Luokkaretken rahan kerääminen – parhaat rahankeruun vinkit!

Luokkaretken rahan keräämisen toteuttamisessa saa olla tarkkana. Luokkaretki on monelle lapselle unohtumaton kokemus, jota muistellaan pitkään. Luokkaretkelle pääsemisen tulisi olla jokaiselle lapselle tasa-arvoisesti yhtä mahdollista kuin koulukäynti muutenkin. Mieleenpainuva luokkaretki rahoitusnäkökulmasta voi olla kuitenkin joskus kinkkinen tehtävä.

Yleensä erilaisilla perheillä on eri tavalla varaa panostaa lastensa huvituksiin. Hyvin toimeentulevan yksilapsisen perheen taloudelliset mahdollisuudet ovat usein erilaiset kuin vaikkapa kahden lapsen yksihuoltajavanhemmalla. Onneksi rahoituksen keräämiseen on tehokkaita keinoja, joista monelle mielekkäin on yhteinen varainkeruukampanja!

Luokkaretki varainhankinnalla on parhaimmillaan tapa mahdollistaa jokaisen lapsen osallistuminen ikimuistoiselle reissulle. Sopivilla tuotteilla yhteisen reissupotin kasaaminen käy helposti, eikä yhdenkään perheen tarvitse panostaa lapsensa osallistumiseen kohtuuttoman paljon rahaa.

Erilaiset ryhmät ovat keränneet kotimaisten tuotteidemme avulla 1200 – jopa 10 000 euroa! Kotimaisten laatutuotteiden myyminen on helppoa ja olemme tukenasi koko ajan. Nappaa tästä blogista parhaat vinkit, joilla luokkaretki varainkeruun avulla varmasti onnistuu. Lue täältä, kuinka paljon varainkeruulla voi tienata.

 

MUISTA NÄMÄ LUOKKARETKEN RAHAN KERÄÄMISESTÄ

 1. Varainhankinta ei onnistu odottelemalla. Kampanjan aloittaminen verkkosivuillamme vie vain 10 minuuttia!
 2. Lähetä omaa myyntilinkkiäsi mm. sukulaisille, ystäville, työkavereille ja tutuille harrastusporukoille. 10–20 henkilöä ostaa helposti n. 50–100 paria sukkia.
 3. 2–3 viikon myyntikampanja on riittävän pitkä, sillä siinä ajassa ehditte kontaktoida kaikki tuttavat. Pari viikkoa ei kuitenkaan ole liian pitkä aika, joten myynti tulee hoidettua reippaasti pois alta.

 

Tehkää luokkaretken rahan keräämisestä yhteinen seikkailu

Voit tehdä varainhankinnasta luokalle yhteisen ja mieluisan projektin osallistamalla lapset jo alusta lähtien. Voitte miettiä yhdessä, kenelle tuotteita voisi myydä ja miten niitä kannattaa esitellä. Kattava materiaalimme on tässä avuksi. Yhteisen tavoitteen määritteleminen kannattaa: kun lapsi sisäistää, mitä varten rahaa kerätään ja hän osaa kertoa siitä myös muille, potentiaalinen ostaja päätyy yleensä tukemaan tavoitettanne.

Esimerkiksi koululuokkien suosimassa GreenGo-sukkavalikoimassamme on paljon värejä, kuoseja ja malleja, joihin voitte tutustua yhdessä. Usein lapset löytävät valikoimasta omat suosikkinsa, joita he esittelevät mielellään tutuille ja sukulaisille vanhemman kanssa. Monesti jo varainkeruukampanja onkin lapsille jo kutkuttava osa tulevaa luokkaretkeä. Samalla oppilaat oppivat työn ja rahan arvoa, kun he pääsevät osallistumaan itse tavoitteen saavuttamiseen.

Lue myös: Luokkaretkikohteita ja luokkaretki-ideoita

 

Suosikaa tuotteita, jotka lapsetkin omaksuvat helposti

Helppoja, jokaisen ymmärtämiä tuotteita, on vaivaton ja mielekäs myydä. Esimerkiksi GreenGo-sukkiemme korkea menekki piilee siinä, ettei kenenkään tarvitse ymmärtää ruoka-aineallergioita tai säilyvyyskriteereitä. Tuotteiden myynti on helppoa ja riskitöntä kenelle tahansa.

Tuotteistamme ei tarvitse tietää itse juuri mitään, sillä saatte käyttöönne kattavan ja laadukkaan katalogimme. Voit tarjota katalogin potentiaalisille ostajillenne, jolloin he voivat tutustua siihen myös täysin omatoimisesti sekä saada siitä kaiken tuotteista tarvitsemansa tiedon.

GreenGo- sukat ovat olleet vahvasti niin lasten kuin aikuisten mieleen, sillä valikoimasta löytyy tiheällä kokotaulukolla paljon eri värejä ja malleja! Esimerkiksi laadukkaat muumisukat ja sukkahousut ovat kampanjasta toiseen kaikenikäisten asiakkaidemme suosikkeja joko itselle tai lahjaksi hankittuna.

Lue myös: Mikä on paras varainkeruutuote?

 

Luokkaretken rahan kerääminen 2–3 viikossa? – Valitse helpoin varainkeruu luokalle

Tunnetko sinä ketään, joka ei käytä sukkia? No eipä tunneta mekään! Koska sukkia tarvitsevat kaikki, varainkeruu luokalle sujuu helpoiten kotimaisia GreenGo-sukkia myymällä.

Yli 10 000 luokkaa ja seuraa on jo onnistunut varainkeruussa tuotteillamme niin hyvin, että lukuisat heistä ovat aloittaneet kampanjan aina uudelleen! Ryhmien keskiansio on helposti 1 200 €, ja sen myös sinun ryhmäsi saavuttaa vaivatta, jos jokainen myyjä käyttää sukkien myyntiin noin tunnin verran aikaa. Varainhankinta GreenGo-tuotteilla on niin helppoa, että lukuisat ryhmät aloittavat uuden kampanjan aina vuodesta toiseen!

Ostajakohtaisesti pakatut tuotteet – Jaa myyntilinkkiäsi somessa tai WhatsAppissa – Orivedellä valmistetut laadukkaat sukat.

Lapset leikkimässä

Valitkaa luokkaretken rahan keräämiseen kampanjamuoto, jossa voitte vain voittaa

Aloittamalla GreenGo-varainkeruukampanjan tulette varmasti kasvattamaan omaa luokkaretkipottianne. Käytännössä saatte käyttöönne kattavan malliston, josta jokainen löytää varmasti mieleisensä tuotteen. Voitte kerätä rauhassa tilaukset lähipiiriltä – usein jo 2-3 tunnin ajallinen panostus riittää jokaiselta myyjältä.

Kun olette saaneet haluamanne tavoitteenne täyteen, teette tilauksen ja me toimitamme tuotteet teille. Saatte koko tilauksenne loppusummasta 30 % omaan luokkaretkikassaanne, mikä on useimmille koululuokille merkittävä lisä matkan rahoittamiseen.

Jos myyntitavoitteenne on esimerkiksi 3 000 euroa, saatte käyttöönne 1000 euroa puhdasta rahaa. 25 hengen luokkaretkellä tämä tarkoittaisi esimerkiksi 40 euron arvoisen huvipuistolipun kustantamista jokaiselle osallistujalle.

Tuotteillamme on täysi tyytyväisyystakuu ja kampanjamuoto on suunniteltu riskittömäksi. Vaikka ette myisi yhtäkään tuotetta, että käytännössä menetä muuta, kuin korkeintaan hieman omaa aikaanne. Nollasaldoisia varainhankintakampanjoita ei ole kuitenkaan koskaan kauttamme tehty, vaan keskimäärin potti nousee 1200 euroon jo hyvin perustason myyntityöllä.

 

Toteuta luokkaretken rahan kerääminen Jar-X:n kautta täysin riskittömästi

 1. Ette osta mitään ennakkoon, sillä toimitamme tilaajakohtaisesti pakatut tuotteetvasta tehtyjen tilausten perusteella.
 2. Vaikka myisitte vain yhden parin sukkia, saatte niistä silti30 % myyntipalkkion.
 3. Ette maksa toimituskuluja.
 4. Ette maksa loppulaskua omilla, vaan ostajien rahoilla. Ylijäävän 30 % pidätte itsellänne.
 5. Ei riskiä tyytymättömistä asiakkaista: tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
 6. Asiakaspalvelumme auttaateitä kaikissa kysymyksissä.

 

Aloita luokkaretken rahan kerääminen – näin pääset alkuun

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos vielä mietit, tilaa ensimmäiseksi meidän infopakettimme. Maksuttoman infopaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta siitä löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita varainhankintaan.

TILAA ILMAINEN INFOPAKETTI

 

Aloita kampanja

Kampanjan aloitus sujuu 10 minuutissa. Kirjaudu sisään ja kutsu myyjät mukaan lähettämällä heille liittymislinkki – olette valmiita aloittamaan varainhankinnan!

ALOITA KAMPANJA

 

Mitä onnistunut luokkaretken rahan kerääminen vaatii?

Tahtotila

Luokkaretken varainkeruu vaatii ensimmäisenä tahtotilan käyttää aikaanne noin tunnin verran per henkilö. Tuolla työmäärällä pääsette hyvin todennäköisesti 1 200 € keskiansioon, ja mikäli myyjiä on todella paljon tai käytätte aikaanne vielä enemmän, tienaatte helposti enemmän.

Hyvää myytävä tuote

Yhteisen tahtotilan lisäksi erittäin oleellinen on tuote, jota myytte. Aidosti tarpeellisia tuotteita, kuten hyviä sukkia, on helppo myydä. Jos valitsette tuotteen, jota ostajasi eivät oikeasti tarvitse, joudutte helposti vaivaannuttaviin myyntitilanteisiin.

Yhteyshenkilö ja myyjät

Yhteyshenkilö aloittaa yhdistyksenne myyntikampanjan verkkosivujemme kautta, ja kutsuu kampanjaan osallistuvat myyjät mukaan. Kun haluatte lopettaa kampanjan, hän käy sulkemassa sen verkkosivuillamme. Yhteyshenkilö myös ilmoittaa myyjille, kun myydyt tuotteet ovat saapuneet ja aivan lopuksi hoitaa laskutuksen meidän suuntaamme.

Koska yhteyshenkilön panos yhdistyksenne varainhankinnassa on muita myyjiä hieman isompi, annamme hänelle 50 € lahjakortin.

 

Yhteenveto: luokkaretken rahan kerääminen

 • Valitkaa luokkaretken rahan keräämiseen kampanjamuoto, joka ei vaadi alkusijoitusta ja on riskitön.
 • Suosikaa kotimaisia tuotteita, joissa on laatutakuu, niin ostamisen kynnys madaltuu.
 • Valitkaa tuotteita, jotka lastenkin on helppo omaksua ja joista on hetkellisen ilon sijaan pidempää hyötyä käyttäjälle.
 • Tutustukaa yhdessä tuotteisiin ja määritelkää tavoitteenne. Näin lapsetkin innostuvat ja saatte lentävän lähdön varainkeruukampanjallenne.

Mietitkö varainhankintaa?

Lataa napakka oppaamme ja opit

 • mitkä tekijät ovat avaimia mahdollisimman helppoon varainhankintaan
 • miten varainhankinta onnistuu kotisohvalta
 • miten konkretisoit myynnin helppouden kampanjan myyjille
 • kauanko aikaa vie onnistunut varainhankintakampanja
 • miten muut ovat onnistuneet Jar-x:n kotimaisten sukkien myynnissä
 • miten itse järjestät helpon varainhankintakampanjan.

1 kommentti

 1. […] luokkaretken tai harrastustoiminnan rahoitus on teille ajankohtaista, olet tullut oikeaan paikkaan. Kokosimme […]

Kirjoita kommentti