ensimmäisenä kaikki pelinappulansa laudalle.

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-4
IKÄSUOSITUS: 4+
KIELI: suomi, eesti, latvia, liettua
PELIAIKA: 15-20 min.
HINTA: 20,00 €

Wild Lapland Adventure

Wild Lapland Adventure-peli on kokonaan uudenlainen pelikonsepti. Perinteisten lautapelien ystäville Wild Lapland Adventure Game on varmasti kelpo viihdettä. Pelissä seikkaillaan Skandinavian pohjoisimmassa osassa.

Pelissä on kahdet säännöt, helpot ja haasteelliset. Peli on heitä- ja liiku-henkinen tuuripeli.

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, englanti, saksa, ranska, venäjä, japani
PELIAIKA: 60 min.
HINTA: 25,00 €

Kristallikaivos

Hauska koko perheen laattojenasettelu-kisailu, jossa nopeasta hahmotuskyvystä on apua. Kukin pelaaja saa joka kierrokselle oman erilaisen ”kaivosalustan”, jolle pyritään asettelemaan kortin vaatimat kristallilaatat mahdollisimman
nopeasti. Pelissä on monta eri tasoa, joten siitä on taatusti iloa pidemmäksikin aikaa.

Helpoimmalla tasolla kisataan vain siitä kuka saa laatat nopeimmin paikoilleen. Seuraavan tason haasteena on ottaa huomioon korttien bonukset ja miinukset joita kristallilaatoista voi löytyä. Astetta haasteellisempaa on vielä huomioda pelialustoilla piileksivät keijukaiset, jotka antavat vielä lisää bonuksia määrätyn värisistä kristalleista..

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-4
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska
PELIAIKA: 20 min.
HINTA: 17,50 €

Bananas

on nopea lastenpeli jossa hyvä muisti on valttia. Pelin voittaa pelaaja joka saa ensimmäisenä oman apinajenginsä pois laudalta. Haasteen tehtävään antaa se, että kaikkien pelaajien apinat ovat päältäpäin samanlaisia. Pelaajien tuleekin muistaa alkuasettelussa valitsemansa paikat joihin apinansa sijoitti ja seurata apinoita niiden liikkuessa laudalla.

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6
IKÄSUOSITUS: 5+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti
PELIAIKA: 20 min.
HINTA: 10,00 €

Manno Monster

on hauska tapaus. Kukin pelaaja saa identtisen setin monsterilaattoja. Laatoissa on punaisia, keltaisia ja sinisiä monstereita, paksuina ja hoikkina versiona. Kaikki laatat ovat kaksipuoleisia, joten sinisen hoikan toisella puolella voi olla vaikka paksu keltainen monsteri. Pelin alkaessa pelaajien eteen käännetään tehtäväkortti.

Pelaajat toimivat samanaikaisesti, pyrkien kääntämään omat laattansa niin että tehtävässä pyydetyt hahmot ovat näkyvissä. Ensimmäinen pelaaja joka on mielstään täyttänyt tehtävän ehdot, kaappaa tiimalasin ja kääntää sen ympäri. Muilla pelaajilla on tiimalasin ajan aikaa toteuttaa tehtävä. Kun aika on loppu, tarkistetaan tulokset ja pelaajat joiden laatat menivät oikein, saavat palkkioksi erivärisiä “hirviöräkäkökkäreitä”. Peli päättyy yhdeksän tehtäväkortin jälkeen ja arvokkaimmat räkäkökkäreet kerännyt pelaaja on voittaja.

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-4
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska
PELIAIKA: 20 min.
HINTA: 19,50 €

Puzzle Battle

Hauska ja nopea palapelienkasauspeli lapsille ja lapsenmielisille.
Kullekin pelaajalle jaetaan aluksi alusta jolle oma palapeli kasataan.
Rasiasta löytyy neljä palapeliä, joiden osat kipataan pöydän keskelle.
Palat sekoitetaan ja peli voi alkaa.
Kukin pelaaja pyrkii löytämään kasasta oman palapelinsä palasia ja kokoamaan sen mahdollisimman nopeasti. Kuka onkaan nopein?

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-4
IKÄSUOSITUS: 5+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska
PELIAIKA: 15 min.
HINTA: 13,50 €

Wood Man

Nyt on kirveelle töitä ! Pilko puuta ja anna kaarnalle kyytiä ! Mitä enemmän saat kerättyä kaarnaa, sitä parempi ! Täysin päätön, mutta hillittömän hauska lastenpeli aikuisille ja partypeli lapsille ! Peli koostuu muovisesta kannosta, runkokiekoista ja kaarnapaloista sekä kirveestä.

Aluksi kannon päälle kasataan puun runko joka reunustetaan kaarnapaloilla. Sen jälkeen pelaajat nakuttelevat vuorotellen puuta varovasti niin että runkokiekot menevät limittäin ja niihin liu`utetut kaarnanpalat putoilevat pöydälle pisteiksi pelaajille. Kaarnaa nakutellessa tulee kuitenkin varoa ettei tule kaataneeksi koko puuta…

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-7
IKÄSUOSITUS: 5+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska
PELIAIKA: 10 min.
HINTA: 17,00 €

Rushhour

on suosittu ja nokkela pulma peli, jota voi pelata yksin tai yhdessä.

Tehtävinä on saada punainen auto ulostäyteenahdetulta parkkialueelta siirtämällä muut autot tieltä pois. Ensimmäiset tehtävät ovat helppoja. Lapsikin ne osaa, mutta lopulta vaikeustaso käy haastavaksi.

40 tehtävässä riittää haastetta pitkäksi aikaa.

PELAAJAMÄÄRÄ: 1
IKÄSUOSITUS: 8+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska
PELIAIKA: pelaajasta riippuvainen
HINTA: 29,00 €

Joylings

Kaikkien heppahöperöitten unelmapeli, joka sisältää itseasiassa kaksi eri peliä, syntymäpäivä- ja maastoratsastuspelit. Syntymäpäiväpeli sopii myös hieman nuoremmille ja siitä selviää ilman lukutaitoa.

Siinä viisain hevonen juhlii syntymäpäivää hevostallissa ja matkalla juhliin pelaajien täytyy kerätä turnausnauhoja lahjaksi syntymäpäiväsankarille. Ensimmäinen pelaaja joka pääsee talleille kuusi nauhaa, voittaa.

Maastoratsastuspelissä kisaillaan hevosten maastoratsastustaidoista. Kuka hevosista hyppää korkeimmalle, kuka laukka nopeimmin, kenellä on pisin harja…

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6
IKÄSUOSITUS: 6+
KIELI: suomi, ruotsi, norja, tanska
PELIAIKA: 10 min
HINTA: 17,00 €

Aikamatka

Suomen historiaan mahtuu monenlaisia merkkihetkiä, mutta missä järjestyksessä ne tapahtuivatkaan?
Sävelsikö Sibelius Finlandian sähkölampun loisteessa?
Alkoivatko Yleisradion lähetykset ennen kuin Finnair nousi siivilleen?
Kumpi tuli ensin, ilmakitaransoiton MM-kisat vai kännykän matopeli?
Harmaat aivosolut joutuvat koetukselle, kun Aikamatka – Suomi palauttaa mieleen 165 tapahtumaa Suomen itsenäisyyden ja itsehallinnon ajalta.

Voit pelata Aikamatkaa kahdella tavalla: Päättele oman tapahtumasi ajankohta verrattuna pöydällä jo oleviin tapahtumiin tai kerää suurin pistepotti arvaamalla yhteisen tapahtuman tarkka vuosiluku. Ja vaikka et aina tietäisikään vastausta, niin taitavasti veikkaamallakin saatat voittaa!

PELAAJAMÄÄRÄ: 1-8
IKÄSUOSITUS: 10+
KIELI: suomi
PELIAIKA: 20-60 min
HINTA: 30,00 €

Kiinnostuitko?

Näillä tuotteilla voit kerätä rahaa koululuokalle tai joukkueelle – yhteistyössä ja täydellä tuellamme. Aloita GreenGo varainhankintakampanja jo tänään!