Vanhempainyhdistyksen varainkeruu helposti

Helpoimpia tapoja kerätä vanhempainyhdistykselle rahaa on GreenGo-tuotteiden ja -sukkien myynti. Yli 10 000 ryhmää on onnistunut varainkeruussa tuotteillamme.

 

Yhdistykset tienaavat keskimäärin 1 200 €, eikä heidän tarvitse käyttää aikaansa kuin n. 2 h per henkilö.

Yli 10 000 ryhmää on tienannut sukkiemme ja muiden GreenGo-tuotteiden myynnillä keskimäärin 1 200 €.

Vanhempainyhdistyksen varainkeruu vaatii vain

2-3 viikon kampanja-ajan

n. 2 h aikaa jokaiselta myynnin tekemiseen

Pienellä lisäpanostuksella ryhmät ovat tienanneet jopa 3 000 € - 5 400 €.

Miksi tuotteillamme tienataan niin hyvin?

Saatte korotetun 30 % myyntipalkkion

Saatte myyntipalkkion lisäksi myyjäkohtaisen palkinnon oman suoriutumisen mukaan. Myös tiiminvetäjälle on luvassa palkinto. Kun henkilö ostaa sinulta GreenGo-sukat, hän tukee yhdistystänne sekä suomalaista työtä ja saa samalla erinomaiset sukat.

Sukkamme ovat Avainlippu-tuotteita

Avainlippu tekee sukistamme haluttuja. Valmistamme sukat omassa tehtaassamme Orivedellä, joten tuet suomalaista yrittäjyyttä ja työllistät suomalaisia, kun myyt sukkiamme. Jokainen tarvitsee sukkia, minkä takia myynti on vaivatonta.

Myynti on täysin riskitöntä

Vanhempainyhdistyksen varainkeruu GreenGo-tuotteilla on riskitöntä, koska teidän ei tarvitse ostaa tuotteitamme ennakkoon. Kerätkää ensin tilaukset, niin me lähetämme oikean määrän tuotteita teille valmiiksi pakattuina ja ostajakohtaisesti lajiteltuina. Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu ja ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotteemme ovat edullisia

Edullisuuden ansiosta niitä on helppo myydä. Edullinen hinta ei tarkoita kuitenkaan tinkimistä laadussa. Sukkamme ovat todistetusti erittäin laadukkaita, kestäviä ja mukavia jalassa. Näin ollen vanhempainyhdistyksen varainkeruu sujuu mukavasti.

GreenGo-sukkia on kiva ostaa. Siksi niitä on kiva myydä.

Jokainen tarvitsee sukkia. Siksi potentiaalisia ostajia on Suomessa 5,5 miljoonaa. Jos toteutatte vanhempainyhdistyksen varainkeruun, niin kiinnittäkää tuotteeseen paljon huomiota. Jos tuote ei ole sellainen, mitä henkilö oikeasti tarvitsee, niin myynnistä tulee tyrkyttävää. Sukkia puolestaan tarvitsee jokainen, jolloin ostos on järkevä.

Kun henkilö ostaa GreenGo-sukat, niin:

  1. Hän tukee yhdistyksenne hyvää tarkoitusta
  2. Hän tukee suomalaista työtä ja yrittäjyyttää
  3. Hän saa erinomaiset sukat itselleen!

Vanhempainyhdistyksen varainkeruu - ota nämä asiat huomioon.

Vanhempainyhdistyksen varainkeruu on erinomainen keino kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen. Haluamme tukea teitä hyvän asian ajamisestanne kaikin mahdollisin keinoin. Meillä on 25 vuoden ja 10 000 kampanjan kokemus, joten voitte kysyä meiltä milloin tahansa neuvoja siihen, miten vanhempainyhdistyksen varainkeruu on yleensä toteutettu parhaalla mahdollisella tavalla. Jos kampanja on teidän ensimmäinen, niin pyydä ehdottomasti apua! Pienillä vinkeillä lisäätte myyntiä takuulla useilla satasilla.

Mitä vanhempainyhdistyksen varainkeruu vaatii?

Vanhempainyhdistyksen varainkeruu vaatii oikeastaan vain tahtotilan käyttää omaa aikaasi n. 2-3 tuntia rahan keräämiseen tekemiseen. Kun kaikki myyjät käyttävät tuon ajan, niin tienaatte hyvin todennäköisesti 1 200 € keskimääräisen summan.

On erityisen tärkeää ottaa huomioon tuote, jota myyt. Sellaista tuotetta, jonka takana ei voi seisoa, on hyvin ikävä myydä tuttaville tai sukulaisille. Kun valitsette tuotteeksi vanhempainyhdistyksen varainkeruuseen kotimaiset ja erittäin laadukkaat GreenGo-sukat, niin varainkeruu on vaivatonta ja mukava tehdä.

Niin moni varainkeruun kautta sukkia ostanut henkilö on halunnut ostaa GreenGo-sukkia myös omatoimisesti, että avasimme sukkien myyntiä varten oman verkkokaupan. Kysyntää on niin paljon. Voit siis olla varma, että GreenGo-sukat ovat haluttuja tuotteita, koska ne ovat niin miellyttäviä pitää jalassa.

varainhankinta koululuokalle
tehty-suomessa

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja myymällä kotimaisia GreenGo-sukkia.

Kotimaisia tuotteita on helppo myydä

"Valitsimme Jar-X Oy:n kumppaniksi koululuokan varainkeruuseen, koska yritys oli meille entuudestaan tuttu. Laadukkaat ja kotimaiset tuotteet on helppoa myytävää. Iso KIITOS vielä tavastanne pakata sukat jokaiselle ostajalle erikseen, se helpottaa todella paljon tuotteiden jakamista!"

- Salmen koulu

Muumisukat herättivät kiinnostuksen

"Myyntikampanjasta saadut rahat käytämme luokkaretkeen, kohdetta ei ole vielä päätetty. Valitsimme Jar-X Oy:n varainkeruu kumppaniksemme, koska valikoimasta löytyy mm. Muumi-sukat ja koska sukat toimitetaan valmiiksi pakattuina sekä myyjittäin että tilaajittain."

- Pirkkalan koulu

Varainkeruuta, jonka raha jää Suomeen

"Aivan upea asiakaspalvelu ja systeemi on teillä. Kotimaisuus on minulle näiden projektien organisaattorina tullut merkittäväksi asiaksi ja sitä ryhmien perheissäkin on alettu ymmärtää ja arvostaa. Raha jää Suomeen ja työllistämme ihmisiä kotimaassamme. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja motivoiva. Menestystä teille ja lämmin kiitos!"

- Pyörön koulu

Mitä seuraavaksi?

1. Tilaa maksuton infopaketti, josta löydät näytesukat, tuotekuvaston ja ohjeita vanhempainyhdistyksen varainkeruuseen. Et sitoudu mihinkään!

2. Jos vakuutuit, niin aloitetaan varainkeruu!

Kampanjan aloitus:

1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö rekisteröi yhdistyksenne klikkaamalla "Aloita kampanja". Lähetämme maksuttomat myyntimateriaalit yhteyshenkilöllenne, joka jakaa ne muille. Voitte itse valita, haluatteko myynnin tueksi sukkamalliviuhkat vai suoritatteko myynnin tuotekuvastoilla.

2. Myynti alkaa

Myyjät keräävät tilauksia joko tilauslomakkeisiin tai suoraan kampanjasivujen kautta sähköiseen tilausjärjestelmäämme. Suosittelemme kampanjasivujen käyttämistä, koska se on helppoa.

Helpoiten edullisten ja laadukkaiden tuotteidemme myynti onnistuu sukulaisille, tuttaville, ystäville ja työkavereille ym. Myyntiajaksi suosittelemme n. 2-3 viikkoa.

3. Myynti päättyy

Yhteyshenkilö palauttaa maksutta sukkaviuhkat (ja tilauslomakkeet) Jar-X Oy:lle mukana tulleella Matkahuollon asiakaspalautuskoodilla. Tuotekuvastoja ei tarvitse palauttaa.

4. Lähetämme tuotteet teille ja myyjänne toimittavat ne tilaajille

Tilatut tuotteet saapuvat rahtivapaasti n. 1-2 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen. Yhteyshenkilö jakaa tilatut tuotteet yhdistyksen jäsenille, jotka toimittavat ne omille tilaajilleen. Samalla jäsenet ottavat maksun tuotteista ja tilittävät ne yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö maksaa laskun Jar-X Oy:lle ja myyntipalkkion 30% pidätte itsellänne.

5. Myynnin jälkeen

Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto-/palautustilanteissa tilaaja voi itse ottaa vaivattomasti yhteyttä suoraan Jar-X Oy:n asiakaspalveluun ilman ylimääräisiä \"välikäsiä\". Myyntikuntoisilla tuotteillamme ei ole rajattua palautusaikaa ja näin ollen syksyllä ostetut tuotteet voi palauttaa vaikka seuraavana keväänä.

Tilaa maksuton infopaketti tästä, koska se on ensimmäinen askel, jolla vanhempainyhdistyksen varainkeruu voi alkaa.

 

Vanhempainyhdistys varainkeruu - Nyt se voi alkaa!

Tilaa ilmainen infopaketti jo tänään - mukana sukkanäyte ja tuotekuvasto!