Lämpöä vilukissoille

GreenGo-Huopatossut nupukkinahka-pohja

Iloisena ja ylpeänä haluamme esitellä uudistuneen GreenGo-huopatossu mallistomme.
Nämä käsin ommellut huopatossut ovat 100% villaa ja kestävyyttä lisää ulkopohjaan ommeltu aito  tukevasta nupukkinahasta valmistettu pohja.
Suosittelemmekin näitä tossuja kaikille lämpöä rakastaville sisätossuiksi.
Uuden muotoilun saaneet huopatossut ovat vertaansa vailla  sillä tossuissa on kaksoispohja-rakenne eli nahan ja huovan väliin on lisätty extra kerros huopaa joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja käyttömukavuus on vertaansa vailla.
Huovalla on erinomainen lämmöneristys kyky sekä ominaisuus imeä kosteus itseensä.
Näin ollen tossut tuntuvat jalassa aina kuivilta ja uskomattoman lämpimiltä.
Kaikki tossujen valmistuksen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä ja kunnioittavat luontoa.
Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia.

Tuotenro: HT-SISÄ – Koot: 36-45 – Hinta: 47,50 – MATERIAALI: 100% villaa

KOKOTAULUKKO

Kumipohjaiset huopatossut ulkokäyttöön

GreenGo-Huopatossut kumipohja

Nämä käsin ommellut huopatossut ovat 100% villaa. Uuden muotoilun saaneet huopatossut ovat vertaansa vailla  sillä tossuihin on lisätty extra kerros huopaa joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja käyttömukavuus on vertaansa vailla. Kestävyyttä lisää ulkopohjaan liimattu kumipohja. Käytännöllinen ja tyylikäs kantapään ja kärjen yli nouseva lippa lisää huopatossun käyttöikää entisestään. Kumipohja on laadukasta ja lämpövaihtelua kestävää 100% kierrätysmateriaalia. Pohjan profiili/kuviointi on suunniteltu likaa hylkiväksi ja minimoimaan liukastumisriskiä. Näillä tossulla voit siis tallata myös ulkona ympäri vuoden. Kaikki tossujen valmistuksen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä ja kunnioittavat luontoa. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia.

Tuotenro: HT-ULKO – Koot: 36-45 – Hinta: 62,50 €

MATERIAALI: 100% villaa

KOKOTAULUKKO

Kiinnostuitko?

Näillä tuotteilla voit ansaita rahaa koululuokalle tai yhdistykselle – yhteistyössä ja täydellä tuellamme. Aloita GreenGo varainhankintakampanja jo tänään!