Työjalkineet

PROMENA 8000-sarjan työjalkineet nyt myös varainhankintaan. HINTA 95,00 € / pari

Promenan periaatteena on, että jalkine sovitetaan jalalle – ei päinvastoin. Näin tärkein eli lesti on sisäsivuiltaan suomalaiselle jalalle sopiva, suora ja riittävän tilava. Samalla se tarjoaa vapautta myös varpaille.

Promena jalkineita on valmistettu Orivedellä jo vuodesta 1986 lähtien.
Voidaankin sanoa, että sillä on jo pitkät perinteet työjalkineiden valmistuksesta.

8000-sarjaan kuuluvat jalkineet on kehitetty henkilöille, jotka ovat paljon jalkojen päällä työpäivän aikana. Suosittelemme sitä erityisesti työjalkineeksi seisomatyötä tekeville. Pohjan korkeusero kannan ja päkiän välillä on 2 cm, mikä on alan asiantuntijoiden mukaan optimaalinen jalkojen jaksamisen kannalta. Kantaosassa oleva ilmatyyny antaa tehokkaan iskunvaimennuksen jokaiselle askeleelle ja vähentää rasitusta myös seistessä.

Työjalkineen tulee olla kestävä ja helppohoitoinen.
Päälliset ovat polyuretaanilla päällystettyä, likaa ja vettä hylkivää nahkaa.
Puhdistus sujuu vaivattomasti kostealla sienellä tai rätillä. Irroitettavat pohjalliset voidaan pestä vaikka pesukoneessa.

  1. Työjalkineen tulee olla kestävä ja helppohoitoinen. Promenan päälliset ovat polyuretaanilla päällystetty, likaa ja vettä hylkivää nahkaa. Puhdistus sujuu vaivattomasti kostealla sienellä tai kankaalla.
  2. Kuitukankainen vuori päällisen sisä-puolella antaa kengälle ryhdikkyyttä kovassakin käytössä.
  3. Polyuretaanivaahdosta valettu pohja antaa hyvän tuen nilkalle, välttäen jalan virheasentoa
  4. Pohjan pehmeä, korkeakitkainen materiaali ja sivustaan avoin kuviointi antavat pitävän otteen lattiapinnoista. Lisäksi liukastumisvaaraa vähentää koron viistottu takaosa, joka lisää lattiaan osuvaa pinta-alaa.
  5. Lesti on suomalaiseen jalkaan suunniteltu sisäsivultaan suora ja riittävän tilava.
  6. Päälliset on valmistettu aidosta nahasta.
  7. Anatomisesti muotoiltu sisäpohja tukee jalan kaaria ja vaimentaa niveliin kohdistuvia tärähdyksiä jokaisella askeleella. Pohjavuorien kantiolla ja kärjellä on kovaa kulutusta kestävä ja helposti puhdistettava pinta. Irtopohjalliset voidaan pestä vaikka pesukoneessa.
  8. Joustava ja kulutusta kestävä polyuretaanista valmistettu pohja on valettu suoraan kiinni päälliseen.

Katso lisätietoa jalkineista ja kokotaulukko www.promena.fi